Idag tänker jag skriva om detta, alla kvinnor är potentiella våldtagare, misshandlare och manipulerare...

Jag ser varje dag att alla män är potentiella våltäktsmän, men ingen tänker på att kvinnor kan va likadana, så nu kommer jag låta er ta del av mitt huvud.
Jag har erfarenhet själv men kommer inte säga när eller vem, men jag vet en kvinna som var och fortfarande är bra på att manipulera och alla tror på henne så fort hon öppnar käften, så alla tror att hon är världens bästa mamma. Men jag vet vad som är där bakom. Hon har alltid kommit undan allt hon gjort för att hon hela tiden får folk att tro att hon vill allas bästa och alltid skulle göra allt för sina barn.
Tyvärr så är det inte så, hon har lyckats manipulera mannen i hennes liv till att misshandla ett av sina barn, men ingen tror barnet för att barnets mamma säger att dom har det så bra, allt är perfekt och hon älskar sina barn. Det finns fler kvinnor som kommer undan med sådant. Det finns dom kvinnor som misshandlar både man och barn, men ändå kommer undan för att hon ljuger och säger att det är mannen som gör det, det är ju mer troligt tycker folk, han får då besöksförbud och får inte träffa sina barn och hon kan fortsätta som vanligt... alla barn behöver sin mamma är helt fel att säga.
Det finns många kvinnor som är mer våldsamma än män, många kvinnor som skadar andra i familjen men kommer undan med det, bara för att dom kan manipulera och vrida sanningen.
Jag står för mannens lika rätt i samhället!
Tack för mig
M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan på er! 

Jag har sett nåt som göt mig väldigt upprörd... För just nu så är det ett inlägg på facebook som delas och uppmärksammas jätte mycket, ni har säkert läst dem, det handlar om en liten mörk flicka som blev kallad neger av en klasskompis och att han sa att man slår sånna. Det i sig är inte ok någonstans, man säger inte så. Men en liten detalj som jag inte sett någon reagera på som jag reagerar starkt på. Mamman förklarar vad neger betyder, så som folk ser det idag, som en krämkning och något du ska skämmas för. Men från början var ju inte ordet Neger en dålig sak, så varför lära barn nu att det är ett så hemskt ord? Jag menar, om du lär ditt barn att bära sin hudfärg med stolthet och lär det att vara stolt över att vara just neger så kommer det vara mycket svårare att mobba en person för att den har en viss benämning? Kan vi inte lära barn att bög, flata och neger är något många är och att det varken är onaturligt eller skamfyllt med det? Få barn att vara stolta och inte skämmas? Det är ju trots allt vuxnas fel att det har blivit så negativt, det är vuxnas ansvar att uppfostra barn till mindre mobbning, så får man dom orden att bli naturliga igen så behöver man inte känna sig kränkt längre. 

Bara en tanke som vanligt. 
//Morina

Likes

Comments

​Jag har kommit på en grej... Det här med att man åker buss, för det gör jag varje morgon till skolan, och det är en sak som stör mig... De som jobbar blir prioriterade framför dem som går på skola. Jag tycker ärligt talat inte det är rätt, för vi som går på gymnasiet får också prickar för att vi inte kommer i tid, det är inte så kul att alltid komma för sent till skolan för att någon chaufför tycker det är viktigare att andra ska på jobb än att vi som går på skola ska hinna till våra lektioner, går det inte att prioritera lika? Här om dagen var bussen 20 min för sen och jag visste att jag skulle komma sent till lektion, då förstår jag ju att alla blir sena, det är sådana saker som händer när vädret är som det är, men några dagar senare kom jag för sent till lektion för att chauffören sa att han skulle försöka få alla till station innan den andra bussen åkte vidare till nästa ställe som några skulle till, men han missade precis, så istället för att köra oss till skolan åkte han efter den andra bussen för att de som jobbar skulle hinna med den, så först efter det blev vi körda till skolan och var iaf 10 min för sen till lektion. Men har ju tur om läraren förstår det, men det är inte alltid dom förstår och då får man skolk och en röd prick... Händer det för ofta så ryker bidraget som vissa är beroende av, och de prickarna syns även om man ska söka vidare eller även om man ska söka jobb... Det är inte så kul för oss ungdomar att få problem för att vi kommer sent till skolan för att en chaufför inte kan släppa av folk på rätt ställe. Men det är klart, busschaufförer är inte mer än människor heller, så dom kan göra misstag. 

