15 mars 2011
En dag jag aldrig glömmer.

Hon kommer med gråten i halsen så fort hon ser mig så brister det för oss båda, vi har en liten stund att samla oss innan jag måste fara iväg ifrån henne, jag kan utan att ljuga säga att jag aldrig gråtit och varit så jävla ledsen i mitt liv 4 dagar sen gick det inte att gråta några tårar längre, men det gjorde ont inuti i mig så att jag trodde jag ungefär skulle sprängas, men jag tog då ett beslut.. aldrig mer ville jag se henne ledsen och nånstans ville jag visa att jag inte var en idiot och alltid skulle prioritera henne före allt annat. Månaderna gick och till slut var jag återigen hemma. Just i det skedet av livet så sa du att det inte skulle bli vi igen och att du förträngt dina känslor, jag kände nog omedvetet nånstans att jag måste kämpa för dig, det var nog det enda som var fint i mitt liv och du klippte inte alla band heller och var väldigt mystisk och förvirrande när du sa saker, jag hade nånstans hopp att i framtiden så kanske man kunde bygga upp nått, förlåt om jag typ blev för tjatig och ifrågasatte varenda sak men allt var bara så förvirrande och slet mig i tusen bitar. Det här med jakten och spela svår hålla på fjanta runt har aldrig vart min grej kommer aldrig va de heller. För att avsluta det så vill jag du ska veta att jag är tacksam för att du agerade som du gjorde för hade det gått åt helvete där mellan oss så hade jag inte levt idag mest troligt men det sved och gjorde ont. Jag behövde något att hoppas på och kämpa för på den tiden i livet och det var nog därför vi träffades eller vad fan vet jag. Jag saknar dig och hoppas du har det bra och att du finner lyckan, en diamant kommer du alltid vara för mig! ❤️ hade bara vart så kul och prata med dig om livet och allt därtill.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej det var ju ett tag sedan som sagt. Jag kan sammanfatta senaste tiden. Inspiration! Ett jävla ord och ett väldigt viktigt ord som betyder mycket för alla. Därför vill jag dela detta: älskar du nån säg det, vill du ligga gör det ordentligt, har du ett problem lös det eller hitta nån som hjälper dig! Och till alla ni som lider av psykisk ohälsa och sjukdomar! Bestäm er och vinn över det som än står framför er. Livet är ett spel i en jävla bergochdalbana och krig och elände så för helvetes jävlar! All styrka sitter inuti i oss om ni bara visste vilken krigare som finns inuti i dig. Om du läser min blogg än om du är stor eller liten designa ditt liv och låt inget hindra dig! Ännu en gång fight cancer och alla eländiga sjukdomar. Vi är mer invånare än det finns problem, våran inställning och problemlösning är nyckeln till att besegra våra hinder!

All kärlek än om du är lover eller hater!

Likes

Comments

Hej återigen kära läsare! Jag har varit extremt dålig på att uppdatera men jag har också velat vänta lite grann för att ni ska få intressant läsning. Så nu tänkte jag berätta för er om senaste tiden och vad som hänt. Som ni kanske läst tidigare så driver jag företag och har mycket bollar i luften samtidigt vilket jag trivs bra med för att jag lär mig nya saker varje dag och nu vill jag dela med mig av en sak som jag vill ni ska ta med er oavsett om ni jobbar, bloggar eller följer nån annan dröm! Det ni ska göra är att för en liten sekund är att bara släppa eran kontroll och bara göra något drastisk eller galet, låt ingen Räddsla stoppa er! Räddsla är bara en känsla som hindrar så många drömmar att bli verklighet, ifall du bara give a fuck och trotsar din Räddsla så finns det ingen dröm som är omöjlig att nå. Man ska bara genomföra det och tro på sin förmåga att lyckas, många tycker typ att jag är bränd och då undrar jag vilken värld dom lever i för imorgon kan livet ta slut och då vill man fan inte ångra det man aldrig gjorde och misstag får oss att växa samt bli starka individer så för två veckor sedan så tänkte jag att jag vill ha en ny bil och så blev det samtidigt var kände jag en Räddsla och tänkte går det åt helvete så måste jag vinna på lotteri eller typ klippa en bank haha " ni fattar" men jag lät inte den ta övertaget och det fick mig att känna mig totalt ostoppbar vilket jag troligen blivit efter dessa år av personlig utveckling och brinnande intresse att följa drömmarna och give a fuck vad andra tycker. Idag lever jag mitt liv på mina egna villkor jobbar på mina egna tider och genomför varenda mål jag sätter upp så mitt tips till er är att släppa ut vilddjuren inuti er och köra bara och låt inget hindra er att göra det ni vill göra. Livet är för kort att ångra saker ni aldrig gjorde för att ni var rädda. Vad är det värsta som kan hända?

