Fashion

Contains affiliate links

Hei folkens!

Jeg kjenner meeg baare virkleig inspirert og alt jeg vil er å shoppe nye klær til sommerens festligheter. Meeeen jeg prøver derimot å spare litt penger til sommerens reiser og festivaler. Jeg og Rebs skal f nemlig på Roskilde med en stor gjeng, noe som vi gleder oss veldig til! Vi er fullstedige newbies på festival, så vi tar gjerne imot litt tips;)

Før det blir riktig sommerferie er det noen bursdager og fester. Over har jeg lagt inn litt inspirasjon til hvordan jeg gjerne ville kledd meg. Jeg er spesielt helt vill med badedrakten fra ganni som likegodt kan brukes på stranda som på fest.

-Eira<3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Hei gjengen!

I dag dro jeg med en venninne inn til byen. Solen hadde endelig bestemt seg for å komme frem, og i lyset av den gikk vi langs havnepromenaden. Det var helt fantastisk, og veldig hyggelig! Vi hoppet av toget på Skøyen, fulgte de oransje boksene langs havnen, og endte, etter 6 kilometer, på Vippetangen. Der kjøpte vi oss en god lunsj, og nøt den ute i sjøbrisen.

Klem
- Rebecka

Antrekk: Bukse - Sand Chopenhagen // Topp - Acne // Jakke - Fillipa K // Sko - Adidas // Veske -Zadig & Voltaire

Likes

Comments

Heyyy,

Lenge siden sist nå, men som mange andre har vi vært i en eksamensperiode med endeløse mengder av prøver og tester. Jeg er heldigvis ferdig nå, men Reb kan fortsatt komme opp i en eksamen til. Bloggen er nå tilbake, og jeg kjempemotivert!

Over delte jeg noen Snapshots fra den siste tiden. Mange solnedganger fra forskjellige utsiktspunkter. Utekino, konsert, bading og 17. Mai!

-Eira;)

Likes

Comments

Heia!

Med tanke med at sommeren nærmer seg er det mye som står på handlelista. Spesielt når Roskilde er første pri denne ferien. Vi er en stor gjeng som drar ned til festivalen for første gang. Som newbues har vi null peil. I den forstand tenker vi bare å hamstre inn litt stasj. Være på den sikre siden å ha litt ekstra, om dere skjønner;) Så jeg og en venninne dro inn til byen for å begynne leting. Dessverre kom vi tomhendt hjem, haha. Men det betyr jo egentlig bare flere grunner til å dra inn mot sentrum;)

Klem Rebecka

Antrekk: Jakke- Fillipa K // T-skjorte- Arnie Says // Bukse- Monki // Sko-Nike

Likes

Comments

Hei beste!

Vi elsker, og da mener jeg, virkelig digger Sørenga! Det kryr av mennesker i det beste humøret. Det er latter, liv og musikk som bare skaper en sååå god stemning. På torsdag kveld dro vi inn til byen med noen venninner, kjøpte fries på Bun´s Borger og satte oss ute på brygga. Om du ikke har tatt turen dit på en solfylt dag så burde du definitivt gjøre det!

Vi håper dere har nytt miniferien som har vært nå, og koser dere masse i solen!

-Rebecka


Rebecka: Bukse - Diesel // Bluse - Massimo Dutti //Sko - Vans //Olajakke - Zara // Briller - ukjent

Eira: bukse - H&M // Bluse - Massimo Dutti // Sko - New Balance // Briller - Ray Ban // Genser - hjemmestrikket skappelgenser

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Alle snakker om at den siste uka har vært fantastisk, og at dagene har vært av de typiske smaken-av-sommeren-dagene. Vi kan ikke si oss mindre enig.
Gårsdagens grillkveld var definisjonen av en sommerkveld, og med tanke på at vi er i mai, så har vi nådd toppen av lykke! Vi fyrte opp grillen, inviterte noen venner, satte på god musikk, delte ut litt pledd, handlet inn masse melon og jordbær, og smelte opp med en skikkelig koselig kveld!
Grillkvelder som denne vinner over enhver fest, og vi takker ikke nei til flere kvelder som denne!

-Rebecka og Eira

Rebecka- jakke: Scotch&Soda// Genser: Fillipa K //bukse: Sand Copenhagen //sko: Nike huarache run

Eira - Topp: Days like this // jakke: HM // bukse: Sand Copenhagen // sko: Nike huarache run

Likes

Comments

Hey folkens,

Dagene nå dedikeres til tentamensøving. Altså ikke så mange innlegg fra vår side:(

I går tok jeg årets første bad, og det var superherlig!

-Eira<3

Likes

Comments

Fashion

Hey folkens,

Jeg har alltid vært glad i silkeskjerf og synes det gjør et basic antrekk veldig mye kulere. Jeg også trekantformede silkeskjerf, men jeg valgte å bruke dette silkeskjerfet som jeg akkurat fikk av min mams:) silkeskjerf passer også veldige bra med all-denimtrenden. (Som forresten er favoritttrenden min akkurat nå!) Så her har jeg brukt skjerfet på 4 forskjellige måter.

-Eira

Likes

Comments

opplevelser

Heyy,

På fredagen var jeg og noen venninner på Karpe Diem - konsert i Oslo! De vartet opp med tre konserter tre dager på rad, og vi forhåndsbestilte billetter allerede i høst. De billettene forsvant på en dag, så der var vi veldig heldige!

Det var en råbra konsert med dødsbra stemning fra både artistene og oss tilskuerne. Det var utrolig gøy å oppleve Karpe Diem spille i Oslo spektrum. Hvert nummer bad på noe nytt som for eksempel basseng, flammer, fyrverkeri og dansere. Vi stod veldig nære og hadde en dødsbra opplevelse!

Klem Eira:))

Likes

Comments