Det var allt den här gången, jag hoppas ni förstår vad jag menar, finns det frågor är det bara att fråga på. 
Jag hoppas innerligt att det inte fortsätter med problem som det här, men det går inte alltid att göra något åt det. 

Hajda! 
MrSsS

Likes

Comments

Är det så svårt att ta att någon är ärlig?
Och varför är det då så hemskt när man ljuger då?
Jag får hela tiden höra att jag gärna får vara 100% ärlig, men när jag är det blir folk arga...
Skulle jag ljuga skulle jag få exakt samma reaktion...
Jag förstår faktiskt inte varför det ska va så...
Jag orkar inte höra dag ut och dag in att så ska jag säga och så får jag inte säga, ber du mig vara ärlig så är jag det, då ska du inte bli arg för min åsikt, förlåt, men så är det...
Folk har ljugit för mig hemskt mycket sedan jag var liten och jag tycker det är hemskt, visst det kan göra hemskt ont om någon säger något ärligt om någonting, men jag försöker att inte ta åt mig, för det är för det mesta inte dåligt menat, jag vet att jag har starka åsikter och jag vet att jag kan vara brutalt ärlig, men det kan alla andra också vara.
Men jag skulle aldrig kunna ljuga, jag gillar inte ens vita lögner, inte ens i nödsituationer... Man kommer mycket längre med ärlighet? Eller?
För någon gång så kommer det antagligen komma ut att man ljugit och då är det inte lika kul right?

Det är i alla fall min erfarenhet av det hela...
Jag blir mer sårad av en lögn än av sanningen, jag vill inte ha en massa smicker som jag inte ska ha, jag vill inte att någon säger att jag gör ett bra val om jag gör ett dåligt val, jag vill inte att någon säger att jag passar perfekt i en klänning som får mig att se tjock ut bara för att jag tyckte den var fin i skyltfönstret... Inte för att jag använder klänningar, men det är bara ett exempel....

Jag vill inte att någon ska bli arg för det jag skriver, men det är bara vad jag tycker. Ärlighet har tagit mig hit och jag tror inte jag skulle ha kommit lika långt om jag var oärlig. Jag vet att sanningen gör ont ibland, men att veta att någon ljugit är mycket hemskare, för då kan man ju aldrig riktigt lita på den personen igen? Det kan i alla fall inte jag, inte riktigt lita på en person riktigt 100% om den ljugit en gång, ljuger man fler gånger är det ännu jobbigare...
Men vad vet jag, jag är bara en vilsen 20 åring som alltid haft starka åsikter som inte alla gillar, den som ingen gillade, den som sa precis hur det var.
JAJA, WHATEVER! 

Det var allt, hajda!

P.S. Förlåt att jag är brutalt ärlig
"Hellre sårad av sanningen än lycklig av lögn"


Likes

Comments

​Vad har du på dig?

jeans med hål i och en svart t-shirt med text

Någonsin varit kär?

antar det tyvärr

Någonsin haft ett jobbigt breakup?

I don't care

Hur lång är du?

runt 160 :P

Hur mycket väger du?

5 kg för mycket

Några tatueringar?

har en :)

Några piercingar?

har en i läppen

OTP (One True Pairing)?

Nooo....

Favoritprogram?

dunno

Favoritband?

jätte många

Någonting du saknar?

saknar många, även en hemlig

Favoritlåt?

