​God morgon alla läsare!
Hoppas ni hade en bra påsk och gjorde något riktigt roligt!

Själv var jag ute på påsk turné. Det gick bra och var trevlig som oftast då vi är ute på vägarna!

Vet att denna blogg inte uppdateras så ofta och inte så långa inlägg, men bara tiden räcker till ska det bli ändring på det.
Det kommer bli mer text, mer bilder och uppdateringar varje dag!

Ha det så bra så länge!

/M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev här igen,

Mycket händer här, nytt jobb, nya spelningar, mycket nytt.

Har la börjat i en poolverksamhet som sträcker sig över olika områden, vården, skolan m.m som jag hoppar in i..
innebär att jag blir borta en del men ger ju iaf pengar så det är ju bra! :) Pengar kan man aldrig få för mycket av.
Så blir nog att jobba där 3dagar i veckan till att börja med.

Vintern har väl så smått börjat komma också, det var vitt uppe på jobbet i förra veckan, men här i Gävle har snön ej kommit än, men det står väl inte på..

Hoppas alla har det så bra.! Sköt om er!

/M

Likes

Comments

 

Hej på er alla läsare!
Hoppas ni har det bra där ni befinner er, här är det bara bra, jag har jobbat på rätt mycket med bandet, fixat och trixat för att få in ännu er gig, göra klart skiva, m.m.. det finns mycket att göra, Gig det har vi iaf och det är skoj, och mer kommer det nog in! Tveka inte att boka oss om du eller nån du känner ska ha en fest!

Ja vad händer annars? Jag har sökt lite nya jobb då hemtjänsten i Gävlekommun inte verkar vara riktiga, de säger en sak sen blir det inte så, och nu får man inte jobba något alls knappt, men vet ni?
Jag sökte 8st jobb för 2 veckor sedan och har redan varit på 3 intervjuer, 2 verkar iaf mycket intresserade, ev den 3e med, besked kommer denna vecka :)

Jag hoppas på ett heltidsjobb typ 8-17 mån-fre, dels för det ger bättre med pengar, dels för att då kan jag spela helger med, så vi får se :)

Hoppas ni får en trevlig onsdag. ha det så bra!

/M

 


Likes

Comments

 

Hejsan alla läsare!
Nu har det varit lugnt ett tag här inne, det har varit så sjukt mycket annat så jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen riktigt som jag skulle vilja,

Det flyter på med allt, jobb, vardag, och framför allt gig.

Vi har fått så mycket förfrågningar så vi har helt enkelt fått tacka nej till väldigt många som vill boka oss, det är helt crazy men jätte roligt. Jag är så nöjd med duon, och Johan gör ett fantastiskt jobb vid micken varje kväll, Hitsen rullar på kväll efter kväll och alla på dansgolvet får höra låtar de alla minns och kan sjunga med i!

Hoppas alla har det bra nu när solen kommit tillbaka igen efter en liten regnperiod, vi får hoppas den blir kvar några veckor till, innan hösten kommer.

Nu ska jag fortsätta leta lokaler, (som blivit min huvudsyssla senaste veckorna här på jobbet) Roligt är det iaf, hittat såå mycket fina lokaler nu som ev kommer att tas till förfogande framöver.

 

Höres!

/M

Ett litet liveklipp från vårat akustiska gig med 80-tals giganterna Lili & Susie ser du här nedan!


Likes

Comments

 

Platina släpper platta och fortsätter åka runt och spela!

1a-utkast-omslag

Jajamensan, i helgen när vi var ute på gig med Platina togs beslutet att vi någon gång under den närmaste tiden släpper en platta med Platina. Ett första utkast till omslaget ser ni här ovan, titeln är en av textraderna i ”Bubbelpool” som vi har börjat köra live och som kommer att bli med på plattan.

Låtvalet är inte bestämt ännu, men det blir en blandning av egna låtar och covers. Några av de låtar som finns som demos på platinamusic.se (vår hemsida) kommer att bli med, tillsammans med några låtar som ännu inte är inspelade. Vi hoppas att vi lyckas fixa inspelningsmöjligheterna så vi kan göra en liveinspelning på något kommande gig!

Plattan kommer att finnas på både Itunes och Spotify, vill du ha den på digital plastbit (även kallad CD) så kommer den att säljas i det formatet på våra spelningar.

Samtidigt som vi jobbar på att släppa plattan så fortsätter vi åka runt i vår 40-milsradie runt Gävle/Sandviken. I helgen spelade vi i Bollnäs och på båtfest i Forsbacka, på fredag (den 19 juli) spelar vi på La Bomba i Östersund! Övriga spelningar framöver (både trubadur och Platina) hittar du på vår hemsida www.platinamusic.se

Likes

Comments

 

Hejsan alla läsare!

Nu blev det ett sånt uppehåll igen, sorry för det..

Det har varit fullt upp här och är under sommaren, vi har massa bokade spelningar, jag jobbar, gör så mycket nöjen jag kan och försöker hinna med allt som ska hinnas med nu under sommaren!

Mycket har jag iaf hunnit med hitills i sommar, Furuvik ett antal gånger, Grönan några gånger, kryssningar, träffat otroligt många trevliga människor, Greklandsresa, solat, badat, roadtrip till bla Göteborg med tillhörande jobb m.m.

Vad gör ni själva i sommar?

På lördag ska vi iaf lira med Lili & Susie, ni vet dem som va otroligt stora på 80-talet med tex Oh mama.

Vi kommer att köra bla allsång på Möja på lördag. Det blir skoj!

Ha en bra vecka alla!

/M
Likes

Comments

 

Hej alla!
Nu va det ett tag sen jag bloggade här igen, sorry för det.

Har varit mycket sista tiden med resa, bokning av gig och andra saker.
Jag ska bättra mig igen på bloggandet!

Ja vi har som sagt spelat lite samt varit utomlands i närmare bestämt Grekland!

Haft det otroligt skönt och vilat upp oss!

Nu väntar några helger med gig framöver (om allt går som vi vill) och sen blir det lite semester igen!

Ha det så bra alla, och jag lovar att blogga mera framöver!

 

/M


Gig Bollnäs

Grekland

Grekland


Med Dogge

Likes

Comments

 

Hejsan alla lasare!

Det har varit lite dott har inne pga att jag ar pa semester, narmare bestamt i Grekland, underbart och lugnt och skont.
Kom i lordags och stannar en vecka, och det har borjat valdigt bra, fint hotell, fin utsikt, bra manniskor, god mat, fin strand, jaa listan kan goras hur lang som helst.

Har bestamt att det blir lite utflykter ocksa, bla en battur pa torsdag samt besok i en gammal tunnel och nan grekisk teater m.m.. Mycket historia har med saker som ar fran innan kristus, lite haftigt.

Nu blir det en duch sen ner och ata lite mat och bara sloa, varmt om dagarna och bla himmel.
Ha det sa bra alla, bilder kommer efter man kommit hem da detta windows ar pa grekiska och forstar inte hur man kopierar och sparar m.m

/M

 

 

Likes

Comments