nu har jag precis kommit hem från sjukhuset, det gick inte så som jag hade hoppats att det skulle gå, barnets tillstånds försämras och har 28% att överleva, jag mår piss idag med, men som tur vad hade jag min bror Henrik som stöd, han är den enda som värkligen förstår mig! Vi ska in igen på måndag och kolla.

Vi hade en utländsk doktor och han berättade på ett sånt ironiskt sätt ``det smärter mig att behöva säga detta men ditt barn kommer förhopningsvis dö´´ å man ba okej  men säg det lite mer hjärtevänligt.

detta blev ett kort inlägg men hoppas ni gillar det/ kram Moropho

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu får ni lära känna mig lite bättre. så ta chansen i akt och kolla in.

Namn: Vanessa men ni känner mig mer som Moropho.

Ålder: jag är 15 år.

födelsedatum: 9 december 2000 (skrev fel förut)

Husdjur: en hund (golden) hon heter fjona.

rolig fakta om mig: gravid i vecka 24.

favoritlåt: like a drum eller Juliet (eller jul i en som jag säger)

vart befinner du dig om 10 år: förhoppningsvis i Göteborg med en hund och två barn!

känsla just nu: sparkande ben i magen. och värmen från fjona.

vad kollar du på: ph (paradise hotel)

tänker just nu:  på apor

det var några svar om mig ses snart efter docktorn.

Likes

Comments

jag mår skit! jag spyr och dricker konstant, det är konstanta smärtor, docktorn säger att det är helt normalt men jag är inte säker! det här är annorlunda det är starkare på nåt sätt,ondare! jag går för två hjärtan nu, det känns inte trovärdigt nån stans. men det som gör mest ont är stödet jag får, familjen är bara chockade, och vill att jag ska ge bort barnet när det föds men aldrig i livet. barnet är ett med mig, vi hör ihop.

barnets pappa kan man inte säga så mycket om han stack när han fick reda på det, han säger att han hjälper till med pengarna men inte vårdnaden ´´för tidig ålder´´ sa han. för i helvete hade jag skrikit på honom ´´du är för fan 17 jag är 15´´ vi klarar det här var det sista jag sa till honom sen stack han! han säger att han älskar mig fort förande men inte barnet, jag hade svarat barnet är en del av mig. vi träffas 1 gång i veckan och går igenom ekonomin för barnet, det var en dag för nån vecka sedan så viskade han till barnet ´´ du förtjänar en bättre pappa´´. vi ska träffas igen på fredag.

ska in till docktorn imorgon så ni får kika in nån gång vid lunch/kram Moropho

#förlåtPåDåliigKvalitePåBilden


,

Likes

Comments