Vaknade med ömmande kropp, frusen och lite snuvig. Tittade ut och snön börjar sakta men säkert att lägga sig. Precis som när jag var liten blev jag sugen på plättar med sylt när jag är förkyld. Steker lite till mig och min sambo, te med honung fick det bli och till det två Alvedon. Tänder lite ljus och mysfaktorn blev genast större. Det får bli en dag i soffan med filt, virknål och garn. Det har blivit en hel del filtar de sista två åren, babyfiltar att ge bort. Virka och sälj säger släkt och vänner, men intresset är nog inte så stort bland vänner och bekanta. Jag tänker varje dag på vad man skulle kunna hitta på för att bli rik som ett troll, sjukskrivning och sjukersättning blir man inte rik på precis. Men nu är det som det är. Bara att acceptera läget och hoppas kroppen blir bättre. Då kanske man kan lista ut något som utökar inkomsterna. Jag önskar er alla en fin söndag och var rädda om er i trafiken eller om ni väljer en promenad i vårt vinterväder.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

🍁🍂❄️Hej på er! Idag var det verkligen inget mysigt höst/vinterväder. Kylan gick rätt igenom kläderna. När man väl kommer in är man fortfarande frusen. Det är då det är så mysigt att tända alla ljus. Min sambo är livrädd att jag skall köpa mera ljusstakar då han tycker vi har för många redan. Men ljusstakar och inredning är ju min grej. Vi har 28 st bara i vardagsrummet, haha! Idag var jag och mina barn hos min pappa, han kände sig ensam då hans fru ligger på sjukhus. Förhoppningsvis är hon hemma igen efter helgen. Men det blir ändå en klump i min mage då man skall lämna pappa. Det är inte lätt att vara ensambarn som jag är. När föräldrarna blir äldre och sjuka känner man av det extra mkt. Man har liksom ingen att dela det med. Jag har alltid varit den där tjejen som skall hjälpa allt och alla. Jag gillar det men det kan även innebära att jag tar helt slut själv. Så är det nu, man får väl ladda batterierna och ta nya tag. Ifrån köket känner jag en härlig vitlöksdoft, min sambo gratinerar kräftor! Så gott! Jag önskar er alla en fin fredagskväll och går ni ut så var rädda om er! 💕🍁🍂

Likes

Comments

2/11-2016 Det mysiga med hösten är när man kommer hem, tänder ljus och kan krypa upp i soffan. Idag kom första snöflingorna hos oss. Fick inhandla vantar då händerna var som isbitar. Det är ingen bra årstid för mig att vara ute, får så jäkla ont i lederna. Men men, det finns folk som har det betydligt mycket sämre än vad jag har. Var och hälsade på min styvmamma som ligger på hjärtintensiven. Det ser ut att lösa sig, massa vatten i kroppen som tappas ut nu. Det är en skön känsla när man hälsat på någon på sjukhuset. Min kära sambo hade gjort en jättegod fläskfilégryta när jag kom hem, härligt med en man som lagar grymt god mat.

Likes

Comments

Måndagen den 31 oktober - En ny vecka är startad och eftersom jag fortfarande är sjukskriven så är det viktigt för mig att inte bara sitta hemma, jag hade bestämt med min Pappa och hans fru att vi skulle ses och fika på förmiddagen. Jag var där en stund och kom hem lagom till att Stig skulle komma hem från jobbet, vi åt och tog det lugnt resterande av dagen, det brukar bli en del tv-tittande när man inte har något särskilt planerat på eftermiddagen. Precis som nästan alltid får jag mina ryck att hitta på något, det slutade med att jag tog fram en paprika och formade den som man brukar göra med pumpor under Halloween, men jag hade ingen pumpa, det fick bli en gul paprika istället, resultatet ser ni längre ner i inlägget! När jag väl är igång med något brukar idéerna bli fler, Stig hade fått med sig sockerpasta hem från jobbet, vilket jag aldrig hade testat innan. Jag tog fram sockerpastan och började googla på vad man kunde göra, detta används ofta till tårtrosor som finns på bland annat marsipantårtor. Jag bestämde mig för att testa detta och resultatet är jag faktiskt hyfsat nöjd över för att vara första gången, det är alltid kul att testa nya saker! Testa själva, sockerpasta finns på Panduro och finns i många olika färger för cirka 50 kronor. Resultatet hur mina rosor blev kommer det en bild på här nedanför.


Hoppas ni gillar inlägget! /Mormor Madeleine :)

Likes

Comments

Jag har egentligen ingen aning hur det här kommer att bli, men jag skall försöka skapa en blogg. Jag älskar som sagt att skapa, men tyvärr har jag skadat axlar, nacke och rygg i mitt arbete som undersköterska. Men jag försöker att leva som vanligt och göra sånt som fortfarande funkar rätt ok.

Likes

Comments