I love music idiot

Hur gammal är du?

gissa

Stjärntecken?

-Kräfta

Någonting du letar efter hos en partner?

man hittar den man hittar, men personlighet är bra I guess

Favoritmotto?

Hakuna Matata

Favoritskådespelare?

Det blir många

Favoritfärg?

Blååååå

Hög eller låg musik?

mellan 

Vart går du om du är ledsen?

I ett hörn och försvinner från världen

Hur lång tid tar det för dig att duscha?

5-30 min

Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?

kanske 1 1/2 timme

Någonsin varit med i ett slagsmål?

nej jag är snäll, fast varit boxningsboll 

Turn on?

fräknar kanske :P

Turn off?

muskler som syns för tydligt

Anledningen till att du började blogga?

alla andra bloggade... och jag ville skriva mina meningar

Rädslor?

hemligt

Senaste saken som fick dig att gråta?

​saknad av personer/hemligt

Senaste gången du sa att du älskade någon?

säger aldrig att jag älskar någon

Meningen bakom ditt blogg-namn?

Det är mitt namn så ingen alls

Senaste boken du läste?

femtio nyanser av honom.... tyvärr

Boken du för tillfället läser?

ingen alls

Senaste programmet du såg?

pr Phil

Senaste personen du pratade med?

Alexandra

Förhållande mellan dig och den senaste personen du smsade med?

vänskap

Favoritmat?

Det är mycket...

Plats du vill besöka?

England, USA och Rumänien

Senaste platsen du besökte?

skolan som jag är just nu

Är du kär?

Det är min ensak

Senaste gången du blev förolämpad?

ja det du...

Favoritsmak på godis?

Lakrits

Vilka instrument spelar du?

Sjunger och spelar trummor

Favoritsmycke?

många, har dom ofta på mig 

Senaste sporten du spelade?

uuuuh?

Senaste låten du lyssnade på?

Nåt med Adam Lambert 

Favorit-raggningsreplik?

Raggen går mellan pattar och lår

Har du använt den nån gång? 

alla dagar i veckan

Senaste gången du umgicks med någon?

jag umgås just nu

Likes

Comments

Det är inte alltid lätt med abort, för det är så svårt att veta vad som är sant och falskt gällande sådant. 
Men enligt mig borde det vara en rätt alla kvinnor ska ha, man borde inte bli påhoppad för att man tar abort.
Jag hör ofta att kvinnor borde veta bättre än att ta abort. Men har någon någonsin tänkt på att kvinnor som blir våldtagna kan bli gravid, att man kanske inte har pengar att ha barn så man skulle bara svälta barnet, eller att kvinnan gör det för allas bästa då hon kanske är livsfara för barnet? Alla kvinnor är faktiskt inte födda att vara mamma. 
Jag känner till vuxna som aldrig borde ha skaffat barn, barnen mår inte bra av sina föräldrar...
Ja, en kvinna borde (men kom ihåg att det står borde) beskydda sina barn, göra allt för att dom skulle överleva, till och med svälta sig själv om det vore så.
Har jag sagt att vi människor är lika mycket djur som alla andra? 
Jag ser dock oftare att andra djur har kvar mamma instinkten än vad människor har. 
Människor har en förmåga att endast bry om sig själva och strunta i om andra mår dåligt på grund av dem. 
Är det inte underbart?
Det är ju just därför alla borde behålla ett barn som kommer kastas bort, som kommer känna hat hela sitt liv för "jag skulle ha kunnat ha ett så mycket bättre liv utan barn, skulle kunna leva mina drömmar utan ungen". 
Jag vet hur det låter, men det är så det är, folk offrar hela tiden saker. Och när man är klantig och 15 och plötsligt får reda på att man är gravid och om man tvingas behålla barnet... Då kommer man inte ha ett ordentligt ungdoms liv...
Man borde bara låta abort vara en naturlig sak, annars får man ge sig med att tycka om barn och sex... Världen är överbefolkad ändå right? Vi dödar djur men dem vi borde döda är oss själva egentligen, det är vi som har förstört världen folks. Det är vi, som dödar alldeles för många andra djur, det har vi människor hjärta till, men vi MÄNNISKOR har inte hjärta att döda varandra även om vi borde det! 

