Er det hårdt med 5 børn ?

Er det ikke hård med 5 børn ? De fleste gange smiler jeg og siger “man kommer langt med planlægning” OG det gør man, men jo gu f*#% er det hårdt ! Nogle gange er jeg ved at rende mig selv ihjel. Jeg laver huske lister på børnenes ting så jeg huske skiftetøj osv...to do liste over oprydning,vasketøj,støvsuge,ligge tøj samme, tømme opvaskemaskine, passe haven,gå tur med hunden, læse godnat historie, bade børnene. Og midt i alt det her ønsker jeg også at læse mine 10 bøger som står på min bog reol og samler støv. Jeg ønsker at starte i træningscenter igen. Og sidde i haven og høre pod cast.
Jeg har aldrig turde at sige DET ER HÅRDT for så ved jeg at den næste sætning er enten “men i har jo selv valgt det” eller “så skulle i nok have tænkt jer om” også er det jeg bliver trist for jeg mener “det er hårdt” jeg mener IKKE “jeg har fortrudt mine børn”
Jeg forsøger at nå alt, men jeg har acceptere at det tætteste jeg kommer mine bøger er når jeg tørrer støv af dem 😂 jeg elsker mine børn og jeg elsker at være mor men nogle dage er det hårdt og det er fanme også okay at sige det højt !
Jeg tror alle forældre har det på den måde nogle dage, spørgsmålet er bare om man tør sige det højt ? Man bliver ikke en dårligere forældre af at sige det. Jeg tror det nogle gange hjælper at få luft, ved at snakke om tingene, også de ting som man egentlig er “bange” for at dele med andre. Nu vil jeg holde fødselsdag med min dejlige lille datter som bliver 2 år i dag 🇩🇰🎂❤️ og fortrænge al oprydning og rengøring som venter mig i aften 😜

-Leonora

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229