Nu inatt har jag vart ute och delat ut lappar i brevlådor cirka 200 stycken och det var allvarligt talat jobbigt för jag känner mig sjuk men thats life nu är det gjort! Jag är väldigt spretig i mitt sätt att jobba och det kan vara bra för det är marknaden som bestämmer efterfrågan och marknaden kommer alltid först så kör bara! Inom kort kommer jag lansera ut en e handel så jag hoppas då att ni hjälper mig att marknadsföra den lite. Kommer även vara aktiv på instagram och är alltid öppen för nya saker ifall ni vill diskutera något. Livet är rätt bra ändå och jag trivs och har alltid kul och jag hoppas ni längtar efter att läsa mina inlägg. Och snart fyll man år satan vad tiden rusar undan. Snart är det höst och kommer att ha fullt upp mycket på gång. Kärlek ska jag inte ens fundera över men hade vart skönt och träffa nån släppa kontrollen och låta fantasin flöda över en natt. Hur mår ni? Har ni haft en bra somnar? Vad hade ni gjort om ni vakna bredvid en sälunge?

Vill också tipsa alla som röker att sluta och övergå till snus! Googla " stingfreesnus" och supporta Bengt för de där är något utöver det vanliga.

Måste avsluta nu har mycket att göra imorgon och bjuder på denna bild på ny bilen😊

Likes

Comments

Jag har tidigare skrivit att jag hoppade av tryggheten och ut på okänt vatten vilket kräver mod och krigarinstinkt för det kostar ändå och leva varje månad och för mig kostar det väl runt 10k och det är liksom inget du lånar eller bara får fram genom att panta några burkar utan det är sten hårt affärstänk och ständigt leta efter möjligheter att göra sig en hacka. Senaste veckorna har jag varit extremt glad för av en ren slump så halkade jag liksom bara in på ett uppdrag och det är nu genomfört och nu ska man bara skicka faktura då. Mitt tips till er som funderar att ge er ut är att lev erat liv på era egna villkor jobba på era egna tider och ha roligt, det var så jag fick uppdraget. Och jag vill nog påstå att jag inte börjat på allvar än men det kommer inom kort. Resan hit har varit lång och det tog mig väldigt många år att komma fram till vem jag är och hitta balansen och framför allt drivet inom en som gör att man inte kan sova för man vill typ bara utvecklas mera. Och nu är det fredag morgon satt vi gör nog såhär att vi tar helg och skippar allt med jobb tills söndag/måndag nån gång.

Tack alla ni som sparkar mig i arslet att skriva men saken är att man måste vara i rätt mode, tror dom flesta förstår vad jag menar! Men nog om det.. hur mår ni? Har ni några sommarplaner? Själv skulle jag behöva få mig ett jävla nyp och den fan ger jag 320 kan jag säga utan att ljuga eller överdriva mina begär. Verkar ju bara finnas torrissar nu för tiden, men är för kräsen och obrydd samtidigt men allvarligt man saknar en partner en crime.

Nu blir det lite blacklist en öl och lite chips

Börja kommentera och dela så jag få fler följare/läsare innan sommarn är slut ska jag utmana mig själv rejält och göra något oväntat.

Likes

Comments

Nog kan det va skönt och sova ut och vila upp kroppen träffa nära och kära ja du vet semester. Men i mitt liv finns de inge sånt, jag är ständigt på hugget efter nya möjligheter och håller konstant på med affärer eller river husvagnar eller något annat som faller mig in, det trivs jag med! Och jag tar aldrig nån semester för att det jag gör är en del av mig. Vissa dagar har jag så jävla ont i kroppen då man jobbat med något så man har fan svårt att kliva upp resten av veckan men det är okej med sovmorgon varje dag anser jag, varför stressa upp som alla andra? Varför va som alla andra? Fan vad tråkigt enformigt! Däremot så respekterar jag arbetar klassen men aldrig ska jag bli sån.

Igår rev vi resten av underredet vi la 300kilo upp och ner och kapa med rondell 😂 idag var vi på soptippen ned en annan kärra som va säkert 2 meter hög med allt möjligt. Dom som jobbar där tycker jag jobba på bra så skrattar varje gång man är där, idag fyndade jag en gräsklippare, surroundsystem och ett par slalomskidor samt ett par tavlor. Jag är där precis när dom slänger och fråga om jag få ta reda på det vilket blir pengar då jag säljer sakerna. Jag har även pratat till mig en stor arbetsbuss som jag väntar in pengar på. Så mitt tips till er är att kör erat race och tro på eran sociala förmåga det är enkla pengar. Idag hade jag ett samtal med Skrotkungen han är levande exempel på att de gå att börja från noll. Av skrot är man kommen av skrot ska man bli!

