Kejserinde mit valg

Det er ingen hemmelighed at mine fødsler har været et sandt helved ! Da jeg fødte Sofie måtte de til sidst tage hende med sugekop og akut kejsersnit var bestilt, problemet var bare at jeg ikke var stabil nok til at det var forsvarligt at ligge mig i narkose 😔(kan heller ikke tåle det, har svært ved at vågne) så efter knap 12 timer blev hun drejet en halv omgang i min mave og taget ud. Jeg var meget chokket efter, og jeg blev lovet at jeg aldrig skulle føde vaginalt igen, det var en kæmpe lettelse for mig. Da jeg så bliver gravid med Emilie havde jeg en klar Forestilling om at hun skulle komme til verden med kejsersnit. Men da jeg kom til jordemor fik jeg at vide at jeg havde født en vaginalt så kunne jeg gøre det igen, og det ville blive langt nemmere. Det viste sig så desværre at det var en lige så slem fødsel og Emilie endte på neonatal så vi blev separeret lige efter da jeg havde en stor blødning og skulle behandles herfor 😔 efterfølgende fik jeg en slem efterfødselsreaktion og jeg trak mig helt ind i mig selv, jeg kunne slet ikke rumme de ting som var sket under fødslen.
Da jeg så blev gravid med Leander og jeg ramte uge 34 gik jeg helt i panik jeg ville IKKE føde igen, jeg var angst jeg græd dag og nat. Da jeg fortalte min jordemor om min problematik, og mit ønske om kejsersnit blev jeg sket ikke forstået, jeg fik gamle enkelt en NEJ ! Jeg var knust og ikke mindst endnu mere bange. Jeg valgte der efter at skifte sygehus, det var det bedste valg jeg har taget, her blev jeg forstået og vi lagde en klar fødselsplan OG en plan for hvornår de skulle tilbyde kejsersnit. Jeg fik tid til en igangsættelse dagen efter samtalen men Leander havde andre planer og kom om natten 😂

Da jeg blev gravid 4 gang med Amalie var jeg ikke itvivl jeg ville ikke føde vaginalt igen. Så fra starten bad jeg om kejsersnit, jeg var til maaange samtaler men til sidst lykkedes det mig at få lov. Og det er den bedste fødsel jeg har oplevet ❤️❤️ selvom jeg var nervøs dagene inden, gik det bare så godt, jeg syntes ikke smerterne var slemme og jeg var lynhurtigt på benene igen og bedst af alt jeg var ikke ked af det efter fødslen. Jeg har mødt mange fordomme som “det er ikke at føde rigtigt, årrrh du tog den nemme udvej. Jeg ville aldrig vælge et kejsersnit osv” jeg ved ikke om jeg tog den nemme udvej, smerte mæssigt Nej det gør ondt selvfølgelig gør det ondt. Men i forhold til min psyke ja da tog jeg nok den nemme udvej. Så til alle hvis du ønsker et kejsersnit og du mener det er det rigtige for dig og din baby så kæmp for det, det er kampen værd og husk du kender din egen krop bedst.

#kejserinde

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229