Mit møde med Marion Dampier-jeans

Min mor har givet mig den ultimative gave ❤️ en billet til et workshop med Marion Dampier-jeans. Jeg har ønsket at møde hende de sidste 10 år og i lørdags havde jeg så fornøjelsen af at være sammen med hende i hele 6 timer.

Det var en inspirerende dag og meget intens. Jeg blev overrasket positivt over hvor almindelig hun er. Samtidig er hun en bestemt dame som helt klart hviler i sig selv, hun har en utrolig ro og er både alvorlig men har også en humoristisk måde at fortælle om den åndelige verden på.

Jeg havde nogle utrolig oplevelser som virkelig satte nogle tanker i gang til alle som har den mindste interesse for det spirituelle skal virkelig give sig selv den oplevelse at møde Marion. Jeg vil sige at uanset om man tror på det eller ej er det en oplevelse at møde hende og få et lille kik ind i hendes verden.

Jeg havde nogle personlige oplevelser som jeg ville ønske for alle at opleve. Jeg vil dog ikke gå i detaljer da det har gjort noget særligt for mig og det er på en måde “helligt” for mig og skal ikke ødelægges ❤️
Men en stor tak til min søde mor for GAVEN 😘

Hvis der skulle læse nogle med som er nysgerrige kan i gå ind og læse om Einer Nielsen han var et meget stærkt fysisk medium og Anna Melloni er også ganske interesant.


-Stephanie

Synes godt om

Kommentarer