H*lv*te vad förbannad jag är!

Argh! 

//M
Likes

Comments

​Vadå den perfekta familjen? Måste det seriöst vara mamma, pappa, barn??? 
Är alla lyckliga när dom har en partner av motsatta könet?
Ska alla tillbaks till då inget var accepterat? 
Var det så mycket bättre?
En "perfekt" familj finns inte, förlåt, men så är det, alla familjer bråkar, alla har sina dåliga dagar, man har inte dåliga dagar just för att man är en HBTQ person, alltså homo, bi, trans, queer, man har dåliga dagar för att man är... Just det, bara människa. Jag hör varje dag om att föräldrar tar beslutet att skiljas, "alla barn har rätt till en mamma och en pappa" säger många, men där faller det ju, det är många fler heterosexuella än homosexuella som skiljer sig, då är det väll mycket bättre med homo föräldrar om man säger så, då har dom båda sina föräldrar, right? 
Det är ofta jag hörde som barn att vi hade en perfekt familj... Varför? Jo, vi var 3 döttrar, vi hade hästar (har vi haft sedan vi flyttade till sverige) och alla flickors dröm är att ha en egen häst/ponny att rida på, sedan skaffade vi en massa andra sorters djur, kaniner, marsvin, får, andra sorters kaniner, chinchillor, gerbiler, hundar, katt m.m. 
Var vi perfekta familjen för att vi hade allt en tjej kunde önska sig? 
Nej... Alla tjejer är inte som alla andra, jag ville inte hålla på med hästar men var ändå tvungen att rida... Nej jag gillar inte alls hästar längre... Dom har attackerat mig jätte mycket, ja verkligen en perfekt familj... Men vänta... jag hade ju inte ens min riktiga pappa, det var min lillasysters pappa som bodde med oss... Men det var i alla fall mamma pappa barn med både hund och katt och en volvo, så det låter mycket likt den perfekta familjen.... 
Fucking jävla fördomar alltså, homosexuella brukar inte ens hångla som idioter på gatan då dom har mer respekt medan dom som går efter normen, kille och tjej, jag har ofta sett dom hångla och nästan klä av varandra, jag tycker det är äckligare än att se ett homosexuellt par som håller handen. 
Dom har i alla fall lärt sig att ha lite mer respekt, för det mesta, finns dom som inte har respekt där heller, men varför tror ni att dom inte har det? Jo, dom blir ändå behandlade som skit... yey...? 
Jag tycker att alla borde få skaffa en familj, ALLA (som kan ta hand om ban och inte skadar dem så klart), det ska inte spela någon roll vilket kön man har och ens partner har,  man måste få skaffa familj utan att få skit.


Jaja, det var allt tror jag. 

//M

Likes

Comments

Att känna sorg är rätt vanligt tror jag, det är svårt att komma undan och man har lätt att bli mycket deprimerad.
Hur jag kan vara helt säker på det? Jag är inte 100 % säker på att det är så för alla, men jag vet att sorg kan komma från många olika saker, det är varken mer eller mindre att vara sorgsen för, alla sorger kan vara olika svåra för alla.
Om någon nära och kär person gått bort så kan det göra så ont att man aldrig tror man kommer se ljuset igen, det spelar ju ingen roll hur det hände, det gör ont ändå, spelar ingen roll om det faktiskt var dags, det känns som man inte kan andas...
Men sorg kan också vara något du tappat bort, något man inte uppskattade innan det var för sent, det kan också vara en vänskap som bara var tvungen att ta slut för att ingenting funkade längre, sorg kan vara en känsla efter hat och frustration eller också innan dom känslorna.
Sorg kan vara när du inte kan få tag i den du vill få tag i eller när du inte kan säga det som du verkligen vill få sagt men inte har styrkan för det. Sorgen kan vara att ha en sjukdom som aldrig går över, det kan vara ett hinder som får dig att inte kunna nå dit du vill, kanske du kan det senare men inte just nu.

