Familie, Tankemylder

|| in life i loved you dearly, in death i love you still 💕 i dag mødte jeg en gammel kollega, hun spurgte mig hvordan jeg havde det, med hensyn til tabet af min mor - fordi hun altid blev så berørt af mine opslag omkring min mor. Det er ikke så ofte mere, at jeg deler ting omkring savnet til min mor - men det betyder ikke at jeg savner hende mindre, tvært imod. Hun fylder i min hverdag, hun er i mine tanker og jeg kigger mod himlen hver dag og smiler til hende 💕 jeg kan ikke beskrive for jer, hvordan det føles at leve hver dag, uden min mor, jeg troede aldrig at mit liv skulle gå videre, men det gjorde det jo - det gør det jo. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde at hun ikke manglede - for det gør hun. Jeg kan stadig græde over det, så sent som i dag da det blev spillet en speciel sang i radioen, trillede tårerne ned af mine kinder, fordi jeg savnede min mor. Jeg ville gøre alt, og jeg mener ALT for bare at se hende igen, mærke hende igen, kramme hende igen, dufte hende igen og snakke med hende igen. Men jeg ved jo godt, at det kan jeg ikke - og det gør ondt, det gør så ondt i hjertet. Det er en ubeskrivelig smerte og hver dag ønsker jeg at hun kommer tilbage til mig - HVER dag. Kære mor, du efterlod mig med et stort hul i hjertet, et hul som aldrig vil hele - ingen vil nogensinde kunne tage den plads i mit hjerte, du er gemt 💕 jeg savner dig så inderligt meget - og jeg ved vi ses igen, men først er der så meget jeg skal se og opleve - og jeg ville ønske at du kunne være her, til at se og opleve det med mig 💕 jeg tænker på dig hver dag, elskede mammi - der fandtes ingen som dig - jeg elsker dig, og jeg savner dig til månen og tilbage 💕 jeg håber du har det godt, hvorend du er - og jeg håber du spiser en kæmpe kanelsnegl og griner højlydt - og jeg håber at du ser ned på mig, far og tina - og er stolt af det du ser. Vi bevarer mindet om dig, for du var noget helt særligt 💕

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

inspiration

De seneste par uger, har jeg virkelig været heldig, med mit film’valg på netflix. Syntes ofte jeg ender ud i, at lukke netflix ned fordi jeg enten har set filmene et hav af gange eller det virkelig bare er noget lååård (sagt på godt jysk) der vises ! MEN lige nu har jeg faktisk 4 gode film, jeg kan anbefale jer på netflix - hvis man er til pladder’romantiske chick’flicks vel at mærke :-)

Den første film er ‘En ny start’ - og den handler om en kvinde Birdiee, som finder ud af (igennem et tv-show) at hendes mand og hendes bedste veninde har en affære. Birdee, som spilles af Sandra Bullock (alltime favorite, btw) rykker teltpælene op, med hendes datter Bernice og flytter tilbage til sin hjemby og ind hos hendes mor - en mor som er ivrig efter at lege ‘Kirsten giftekniv’ og snart vækkes gamle følelser til live.
Det er en virkelig gammel (1998) film, men den er virkelig god og pladder’romantisk - ligesom jeg ka lide det :-)

Den anden film er ‘The choice’ - og den handler om den pæne dyrlæge Travis, som forelsker sig i sin nabo Gabby - men kærligheden har sin pris, da Travis allerede dater en anden og Gabby har en kæreste, men kærligheden sejrer og man får en virkelig romantisk film, med nogle drejninger man ikke havde set komme. Tårerne trillede også lidt i denne film, og det er helt sikkert en film jeg vil anbefale til andre :-)

Den tredje film er ‘Safe Haven’ - og den handler om en kvinde, Katie som (også) rykker teltpælene op efter et turbulent forhold, og rejser til en ny by hvor ingen kender hende. Her møder hun (den meget pæne) alene far Alex, som har mistet sin kone til kræft. Katie gemmer dog på en hemmelighed, og via ‘flashback’ bliver man informeret om, hvad det er hun gemmer på - og Alex finder også frem til sandheden om Katie og Katie er sågar villig til at ‘give slip’ på kærligheden pga. hendes fortid.
Det er en VIRKELIG god film, som også tager en uventet drejning - se den, hvis du er til det pladder’romantiske (igen, haha)

