​Svaret på gårsdagens spørsmål er: Det blir fullt her!

Hvis det kommer fuckings 1000 utlendinger til Norge hver månde, blir det jævlig fullt!

Jeg starter innlegget med og fortelle dere om min plan angående denne dritt bloggen her! Jeg kommer til og legge ut 1 innlegg hver dag!!!! ET, IKKE TO ELLER TRE, eller kommer jo ann på om jeg føler for det, selvom jeg ikke har følelser. 

Idag kom mamma opp til meg, med mat, men faen meg ikke med sokker!! Jeg har nesten ikke noen rene sokker igjen så osseni helvette tenkte hu at livet mitt skulle gå? Det er liksom ikke sånn at jeg går og får meg jobb, uten sokker... Hvilket som sier at mamma tok en prat med meg etter at  jeg la ut forrige innlegg: hu sa at hu hadde fått seg kjæreste, så han kom jo til oss i morres, jeg møtte han, og jeg sier nei takk. Det var ikke en sånn stor kar i militær klær, med maskingevær  slengt over skulderen, neida!!!  Her var det snakk om en pjuskete stygg mann!! Det er seriøst det styggeste vesenet jeg har sett!!!!!

Helvette heller! Katta mi velta koppen min på soffaen, nå må jeg rydde og!! 

Før jeg avslutter dette sære innlegget, så har jeg et spørsmål:

Hva skjer med nordmenn om vi skifter språk? 

Likes

Comments

Jeg starter mitt ALLER første innlegg, ved og ikke ønske dere velkommen.. Men å ønske meg velkommen. Jeg har endelig klart og rote meg borti og lage en blogg. Det værste med det her er må nok være navnet?! Hva faen liksom!! "Moshrom" liksom, hahahah lykke til med det liksom.

Det er ikke min skyld at jeg ble født på vranga, og det at jeg ble født morsom. Jeg kan kanskje virke litt sånn tilbakestående, eller handikapet, men jeg har altså ikke noe sånt, jeg bare er sånn. Men for og være så jækla morsom som folk innbiller seg at jeg er, noe som forhåpentligvis er sant, er noe jeg ikke kan gjøre noe med.

Det er liksom slik at jeg måtte ha en blogg for og uttrykke mine følelser da, selvom jeg er en person uten følelser. Jeg er en middelaldrende person, som lever på loftet til morra mi, hver dag kommer morra mi opp til meg med mat og rene sokker. Så det at jeg har mat på bordet og sokker, masse sokker, er ikke noe dere trenger og bekymre dere for! Bekymre dere heller om alle de utlendingene som kommer og stjeler alle jobbene våre! Det er jaggu meg et tema, et knallbra tema! Utlendinger: Tusen jævla takk for at dere kommer og stjeler alle jobbene våre! Vi nordmenn merker ikke noe til at dere kommer og stjeler de jvæla jobbene våres!

Jeg runder av dette innlegget med en liten nøtt til dere! Her har dere noe og tygge på frem til neste innlegg:

Hva skjer om det flytter inn 1000 utlendinger hver måned?


Likes

Comments