Redan mitten på Januari och mycket har hänt. Bland det största som hänt är att jag flyttat till Hammarland. Känns bra och börjat känna mig hemma. Jag har jobbat en hel del och sådär. Haft Thyra och umgås med flickorna å pojkarna.

Saknar Simon massor som är i Thailand hos sin pappa. Bara 9 dagar kvar så är han äntligen hemma och kan funka som min psykolog ordentligt igen ❤

Igår fyllde min mormor år och de hade kalas för henne. Skulle det inte varit för att jag jobbar skulle jag helt klart varit hemma oxå men det funkade inte så blev istället en timmes samtal hem till henne.

Sov hos borta inatt, har haft världens oro i kroppen och kämpar vågar vara ensam. Så tacksam att man har vänner som ställer upp för en och står ut med ens fjolllerier.

Idag så har jobb stått på schemat. Jobbar till 13. Är så stendött här på jobbet och känns värdelöst att stå här men men...

Skickade åt faster att jag ville hänga med kusin efter jobb och dagis så jag å Celine ska åka å bada till mariebad och bada och se vad vi hittar på för nått! Finns absolut inget bättre att umgås med än Celine, hon må va min kusin men absolut mer som min lillasyster ❤  Finns inget roligare än att umgås med henne!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag fixat med en massa papper med Kela och de ena å de andra. Dagarna går så otroligt långsamt fram och jag är duktigt rastlös. Varit ute med Thyra och gått en massa och försökt spåra lite med henne. Gick ju rätt bra till min förvåning, trodde hon bara skulle fjanta sig men massa men de gick ju faktiskt bra. Kanske hon kommer duga till nått iaf. 

Förutom det har jag kollat serier bara och vänt upp å ner på lägenheten många varv och irriterat mig på att ena väggen blir för tom om jag möblerar om igen. Förde Oliver till skolan och hämtad honom. Var till gymmet en sväng och sen dess landat i soffan och funderar på om jag borde laga någon mat kanske. 

Likes

Comments

Mitt hem är inte här på Åland och kommer aldrig nånsin bli det. När jag blir vuxen vill jag hem. Till mitt hem. Jag och Tobias pratade om det igår, var våra hem kommer bli i framtiden. Han var helt hundra på att jag kommer bli på Åland i framtiden. Jag vet inte om det är skrämmande eller bara fel eller om det är rätt. Kanske med rätt människa men tror inte Åland är stället jag vill bo på, helt ärligt. Jag vill vara hemma, på Houtskär. Bygga min å eventuella framtida man å eventuella barns framtid på den plats jag själv växte upp på för jag vet att jag kunde omöjligt växt upp på en bättre plats än på Mossala. Jag har världens bästa föräldrar, syskon och morföräldrar och övriga släktingar. Jag blev lite ställd och började tänka mycket på om det kommer bli så, så som jag tänkte det. Tänk om Tobias har rätt och jag fastnar på Åland? Tänk om jag inte kommer leva livet som i min fantasibubbla. Jag vill att mina eventuella framtida barn ska växa upp på samma sätt. Med alla på nära håll och med samma sammanhållning vi alltid haft där hemma.

Likes

Comments

Känslan när ens tomma rum fylls upp så snabbt å allt känns så bra. Bästa känslan som finns, lyckan, känslan av att vara älskad och sedan komma ner på jorden igen å inse att det är fel. Fel person, fel tid. Fel på alla sätt fast det borde vara rätt och känns så rätt. Sen kommer skulden, för man vet att det var fel men endå så gjorde man det för man tyckte det var rätt, man ville det skulle vara rätt. Så gärna att man gjorde fel fast det fanns i bakhuvudet.

Det riktigt tragiska är att det kommer göra ont,  för det var påriktigt och kändes äkta men uppenbarligen än en gång var det ytligt.

Likes

Comments

Fredag morgon och vaken för tidigt. Sov så otroligt dåligt. Ångesten bara trycker på mer och paniken blir större.

Jag vet int hur min framtid ser ut men förhoppningsvis löser det sig  kanske iaf.

Allting är relativt upp å ner men ljuset måste komma framåt nånstans iaf.

Likes

Comments

Steg upp vid 6 imrosr, kom upp ur sängen vid halv 7, klev upp å åt frukost med dom andra, tog mitt pick å pack å åkte mot åbo. Vid 10.20 var jag framme vid Neo redan. Jag gick in och anmälde mig och  släpp in nästan genast. Tog inte länge efter att jag klev innan för rummet som läkaren fixade remiss till magnetrönken, rönken, nervtest och till fysio igen. Axeln har högst antagligen nån inflammation som orsakar allting eller nån spricka på något ben eller nått sånt som orsakar smärtan.

Efter att jag var klar på Neo hörde jag med brorsan vad han gjorde och slutade med att jag hämtade upp Lucas och att vi åkte till Skanssi och kolla runt i butiker och sådant. Sen körde jag tibax han till internatet och åkte till faster och la mig i fötöljen och låg där tills jag åkte mot hamnen. Så nu sitter jag på grace och håller på att somna sittandes.