Den fjerde (og sidste) film er ‘Step Sister’ - og okay, i’ll admit it, jeg er en SUCKER for platte amerikanske highschool’ish film og er der noget dans/cheerleading indover er jeg solgt - selv i en alder af 30, haha - jeg ELSKER fx. ‘Bring it on’ filmen og ‘Step up’ filmene - nå nu til denne film - den handler om den (meget smukke) Jamilah som har en drøm om, at komme ind på Harvard - hun får nu muligheden for, at få en ‘hjælpende hånd’ - HVIS hun hjælper en flok piger med at lære at ‘stepdanse’ - og det lyder virkelig plat at ‘steppe’, men jeg lover jer for, at der er knald på både dans, rytme og musik :-) Hvis man kan (som mig) lide ‘dance movies’ så vil den her helt sikkert være et hit :-)

Jeg håber I kan bruge det - i så fald, god fornøjelse med filmene :-)

Likes

Comments

Morlivet

Dette er F J Æ S E T 👆🏼 når man har fået 6 måneders vikariat - jeg er så glad, lettet og mere end klar til at vende tilbage til arbejdsmarkedet efter både sygemelding i graviditeten og barsel. Jeg skal tilbage til den børnehave jeg arbejdede i sidst, og jeg glæder mig så meget. Det er dejligt med afklaring på jobfronten de næste 6 måneder og så håber jeg inderligt, at der snart venter en fastansættelse et eller andet sted, så jeg for alvor kan komme ud og vise mit værd og mine pædagog’skills ☺️ De sidste dage skal bare nydes inden jeg starter den 31/1 - 18, og de kommende dage står på blandt andet fridage med elliot og felix hver især og praktiske gøremål herhjemme. Det er fredag, og snart banker weekenden på døren - ønsker jer alle en dejlig dag 😉

Likes

Comments

Familie, Morlivet, Tankemylder

I forbindelse med mit tidligere indlæg omkring optimist vs. pessimist, vil jeg gerne dele 10 ting som gør mig glad :-)

1 . et kys fra mine børn
2 . når elliot løber mig i armene og fortæller han har savnet mig (efter en dag i børnehave)
3 . når felix putter sit ansigt helt ind til min hals og holder godt fast.
4 . stearinlys og varmen fra brændeovnen
5 . en svedig krop (klammo, i know) efter intensiv intervaltræning
6 . chokolade - altid chokolade
7 . sovende børn inden klokken har ramt 18.30 - voksen’tid ftw.
8 . kys og kram fra thomas, på en dag hvor alting bare er træls
9 . lune håndklæder til efter brusebadet (typen som finder på, at tørrertumble håndklædet, så det er dejligt lunt)
10 . at kunne smile og kigge mod himlen, sende min mor en tanke og prise mig lykkelige over, at jeg fik muligheden for at sige farvel til hende, uanset hvor hårdt det end var - tænk på dem, som ikke har mulighed for det, av !

Husker du at tænke over ting, som gør dig glad ? Selv de mindste ting ?

Likes

Comments

Tankemylder

Min barsel er slut, sådan rigtig slut, prut finale. Ingen barselsbobbel med felix mere, ingen hygge-nygge herhjemme med alle mine drenge - nej nu venter ‘ledighedslivet’. I dag er min første dag som ledig, og jeg har i dag meldt mig ledig på jobnet og hos min a-kasse, velkommen tilbage, nu skal du gøre 1700 ting, tage stilling til 1700 ting og du skal i hvert fald ikke ligge på den lade side - i gang med ansøgninger, jobsøgning og CV-opdatering, kapooooow !
Personligt mener jeg, at det virkelig snart er min tur til at finde mig et arbejde, nu må jeg da snart have held med det - ikk ? Jeg har været uddannet pædagog i snart fire år, FIRE år hvoraf to af årene er brugt på barsel - men så er vi jo ligesom også ovre det, ikke flere børn til mig :-) Jeg er bare SÅ klar nu, så klar til at komme ud og arbejde som pædagog, så klar til at lære og suge erfaring til mig - for lige netop erfaring, er ikke det jeg besidder mest, i hvert fald ikke hvis du spørger samtlige steder jeg allerede har sendt en ansøgning, SLAM lige i ansigtet - det er SÅ demotiverende som noget kan være, at få afslag på afslag pga. ‘manglende erfaring’ - manglende erfaring min bare r*v - hvordan skal jeg nogensinde få erfaring, hvis ingen vil ansætte mig, ØV !
Hvorom alting er, så blev jeg mødt af en fra min mødregruppe, som sagde jeg skulle se positivt på min situation lige nu - ‘nyd at du kan hente dine børn tidligt, nyd at du kan give dine børn fridage - både sammen og hver for sig og nyd for pokker, at du kan tage en lur på sofaen’ - og ved i hvad, hun har så ret. Jeg skal ikke være sådan en sortseer - jeg skal vende det negative til det positive og så skal jeg bruge alt mit krudt på at kræse om min ansøgning og mit CV, så det kan komme til at ligge i ‘dig-vil-vi-have-til-samtale’ bunken, ja sgu - på med ja’hatten - ind med optimisten, og ud med pessimisten :-)

