Header

 photo 14607173_699760540187450_8233553650480316416_n.jpg

Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg i serien, men nu er jeg klar med sidste indlæg inden jul. Efter jul fortsætter vi med endnu flere spændende gæster. Denne gang i Mig og min hudpleje har jeg allieret mig med Katrine fra bloggen selfieandthecity.com. Katrine er seksogtyve år, gravid og bosat i Stockholm med hendes kæreste. Jeg har lært Katrine og kende igennem facebook gruppen: Happy Blogging - hvor vi deler alt muligt blog relevant. Så hvis du har en blog, så kan du melde dig ind her.

Hvor ofte plejer du din hud? Jeg plejer min hud hver dag – allerhelst både morgen og aften. Det kan glippe en gang imellem om aftenen, men jeg hader at vågne op med makeup på fra dagen i forvejen, så det sker heldigvis ikke så tit.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har god tid og hvilke? Jeg vasker mit ansigt med en mild rensesæbe både morgen og aften. Om morgenen under bruseren, og om aftenen bruger jeg et par engangsvaskeklude, så makeuppen kommer helt af. Jeg fjerner det sidste mascara med en øjenmakeupfjerner, hvorefter jeg påfører huden serum og slutter af med dagcreme.

Hvor mange steps er der i din hudpleje-rutine når du har travlt og hvilke? Min hudpleje-rutine tager ikke så lang tid, så derfor er det den jeg bruger, også når jeg har travlt. Hvis jeg har god tid og trænger til ekstra selvforkælelse kan jeg godt godt finde på at lave en ansigtsmaske. Jeg plejer at blande lidt honning og kanel sammen og smøre det i ansigtet og lade det sidde i et par minutter. Det er noget bajet stads, så jeg plejer at gøre det, inden jeg går i bad, så jeg kan vaske det grundigt af under bruseren.

Har du nogen problemer med din hud og i så fald hvilke? Ja, det har jeg. Jeg har haft rigtig mange problemer med bumser, men det er blevet meget meget bedre, end det har været.

Hvad gør du for at komme dine eventuelle hudproblemer til livs? Jeg har prøvet rigtig mange forskellige hudplejeprodukter, og har langt om længe fundet nogle, der virker for mig. Det er vigtigt, at man prøver sig frem og finder de helt rigtige produkter, der passer til én selv. Samtidig har det hjulpet rigtig meget på min hud, at jeg har droppet at drikke komælk. Jeg kan stadig få lidt bumser hist og her, men i forhold til tidligere er det ingenting.

Har du nogensinde hørt om eller afprøvet et hudpleje-råd der enten ikke virkede for dig eller som forargede/undrede dig? Jeg har prøvet mange ting, som ikke har virket for mig. Min hud er sart, og jeg synes tit, at produkterne er for hårde ved den. Når man lider af bumser, så får man tit produkter mod fedtet hud, som er lidt skrappere i det, og det har tit forværret min situation. Man kan nemt komme til at overbehandle sin hud, og det har virkelig hjulpet mig at bruge mildere produkter og være mere nænsom ved huden. F.eks. skrubber jeg aldrig mit ansigt, da det simpelthen er for hårdt for min hud. Firmaerne er også rigtig gode til at fortælle dig, at du skal bruge alle produkterne i deres serie for at få gode resultater, men det passer simpelthen ikke. Jeg bruger selv produkter fra forskellige firmaer og serier, og det fungerer fint. Det kan nemlig sagtens være, at en creme er rigtig god til dig, men at renseproduktet, der hører til, ikke er. Så sammensæt selv dine produkter ud fra, hvilke der virker for dig.

Hvad er dit bedste tip til en smuk hud? Hvis du lider meget af bumser, så vil jeg anbefale dig at stoppe med at drikke komælk i et par måneder, og se om det hjælper. Det har virkelig gjort underværker for mig. Du kan stadig godt spise ost, yoghurt osv. Det er kun selve det at drikke mælken, du skal stoppe med. Samtidig bruger jeg en tandpasta uden flour, hvilket har resulteret i, at jeg ikke længere har problemer med bumser rundt om munden.

Hvilket produkt kan du ikke leve uden? Jeg er blevet rigtig glad for at bruge serum både morgen og aften, inden jeg påfører min ansigtscreme. Det giver masser af fugt, og jeg har virkelig fundet ud af med årerne, hvor vigtig fugt er for min hud. Jeg har et kunde-id hos Forever Living, hvor flere af mine skønhedsprodukter er fra, heriblandt også min serum, Alpha-E Factor.

Hvilket produkt vil du ikke anbefale til andre? Jeg synes, det er svært at nævne et produkt, jeg ikke vil anbefale. Der findes mange forskellige hudtyper, og nogle har gode resultater med produkter, som slet ikke virker for mig. Generelt vil jeg nok anbefale, at man køber færre produkter. Der er mange, der har renserutiner, der involverer virkelig mange produkter, og det er slet ikke nødvendigt. Din ansigtscreme kan også godt bruges rundt om øjnene og på brystet, så du behøver ikke både at have en creme til ansigtet, en øjencreme og en creme til brystet.

Hvad er dit næste hudpleje køb? Jeg har længe gerne ville prøve en primer, så det er på min liste over fremtidige køb.

Har du et spørgsmål om din hud/hudpleje som du virkelig gerne ville kende svaret på? Hvis jeg har haft en bums, så synes jeg, at der er en rød plet længe efter, at selve bumsen er væk. Kan man gøre noget for at huden heler hurtigere, så ”pletterne” går hurtigere væk? Samtidig har jeg også en del problemer med at komme mine hudorme til livs, da jeg får bumser, hvis jeg bruger ansigtsscrub, da det er for hårdt for min hud. Så gode råd mod hudorme, når man har en sart og tør hud, modtages med kyshånd.


I kan følge Katrine på selfieandthecity.com eller på instagram @selfie_and_thecity


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Latest on my Instagram @mortenandreasen