Det var nog allt från mig

//M

Likes

Comments

Yes, it's really nice with shoes!
Okej, jag ser folk nästan varje dag gå runt i skor, många har sköna och härliga skor, typ converse (inte världens bästa skor enligt studier?), träningsskor och andra som har max 2 cm höga klackar och det är ju bra, det går att gå i, sedan så vet jag att alla vill se lite extra fin ut till fest eller vissa dagar och det sägs ju att man blir sexigare i klackar, så många vill ju ha rätt höga klackar för man vill få lite uppmärksamhet, men har du kollat på en tjej någon gång som har en klack på säg 12 cm och tror hon går jätte snyggt i skorna och ser sjävsäker ut, men sedan tittar man på benen och det ser ut som om hon sitter medan hon går? Alltså verkligen har knäna pekande typ 3-5 dm för långt fram för att det ska va snyggt?
Det är också en sak man borde tänka på som inte alla tänker på, kolla i spegeln, tänk på hur långt du faktiskt orkar gå i dom skorna och/eller ta med dig skor som är skönare att gå i.
Jag själv går ofta i klackar, men jag ser alltid till att gå längre sträckor med klackar som är mjuka och sköna, för så kan man ju också göra, men snälla, tänk på att det inte är snyggt om man går runt och det syns att det gör ont, för det syns... 

Jag hoppas jag inte trampade på en öm fot, men tyckte det var viktigt att säga att det är fult om man inte faktiskt kan gå i sina fin-skor...

//M


Likes

Comments

​Jag tänker ofta på skönhetsideal och hur folk formar sig efter det jag tycker det är tragiskt att alla ska göra allt för att se ut exakt så som man ska. 
Min syn på skönhet kanske är töntigt, men när en tjej är as snygg, har en super kropp som alla vill ha men sedan har en attityd som om hon är bäst och att hon får alla att känna sig värdelösa, att hon uppför sig som en gud o.s.v.så tycker jag direkt att hennes skönhet faller lååångt. 
Och samma är det egentligen med den där tjejen som är överviktig , lite troll-liknande hår och liknande, om hon är snäll och hjälpsam och behandlar alla på ett bra sätt blir hon genast vackrare i mina ögon. 

Så sättet att bemöta folk och hur man ser på världen har också mycket med skönhet att göra. 
Och så finns det så klart sätt att se mycket mer "attraktiv", alla dessa operationer som har blivit så viktiga för alla. Jag förstår om man vill få näsan att sitta rätt om den blivit bruten, man har extremt ojämna bröst, man har något fel som får ansiktet eller kroppen att se väldigt ojämn ut. 
Men jag kan inte riktigt förstå varför man vill ha thigh gap, en rumpa som buktar ut lite så den syns och bröst som är... Jah, enorma, för alla kan ju se ut som Valeria Lukyanova den levande barbiedockan, eller som modellerna som är jätte kända och photoshoppade. 

Det får ju mig att känna mig ful för att jag inte är helt som mitt bmi säger och jag ser ju själv att jag inte är en supermodell, men mina vänner som dessutom har fler kilon än jag på kroppen ser jag ju att dom är fina..? 
Måste man se ut som en supermodell? Måste man operera brösten för att dom ska se falskt stora ut? Måste man ha    duck-lips? och måste man nästan ta livet av sig själv för att få anorexia? 
Nej, det tycker jag inte... Jag tycker alla är fina, tills motsatsen är bevisad.

//M


Likes

Comments