Likes

Comments

Felix, Tankemylder

Det lyder hårdere end det er, for jeg er bestemt ikke ensom. Felix er startet i vuggestue - i sidste uge startede vi blidt op, og den første dag brugte vi sammen et par timer dernede, dagen efter ‘forlod’ jeg ham en times tid, og sådan gjorde vi resten af ugen. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at der ikke var hårdt at gå fra ham, for det var det - jeg har gået fra ham før, men her har det været familie som har ‘passet’ ham og en tryghed for både mig og ham - nu var det pludseligt ‘fremmede’ som skulle til at passe ham. Men fremmede er de jo ikke, det er super kompetente pædagoger, som skal se efter mit guld, og vi var SÅ glade for dem, da elliot gik inde i vuggestuen. Men av hvor gjorde det ondt, pludseligt skulle andre have ham ‘de gode timer’, de skulle se dig vokse og udvikle dig - det skal jeg selvfølgelig også, men slet ikke i samme omfang, som i vores lille barselsbobbel. Felix er blevet så hurtigt stor, så hurtigt at jeg slet ikke har kunne følge med denne gang :/ men han klarede dagene alene i vuggestue så godt, trods det, at det kun var halvanden times tid .
I dag mandag, startede vi med, at felix blev afleveret kl. 8, og så skulle han sove sin første lur dernede og så skulle jeg hente ham kl. 11, når han havde fået frokost. Det var dælme mange timer, men jeg fik det bedste ud af ‘alene-tiden’ og nu er han hentet hjem igen.
Imorgen gør vi det samme, jeg skal dog først hente ham kl. 12 - puh får allerede hjertebanken ved tanken, men det er jo sådan det er. Snart er barslen slut, der bliver slået hul på barselsboblen og for mit vedkommende venter jobsøgning i lange baner, ikke at jeg gider det :/ jeg håber dog at 2018 er året som tilsmiler mig på jobfronten og at jeg hurigt finder mig et arbejde :-)

Rigtig god dag venner :-)

