Det er sagt 🤗

I går tog jeg mig endelig sammen til af fortælle Sofie sandheden omkring hendes far. Hun tog det så flot, efterfølgende tilbød vi hende at se afsnittene af de unge mødre 🙈 det er første gang jeg selv har set det og Gud hvor var det nogle laaaange minutter 🥴 men også en opvågner i forhold til hvor langt jeg er kommet 💪🏻

Vi forklarede Sofie at Rasmus havde været der altid og at den som er biologisk far ikke altid er far i virkelighed. Hun forstod det og ved godt at Jesper er “rigtig” far vi bruger så slet ikke betegnelsen far om ham, det er bare Jesper ! Men hun ved også at Rasmus var der da hun blev født, og altid har fungeret som hendes far.
Vi forklarede også at alle hendes onkler og tanter er rigtige, da Jesper er Rasmus lille bror.
Hun grinte og hyggede sig med at se afsnittene og hun skal se de sidste i aften. Men hun kan slet ikke forholde sig til Jespers måde at opføre sig på 😂 hun syntes han er mærkelig. I forhold til at Jesper slet ikke vil have noget med hende at gøre har jeg forklaret at, han har mange børn og ham og mor slet ikke kunne sammen. Det er nok i virkeligheden den sværeste del, at jeg ved at hun er uønsket af ham, dette har jeg så IKKE tænkt mig at fortælle hende ! Og jeg håber ikke at hun vil forsøge at opnå kontakt. Sofie har alt i alt taget det super flot, og jeg kan nu slappe helt af for nu er det endelig sagt.

-Leonora

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229