Tack Jörgen för att du sparkar mig i arslet att skriva och till er alla andra tack för ni läser. Länka din sida Jörgen 😊

Lyssna på denna!!

Likes

Comments

Det här med att planera ger jag helt enkelt bara fan i för det blir aldrig som jag tänkt ändå vad det gäller att planera inför högtider och utgång. Tycker inte det är så märkvärdigt med midsommar och sånt dära. Om jag ska vara ärlig jag hatar högtider av hela mitt hjärta. Det hade kanske varit roligt ifall man kunde dela eländet med någon då hade man vart två om de iallafall. Aja skitsamma! För att beskriva helgen kortfattat så var fredagen trevlig, finns nog inte så mycket mer och säga att den va helt ok! Lördagen va ju ganska seg men försökte ändå va flitig så jag stod i regnet och rev husvagn i tre timmar, ja kommer nog bli förkyld haha! Nu ikväll har jag inte gjort så mycket, har skjutsat några godingar bara och ja må säga att det blir alltid nått äventyr med dessa och bra stämning med inslag av skratt! Jag hoppas alla andra haft en riktigt bra helg och att alla får bättre väder.

Nu ska jag försöka sova och ladda upp till veckan. Har stått stilla ett tag nu så måste komma igång på allvar. Uppdaterar senare i veckan mest troligt.

Av skrot är man kommen av skrot ska man bli!

Likes

Comments

Denna bil satan har jävlats hela dagen, mest troligt har tändspolen rykt. Jag är extremt glad att jag lyckades ta mig hem ifrån Umeå annars hade jag nog eldat upp fanskapet men gav mig fan på att jag skulle hem! Och med det vill jag säga till er " ge aldrig upp" låt ingen styra dina drömmar! Gå framåt hur jävligt det än ser ut, vissa dagar vill man inte ens kliva upp utan bara kräkas på sitt liv, men säg mig? Ska dom vinna över dig? Ska du ge upp när du kan gå så långt? Varför ge upp när du bara behöver stänga av och gasa på? Vem styr ditt liv förutom du själv? Vem känner dig bäst? Finns bara en!! Du själv och jag lovar kan jag så kan du! Låt inget hindra din framgång. Just nu är jag lite extremt berusad men ger mig bara fan på att sudda ut så det blir en text för jag har bestämt mig för att leverera en bra blogg med intressant innehåll så jag få liksom bara köra på tills jag slocknar förevigt. Kan inte göra annat.

Nog om mig, verkar vara låg jävla konjuktur nu så är svårt överlag att få in pengar på att sälja, men vet ni vad? Jag ska sälja och dra in det som behövs för det är vad jag gör, säljer mig själv varje dag precis som du, endast med skillnaden jag är min egen hora på mina egna tider för jag litar på mig själv och min kapacitet. Och den kapaciteten hade gjort mycket om en viss person bara sett den eller velat se den. Under senaste åren har jag endast hittat likasinnade personer som jag själv och nu ska ni få en läxa alla som läser!

Kliv ur eran trygghetszon och gör nått obekvämt och tänk på er själva. Livet går för snabbt för att inte göra annorlunda? Ni har så mycket att uppleva. Men idag styrs vi av sociala medier och gänget som alls vill vara en del av, åt helvete med er och erat tänk. Ni kan inte tänka själva och bryr er om status. Vad gör ni om tio år? Vem fan hälsar på er när ni har familj? Tänk på framtiden och gå eran egen väg ni kan gö hur långt ni vill, fuck allt och alla ni är bäst!

Skulle döda för en dag med dig, vet inte varför och vill inte veta. Egentligen är du idiot mot mig men jag ser nått i dig som jag fan inte ska skriva här, egentligen vill jag bara säga " vill du ligga" bara för att dom flesta söker skit arslen.. vad fan vill du egentligen?