Likes

Comments

Tankemylder

|| det har på mange måder været et vildt år - både på godt og ondt 💕 jeg skulle starte et år uden min mor, ved min side - jeg skulle acceptere at alle de fantastiske ting som ville ske i 2017, ville min mor ikke være en del af - det i sig selv, har været en svær kamel at sluge, og jeg har faktisk aldrig rigtig accepteret det 💔 men uanset hvad, så sluttede mit 2016 på den værst tænkelige måde - som I ved, men i JANUAR 2017 sparker mine fantastiske veninder og søster året i gang, med at overraske mig med et babyshower - tiltrængt ovenpå en hård december, jeg er så heldig 💕 i FEBRUAR blev vi en familie på fire - jeg havde termin, den 25 februar og lige på sin terminsdato valgte vores lille felix at sige hej til verdenen og til os i en LYNfødsel ⚡️ i MARTS overtog thomas og jeg vores drømmehus #detgulehusiaulum og renoveringen gik i gang 🔨 i APRIL var vi for alvor flyttet ind i vores fantatiske hus og det tog jeg en del billeder af og viste frem 🙈 MAJ måned bød på barnedåb af vores lille felix, som nu var fyldt 3 måneder samtidig blev der sendt ekstra tanker mod himlen, da en så stor begivenhed bare er noget man gerne vil have sin mor med til 💔 i JUNI måned kunne vi fejre elliots TRE års fødselsdag - hvornår blev han lige så stor, jeg forstår det slet ikke 🇩🇰 samtidig kunne vi også byde et nyt familiemedlem velkommen, da min kære søster gjorde mig til moster for tredje gang 💕 JULI måned vidste vi ville blive hård, vores årlige tur til tversted i Nordjylland var noget vi skulle, noget min mor elskede og noget vi ville forsætte - det var hårdt at ankomme på campingpladsen, men det var en dejlig uge med fantastiske minder, snakke og gode grin om min mor - måneden bød også på min mors fødselsdag, en mega hård dag og så uretfærdigt at skulle ønske hende tillykke på kirkegården 💔 AUGUST måned fyldte felix 6 måneder, og han fik knækket kravlekoden - vi var meget stolte 😘 i SEPTEMBER havde drengene deres første ‘model job’ da de fik taget billeder af Brands4Kids i Herning, iført tøj fra @Metoo - dét var sjovt og noget af en oplevelse 📸 OKTOBER bød på den årlige sommerhustur med vores dejlige venner og elliots bedste ven - en tur vi altid ser frem til 💕 og vi var også i sommerhus med min familie - en nyskabt tradition blev vi enige om #familyaboveall - og oktober var også måneden, hvor thomas og jeg kunne fejre 10 års kærlighed, et helt årti - CRAZY 🙈 NOVEMBER var på mange måder en hård måned, fordi jeg savnede min mor så forbandet meget, mest af alt fordi jeg vidste det snart ville være årsdag for hendes dødsdag - hun fik så mange tanker og jeg græd en del 😢 særligt i starten af november hvor jeg var til ‘allehelgen gudstjeneste’ med min far og søster og min mors navn blev nævnt af præsten, av det gjorde ondt 💔 min DECEMBER måned har både været hård men også virkelig god - hård fordi det er min mors dødsdag, et helt år er gået uden hende, jeg som troede at mit liv ikke kunne gå videre, men det er det jo - og sikke et år, tænk sig hvad der er sket på et år - året kunne ikke slutte på en bedre måde, da jeg har haft thomas hjemme det meste af december måned, da han skifter job i starten af det nye år - det har været SÅ rart og hyggeligt og vi har fået så meget tid sammen og hygget som familie - en smule ekstra end vi normalt ville 💕 jeg ser ingen bedre måde, at afslutte min barsel på, end at dele det sidste af barslen med thomas, elliot og felix - mine et og alt 💕 nu venter et nyt år (allerede) - felix starter i vuggestue, hvor f*ck blev tiden af - hvornår blev HAN så stor, nu skal andre til at passe ham og have ham ‘de gode timer’ i løbet af en dag , nu skal jeg ud og finde mig et job, for alvor i gang med arbejdslivet - kære 2018, vær god ved mig, giv mig lidt medvind og lad 2018 være året hvor jeg finder mig et job 🤞🏼 2017 - du har gjort det godt, virkelig GODT og jeg ser tilbage på året med et smil på læben og glæden ved at være til, at se mine børn vokse og udvikle sig, at se min kæreste være den bedste far for vores børn og ikke mindst at kigge mod himlen og sende min elskede mor en tanke og fortælle hende at jeg nok skal klare den ❤️ 2018 - jeg er SÅ klar til dig og hvad du medbringer 👊🏼

