Header

Contains affiliate links

Broderi er en av de store trendene våren 2017. Broderte skjorter, jakker og jeans er superhot til våren. Vi så broderi trenden regjere under mote uken i Paris tidligere i år. Våren er rett rundt hjørne og det er på tide å spice opp garderoben med nye farger. Broderte sko, broderte skjorter, broderte kjørt, broderte kjoler, broderte jakker, broderte skinnjakker, broderte jeans og ikke minst min favoritt broderte vesker har tatt 2017 med storm. Dette året kommer broderi trenden for fult tilbake med sitt comeback.

Fargede broderier er en aktig og leken måte å style opp antrekkene dine på. Det kan gi selv den enkleste look en helt ny vri. Cucci startet broderi trenden dette året, og nå følger alle etter. I år har vi sett broderi trenden på catwalken til alle de store designerne som Cucci, Dolce Gabbana, Alexander MacQueen og mange fler.


1 Dolce Gabbana jeans 2 Alexander McQueen ryggsekk 3 Gucci Dionysus GG bag 4 Gucci leather jacket 5 Gucci Dionysus large floral 6 Gucci sneakers 7 Chanel bag 8Dolce Gabbana skirt


Det er ikke bare de store motehusene som flommer av broderi trenden denne våren. Broderi trenden finner vi over alt i år.

Likes

Comments