Denna morgon ville inte tottsie att mormor skulle sova🐶🐶. Det var bara att gå upp och ta på sig och gå ut i regnet.
Gjorde en kopp kaffe och sen har det varit lugnt hela dagen. Är inte så roligt när inte kroppen vill. Och värre nu i detta vädret.
Angelica kom så vi kunde köra och handla lite, tur dom kan hjälpa till.

Sen när mannen kommer hem med en bukett röda rosor blir man ju bara så lycklig.

Nu i kväll var vi och titta på stora barnbarnet när han spela hockey. Ny klubb och det är Malmö Redhawks. Det kommer bli en stort namn i hockey en dag. ❤️❤️❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta gjorde jag idag, tycker själv det blev fint. Tycker det är så roligt att hitta på nya saker.
Det är min terapi och rogivande.
Gå gärna in och kolla på personliganamnarmband på fb, där är många fina saker.

Idag har vi haft en lugn dag hemma då magen varit riktigt kass.

Har badat tottsie då snobben kissa på henne. Men hon tyckte det var skönt. Dessa djur är så härligt. 🐶🐶🐶

Likes

Comments

Idag är en sån tradig dag ( regn ) och tvättdag. Men sen passar mormor lilla Tottsie och då är det ingen lugn stund. Det gäller veta var man har tårna. Men hon är bara så underbar.

Idag skall vi göra hemmalagad soppa, blev sugen på det när jag prata med min käre mamma häromdagen när hon hade gjort det.

Nu är det bara 58 dagar kvar tills vi lyfter, det går neråt. 🍺🍺🍺✈️✈️✈️

Likes

Comments

Inte mycket sömn i natt heller, tänk att få sova en hel natt och vara utvilad på morgonen, vilken dröm. Nu lite frukost sen blir det att plocka undan lite.

Likes

Comments

Har haft en helt underbar eftermiddag med min dotter Emelie. Vi åkte tåg in till stan och gick och åt på jensens. Sen gick vi och titta lite på kläder, det blev en röd klänning till mig och två par byxor till Emelie. Mysig dag och sen avsluta vi dagen med en kebabrulle. Det var mums.

Likes

Comments

Igår så mötte jag min dotter Madeleine på Burlöv center, vi skulle kolla runt lite. Hon kom med bussen då hon hade varit och jobbat. Så säger hon jag har köpt en present till dig. ( jag älskar presenter) en jättefin Maja lykta. Jag blev så glad. Sen kom mitt ena barnbarn och vi gick och fika på Expresso house.

Nu en ny dag och jag och andra dottern skall åka in till stan och äta lunch på Jensens. Och sen går vi nog och tittar lite i affärer. Man kanske hittar något fint. Nä Emelie nä skall du upp så vi kan dra.

Likes

Comments

Ingen bra dag. Har sovit högst två timmar. Det är skit med värk ( fibromyalgi) och så torra ögon som ger klåda. Ögondroppar är att använda nu en tid framöver.
Tur jag har resan till Gran Canaria framför mig så man har något att se framemot. Den 7 nov går planet till dottern. Och jag och mannen skall tillbringa 10 dagar med dottern som bor där. Dom andre barnen får vara hemma och jobba och passa huset.

Min käre dotter Karolina ❤️❤️

Likes

Comments

Tycker detta skall bli kul och börja blogga. Tar lite tid och lära sig då jag inte är så teknisk. Tur jag har barn som kan lära mig. Jag skall berätta lite om mig och familjen. Jag är gift med en helt fantastisk man som heter Jocke. Vi har 5 barn och fyra barnbarn. Vi har en hund som heter snobben och en katt som heter Nelly. Min hobby är att göra smycke med familjen. Vi har en sida på fb som heter personliganamnarmband. Även på instagram.

Likes

Comments