De unge mødre-min deltagelse

Min deltagelse i de unge mødre gav mig mange kritiske kommentarer med på vejen. Her er min oplevelse af at være deltager i programmet. Jeg var på ingen måde mig under optagelserne, jeg følte alt var er skuespil og jeg havde tit stressede dage når jeg optog og jeg “arbejder” ikke særlig godt under stress. Det er ihvertfald ikke særlig tv venligt når jeg stresser. Jeg bliver klodset og har svært ved at agere normalt.

Da jeg feks skulle på sygehuset til scanning tog vi indgangs scenen ca 6 gange, og da vi tog den 3 gang begyndte det at blive unaturligt for mig, og derfra kan jeg huske jeg var meget “skuespiller” agtig resten af dagen.

Den som har ramt mig aller hårdest var min scene hvor jeg var i byen med min veninde og min mor, det var egentlig slet ikke noget jeg havde lyst til men der manglede “drama” da mig og Jesper var gået fra hinanden (det gjorde vi jo en del gange) efterfølgende havde nogle folk pludselig brygget en historie om at jeg havde drukket alkohol og udtalt at “det er jo lige meget for jeg ved ikke om jeg vil have barnet” jeg har ALDRIG drukket alkohol mens jeg har været gravid, og jeg var ikke itvivl om jeg ville have mit barn ! Selvom det er optaget og det sagtens kan genses og jeg på intet tidspunkt kommer med den udtalelse eller drikker alkohol lever historien stadig 🤔🤨

En anden scene som har givet mig utrolig meget kritik var den berømte svømmehals tur 🤗 jeg står og fortæller at jeg ikke er tilpas med min krop og gerne vil ned i vægt. Og efterfølgende ser man mig så sidde og spise pommesfritter. Hvad jeg ikke blev kaldt af ting, jeg blev både kaldt klam, og at det var synd for mit barn, og endda at jeg ikke bude være mor da jeg sikkert ikke kan ernære mig barn ordentligt ?!!
Sandheden er den at jeg tabte mig 10 kg under mig graviditet, jeg var meget syg og min jordemor sagde at jeg ikke måtte tabe yderligere da det kunne gå ud over min datter, da mit vægttab var grundet opkast. Den dag svømmehals turen blev optaget blev der optaget flere forskellige steder, og dagen for inden havde vi også optaget. Jeg var træt havde været ved at besvime under køreturen, og var generelt utilpas. Men jeg sagde ikke fra, og da jeg så skulle have mad inden turen gik videre til næste optagelse, blev det hvad de havde på menukortet i svømmehallen. Og det var ikke ligefrem meget at vælge imellem. Igen følte jeg mig udstillet, for mit første valg er bestemt ikke friture mad 🤭

En anden episode som personligt har ramt mig meget hårdt var da jeg var i byen sammen med min mor og veninde, lysten var der slet ikke men igen manglede der “drama” efterfølgende blev der sagt at jeg havde drukket alkohol, og skulle have udtalt “det er jo lige meget, for jeg ved slet ikke om jeg vil have barnet” jeg har ALDRIG nogen sinde drukket mens jeg har været gravid, tager stærkt afstand til det !!! Og jeg har heller aldrig sagt at jeg ikke viste om jeg ville have mit barn !! Men trods det er filmet og man sagtens kan gense det, og se at jeg ikke drikker og ikke kommer med den udtalelse lever rygterne stadig 🤨

En anden episode var da vi var ude på min x kærestes ulykkes sted, jeg følte det meget grænse overskridende at være der, da det er privat grund, ejeren kom også ud og spurgte hvad vi lavede. Jeg sagde fra én gang og det var da de ville filme min mormors gravsted, det var for privat for mig. Også i hensyn til min familie, jeg har aldrig været interesseret i at andre skulle “trækkes” med uden selv at ville det. Kirken der blev filmet ved var en anden kirke end min mormor er begravet ved. Og det er jeg glad for.

Jeg valgte at stoppe da mit liv var så rodet på daværende tidspunkt at jeg dårligt kunne overskue at stå op om morgenen. Den ene dag var Jesper og mig sammen, og den næste var vi igen fra hinanden. Ærligt ønskede jeg ikke at vise mit liv på den måde. Og jeg ønskede slet ikke at det skulle filmes også gøres endnu mere dramafyldt.
Det er den oplevelse jeg havde af at være med i de unge mødre. Jeg kan ikke sige at det er sådan for alle deltagere, og det kan også være det er blevet ændret siden jeg var med. Men mange gange syntes jeg deltagerne bliver udstillet som dumme, eller også bliver der filmet på den mindste fejl. Og ingen er fejlfri, man bliver bare utrolig selvkritisk når der skal sidde 150 mennesker og kommenterer på div siden på facebook. Personligt havde jeg også mén efter deltagelsen.

-Stephanie

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229