/ en full Christopher

Likes

Comments

Jag skulle verkligen behöva damma av kobran lite typ. Men framför allt få nå sov sällskap nån flippad jävel med humor och glöd i blicken.. inte för att gifta sig eller sånt utan bara för att va människor.. mitt liv går typ 320 varje dag så tiden bara försvinn och man tänker inte alls på sådant här.. minns när man var yngre då var det ju inga problem att träffa nytt folk och dejta och hela den biten men nu gömmer dom sig minst sagt och jag orkar inte jaga, och dom ggr man vart ut på krogen är jag nog en aningen seg på att fatta att det är nån som försöker ragga på en, är bara så avkopplad då man har tagit några öl så man få ju typ höra dagen efter att man är dum som inte tog chansen, därav mina tankar nu! På något sätt så stänger jag av och bygger en mur runt mig själv vilket gör det svårt för andra att komma nära in på livet. Givetvis finns det personer som jag släpper in på livet för att jag är trygg i deras sällskap. Men det här med kärlek och tjafs är fan inte min grej, orkar inte med än fast ja skulle behövt de som fan. Som min kompis säg det är bättre med bilar😂 vi skrattar när vi pratar om det.

Senaste dagarna har jag sovit ätit och hållt på med 240n så nu är den besiktad två år vilket känns förjävla bra. Och imorgon/idag tänkte jag dra och vaska guld så vi få hoppas jag hittar nå! Som ni märker jag gör lite av varje och det funkar för mig. Jag försöker hellre va kreativ när alla andra inte är det! Ska försöka bli bättre på att uppdatera! Fick höra idag av en goding att jag ska lägga ut bilder så få bli en på Volvon da! Hoppas din kväll blev bra hörröööö😊👊 och till er andra tack att ni läser och sånt! Hoppas eran sommar blir bra!

Likes

Comments

Är det vädret som gör mig så down så kanske jag inte är ensam om det då.. helgen var relativt ok var på föreläsning i lördags kväll vilket var allt annat än ordning och reda i mitt huvud, jag kan konstatera två saker " knark dödar verkligen mänskligheten" sen tycker väl alla olika men ifrån mitt förflutna dör unga killar som flugor av knarket och det kommer tyvärr ta fler liv vilket 1000 andra personer nog var övertygad av efter föreläsningen. Sebastian stakset vilken människa, snacka om att vända väg i livet.

Tog mig faktiskt äran att efter det hela så lyckades jag komma in till hans loge och satt där och pratade 25-30 minuter och det slutade med att jag blev frälst och hela den biten efteråt kände jag mig riktigt tom inombords och sedan dess vet jag ingenting vad jag tror på och inte tror på det får tiden avgöra. I veckan ska jag väl inhandla massa saker till företaget! Jag tror jag har hittat vad jag ska börja med sen kan det ju bli nå helt jävla annat men det är fan okej. Ska även ha möte med kommunen som förstört mycket av min barndom vilket jag kommer kräva ersättning för det dom orsakat mig men jag har väl inte allt för höga förväntningar alls vilket nog kan vara bra! Och i helgen blir det ner till Sundsvall och träffa mamma , något mer än så har jag inte planerat.

Nä nu blir det väl att äta något och invänta natten och hoppas något större inträffar eller att nån girl bara vi tar en spontan kaffe eller ut på skattjakt eller bara pang på bäret!

Tack att ni läser och stöttar det kommer jag komma ihåg när jag blir rik!

Likes

Comments

De tillhör väl.. igår så vakna man och for direkt och fira kusin att hon hade tagit studenten, det är roligt och se folk som är lycklig. Sedan träffade man mamma och lillebror som jag saknar er om ni bara visste. Självklart blev det ju några öl med en fantastiskt människa som jag inte vill nämna namn på här. Låt säga att det blev en rätt tidig kväll tror jag somnade vid 23.30 och vaknade till vid 02.00 sen ringde en nattuggla: vill du åka partyhusbil? Hmm ja vafan en stund då.. och nu ligger man här och tyck synd om sig själv, blir helt död dagen efter.. har nog med åldern att göra, får sån enorm ålders ångest ibland och mamma BA när blir jag farmor? Ja mamma man ska väl bli kär och sånt också. Lättare sagt än gjort! Att bli riktigt jävla kär är fan svårt det är så mycket som måste stämma. Och nog fan borde man typ träffa nån så man kan komma igång med sex livet också, problemet är bara.. svårt att lita på nån och släppa in nån på livet än fast man hade behövt det som fan.. en sak är säker denne fruntimmer lär bli nöjd.. fördelen med adhd är ju energin som aldrig ta slut och att de va längesen sist.. problemet är ju också att träffa just den där som vågar leva ut drömmar till Max. Vart fan är du?

Nä nu ha jag skreve av mig lite och nu blir de väl att försöka få några timmar till för att sedan gå på föreläsning som Sebastian stakset har ikväll vid 19, han gör det förjävla bra den killen som lämnat allt för Gud. Inget för min del dock hade det nog behövts för har nog lite för mycket inom mig som borde ut ifrån det förflutna.

Likes

Comments