Likes

Comments

Efter mycket om och men slutade det hemma på Houtskär. Imorgon iväg igen med 8.15 från houtskär mot åbo och Neo. Mycket som väntar imorgon och förhoppningarna höga. Lite stressad och nervös, för hoppas verkligen det kommer gå bra och jag slipper sjukskrivning. Men det vet jag ju först imorgon.

Efter tabletter hit och dit så e jag duktigt trött och lite yr å mår halvdåligt. Men men...

Likes

Comments

Sedan ungefär 1-2 veckor tillbaka har jag haft så ont i axeln igen. Det stråkar upp till nacken från axeln och bara dunkar i den. Gör så ont bara jag lyfter den från axeln uppåt. Fick imrose kortisonspruta för att de lite ska lindra smärtan för hjälper varken men issalva, värmekudde eller värktabletter eller spikmatta. Så nästa vecka är det besök till Neo som gäller. Ser starkt framemot det. Har enda från början fått bra hjälp därifrån, enda som är att det är rätt dyrt. Men känner att det bara måste kosta för klarar inte av den här smärtan. Det gör helt klart för ont.

Likes

Comments

Har inte blivit många timmar sömn i natt. Hämtade upp Oliver inatt vid 2, åkte hem å sovde. Vaknade lite över 6 igen. Klev upp och åt frukost. Har blivit förkyld igen och har duktigt ont i halsen och lite febrig och bara fryser men efter lite värktabletter och flera timmarssoffhäng ska jag väl orka på jobb halv 11. Förkylningen är inte så farlig. Värre är det med axeln. Har så otroligt ont i axeln, inget verkar funka just nu med den utan den bara jävlas.

Likes

Comments

Senaste tiden har inte hänt mycket. Så bilderna får tala för sig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu är livet tungt. Massor med tankar och sådant som snurrar. Allt är rätt uppåner och struligt. 

Har varit tungt att stiga upp och ännu tyngre att ens vakna upp. Känner att all inspiration är borta och mående inte är på topp. Jag har hamnat i något konstigt mönster. Jag har med nöd å näppe orkar på jobb. åkt hem, lagt mig i soffan och legat där tills jag endera somnat eller lagt i sängen. Jag sover dåligt, om jag får 2h sömn kan jag vara glad, så har jag haft en bra natt. Varit mycket ensam igen. Ensam går bra dagtid men inte nattetid mera.

Han där som får ens hjärta att hoppa ett extra slag jobbar dygnet runt känns det som och när kvällen kommer är det int mycket ork kvar. Så vi har inte setts så mycket på senaste tiden utan vi har setts   mest när vi lämnat av valpen åt varann. 

Idag ska jag iväg på jobb och sedan ledig 3 dagar som egentligen var tänkta att åka hem på men nu blir det inte så eftersom dom ligger i magsjuka.  Så jag vet inte vad helgen blir av men tänker nog göra så lite som möjligt.

Igår kväll när jag mådde som sämst pratade igår med Eemil och Simon. Jag har rätt mycket att försöka klarna ut. Jag vet int hur det ska sluta eller hur jag ska ta mig ur detta men jag hoppas det löser sig.

Ikväll så ska jag träffa Simon iallafall och prata om livet. Ska bli skönt. Så skönt att få komma hemifrån lite grann och så. Får hoppas på att jag orkar bara för jag är inte säker på att jag gör det mera.

Likes

Comments

Vaknade tidigt igår morse, kollade Heart of Dixie, åt frukost. Var extremt illamående. Men åkte på jobb halv 9 och jobbade till 17. Handlade lite smått och åkte hem. Ringde mommo och pratade med henne. Lagade middag samtidigt och landade i soffan tills Sofia hörde av sig och undrade om jag kunde vakta en sovande William medans de åkte och handlade vilket såklart jag gjorde. Så åkte till dem och var väl där drygt 1,5h och pratade lite strunt osv. Sedan åkte jag hem och hittade T i soffan med en öl i handen. Inte direkt de jag väntat mig när jag väl kom hem men blev en myskväll iaf.

Vaknade tidigt när T åkte på jobb imorse och varit vaken i många timmar redan. Har bara legat och sett på serier fasten jag borde städat upp och bäddat åt Kantele som kommer hit inatt och ska bo här några dagar. Inte klätt på mig ännu eller ätit frukost och börjar jobba om 45 min typ men men.  Gett mat åt Breezer är det enda jag gjort idag.

Ska bara jobba idag och sedan hem å städa upp hemma lite grann och laga lunch lådor. Sedan blir det nog bara serier tills Kantele ska hämtas inatt. Oklart om ja ska orka hämta han från långnäs inatt eller om jag bara hämtar han från bussen, får se hur trött jag är.

Likes

Comments

Lördagen började jag med sovmorgon, sov till 9. Fick frukost på sängen. Kollade tv serier, åkte till faster till typ halv 12 och åt lite lunch med dem innan vi åkte mot Haga. Kollade runt på gården med kusin å faster å Daniel. Sedan fick jag syn på Sofia och William å Dennis å hakade på dem. Åkte vidare till Bolstaholm och kikade där. Sedan in mot stan och förde Sofia på jobb. Sedan hängde jag och Dennis ett tag bara vi. Länge sen vi bara hängt och vi nu nånsin hängt nyktra bara vi. Åkte runt och sedan träffa Simon R och Jenny en snabbis innan vi hämta en otroligt bakfull Kasper. Åkte till Smarket och sedan blev jag avsläppt så jag slapp efter min bil. Sedan så hämta jag upp Ida och så väntade vi på Dennis å Kasper å åkte runt på gårdar. Mysigt och roligt. Efteråt åkte vi hem och inte gjorde så mycket.  Hämtade Sofia från jobb senare på kvällen och så planerade vi söndagen.

På söndag mötte jag upp Sofia lite före 9 och käkade hotell frukost. Sedan hämtade vi William och åkte runt på gårdar och hoppade i halmen och kollade djur osv. Sedan hämtade vi bakfulla gänget Dennis å Kasper å käkade lunch å drog vidare på gårdar. Kul dag!

Likes

Comments

Igår efter jobbet så vart de att åka en sväng, var först till Bolstaholm och kikade och sedan vart de att åka till Sjökvarteret med Emma.

Likes

Comments

Förutom jobb och allt de andra flyter livet på just nu.

Har varit sjuk senaste dagarna och känner mig rätt överkörd men börjar bli bättre.

Eemil bor de sista dagarna hos mig nu och det är på både gott och ont. Förutom de att vi grälar som ett par som varit gifta i typ 50 år så kommer det kännas jobbigt. Han kommer vara duktigt saknad när han åker. Däremot kanske det äntligen gör att männsikor förstår att vi bara är bra vänner och inget mera.

Förutom det så händer inget extra, är skördefest i helgen som kanske eventuellt kommer sluta med att jag åker runt med faster och kusin eller en Sverige resa efter en hundvalp. Oklart ännu men lutar mer åt kusin å faster hållet. Hade hoppats på att mamma kunde haft tid att komma hit i helgen då jag är ledig och så men de blev inte så.

Likes

Comments

I fredags vart det jobb som gällde. Jobbade stängning så började först jobba kl 12 och jobbade till 20.30. När jag blev hämtad av Eemil så hämtade vi upp Ida och åkte hem. Ida och jag korkade upp en flarra och bytte om och sminkade oss. Lite burkar senare bar de av mot Dinos. Där mötte vi upp resten av vår bekantskap och så. Blev en riktigt rolig kväll. Åkte hem vid 3-tiden tror jag.

Lördag stog jobb på listan och det var lite trögstartad dag men men. Började först halv 11 så hann städa och tvätta kläder och laga lunchboxar. Sedan mot jobb och körde stängning i Dellin igen. När jag kom hem igår lagade jag mat och var social med Kasper och Eemil en stund. Var int på bra humör eller hade ork med något och var aningen lessen. Så kvällen resultera soffan och NCIS och tända ljus och lite körningar. Rätt skönt med en lugn lördag.

Likes

Comments

Redan september och mycket hänt fram och tillbaka. Jobbat mycket. Hängt med vänner och bara varit hemma. Städat. Harald har flyttat och bara Breezer kvar. Lagat mat. Å sådant.

Idag är jag ledig så försöker göra så lite som möjligt. Just nu hos frissan och sedan blir det gym. Sedan tänker jag bara vara hemma och njuta av min lediga kväll. Möjligtvis in jag orkar träffa tjejerna men tror det blir jag å soffan.

Likes

Comments

Tisdag och arbetsdag som vanligt. Började halv 11 imorse. Men blev väckt av Jenny halv 7 typ och vart efter henne till hamnen kl 7 och sedan essofrukost med fyllot. Skjutsade henne till skolan och åkte hem och försökte sova. Helt jävla slut efter i natt,   vart efter Eemil till långnäs och sedan fastade jag med Eemil och Oliver till typ 3 inatt..så tog ett tag innan det blev och sova. 

Ska efter jobbet hem en snabbis och sedan möta upp Jenny och se va vi hittar på. Vi har varit ifrån i några dagar och med våra dramatiska liv så lär vi prata bort natten.

Likes

Comments

Igår så jobbade jag till 17.30. Åkte hem och åt middag med Ida. Duschade å sådant. Gick över till Dennis place med Ida och mötte upp Sofia och Michaela. Drack och pratade strunt. Vart ut och träffade människor en kortis och gick in till Dennis igen och fortsatte dricka, inväntade Dennis som int vart hemma fören 12 tiden.  Åkte till stan och vart en sväng till Dinos, sedan träffade jag Simon och åkte iväg med dem. Slutade med att jag åkte runt hela natten och kom hem 6 imorse. Sov bort dagen i princip.

Likes

Comments