Likes

Comments

Tankemylder

Når jeg har lavet mine 'jeg-savner-min-mor' indlæg på instagram, bliver jeg mødt med så meget kærlighed, fra mennesker jeg slet ikke kender - jeg kender dem kun igennem en skærm. Et ømtåleligt emne, som at miste sin forældre, er kun noget man kan forestille sig, med mindre man har oplevet det på egen krop. Jeg får altid sendt knus, tanker og hjerter i min retning, når jeg har noget på hjertet omkring min mor - indlæg om min mor, bliver altid taget imod med åbne arme. Jeg har dog også fået beskeder privat, fra en person som mente jeg var alt for negativ og alt for trist 'ja det er sgu da mærkeligt at jeg er trist hva' - jeg har mistet min mor, for fanden - ha' dog noget situationsfornemmelse' - ja, sådanne beskeder har jeg modtaget. Jeg ved godt, at når man vælger at dele så meget ud, af sit liv offentligt, så må man også stå model til meget. Jeg havde dog aldrig i livet troet, at jeg skulle have 'hug' for at sørge over min mor. En anden besked jeg også er stødt på er 'er du bange for døden ?' Jeg har længe tænkt og tænkt over svaret og jeg har simpelthen ikke kunne finde frem til et svar, før nu - og JA, jeg er bange for døden - yes, i said it !
Efter jeg har mistet min mor, har 'døden' og 'sygdom' plantet sit fast i mit sind. Jeg tænker på min mor hver dag, jeg savner hende hver dag. Efter at have mistet min mor, er jeg selv bange for døden, ja jeg er. Jeg husker så tydeligt, da min mor fik den værste besked - at lægerne ikke havde mere hjælp at tilbyde hende, i kampen mod kræften - hvordan kunne de bare opgive hende ? Hvordan kunne de bare give hende beskeden om, at hun skulle dø? Hvordan er det overhovedet at få den besked 'du skal dø' ? Det er noget jeg ofte tænker over efterfølgende. Hvordan er det at være så syg, og få beskeden om, at kræften vil frarøve en livet ? At man skal væk fra dette smukke liv og fantastiske liv, som man til tider kan brokke sig noget så forfærdeligt over ? Hvilke tanker går der igennem ens hoved, lige i momentet ? Jeg har siden da, prøvet at forstå min mors tanker og følelser den sidste tid på jorden, og sagen er den, ingen af os ved jo, hvad der gik igennem hendes hoved. For som hun selv sagde 'hvad kan jeg sige' ? Ja, hvad kan du sige, eller gøre lille mor - ikke en fucking skid, den lorte sygdom vinder igen. Hvad ville der selv gå igennem mit hoved, hvis jeg fik den besked ? Det første jeg tænker på, er selvfølgelig mine børn, og ikke mindst Thomas - tænk at skulle væk fra dem, det river i mit hjerte bare ved tanken. Tænk hvis man ikke skulle få muligheden for at se ens børn vokse op, og blive til mænd, at jeg ikke skulle dele mit liv med Thomas, til vi er gamle og grå, tænk aldrig at skulle mærke regnen eller vinden, eller solen på mit ansigt. Alle de små ting i livet, får pludseligt en anden betydning, og selv de mindste ting tæller. Der var så mange ting, min mor stadig skulle opleve - hun skulle have mødt felix, hendes fjerde barnebarn, hun skulle have set vores hus, hun skulle møde mads, min søsters lille baby, hun skulle se mig sige JA, til min største kærlighed Thomas. Min mor skulle opleve SÅ mange ting, opleve mange rejser og oplevelser med min far. Hun skulle gå på arbejde, hun skulle stå op hver morgen og mærke regnen, vinden og solen på hendes ansigt. Hun skulle LEVE og mærke livet - og det er i den grad det jeg vil gøre. Intet her i livet, er os lovet, INTET ! Jeg ved godt man ikke skal leve i frygt hver dag, og det gør jeg heller ikke. Jeg LEVER hver dag, jeg sætter pris på mit liv og min hverdag og folkene omkring mig. Jeg ser bare også tingene anerledes, fordi jeg har set udtrykket på min mors ansigt, da hun fik af vide, at hun skulle dø, at hun skulle væk fra alt det hun havde kært, og at hun ikke kunne gøre en skid ved det. Jeg glemmer aldrig det udtryk, jeg glemmer aldrig min mor, min fantastiske, smilende og hjertevarme mor <3

Likes

Comments

Tankemylder, Familie

Elliot snakker meget (som i rigtig meget) om mormor i tiden. For nogle dage siden, græd han helt hysterisk, fordi han savnede mormor. Nogen gange bliver jeg virkelig overrasket, over hvor mange tanker han rummer. Han stiller mange spørgsmål og er meget bevidst om, at mormor var meget syg og meget træt - men når det lige ta'r ham, kan han ikke altid forstå, at mormor ikke bare kan vågne igen. Jeg bliver lige overrasket hver gang over hvor meget det lille menneske tænker på mormor. Nogen gange er det i perioder, andre gange kommer det helt ud af det blå - og lige der, lige ud af det blå, booom - det rammer mig. Jeg bliver ked af det, fordi jeg ikke er bedre til at besøge min mors have - især når elliot selv beder om, at besøge mormor på kirkegården, av ! Men mit savn er jo ikke mindre, fordi jeg ikke besøger min mors have - tværtimod. Jeg tænker på hende hver dag, jeg kigger mod himlen hver dag - mærker de der ekstra vindpust og solstråler - og jeg ser skyerne komme susende hen over himlen, jeg er sikker på, at det er min mor som giver 'lyd'. Jeg er så ked af det, hver gang jeg besøger hende og ser hendes navn på den sten - jeg græder hver gang - også selvom jeg har elliot og felix med. Jeg kan simpelthen ikke lade være. Jeg tænker på min mor, flere gange om dagen - hun er altid i mine tanker, always on my mind <3 også selvom jeg ikke besøger hende så tit. Jeg havde en forstilling om, at jeg ville besøge hende hver dag - og det gjorde jeg også, men i takt med at tiden går, jo længere er der imellem besøgene - og det er helt okay, har jeg sagt til mig selv. Der er jo slet ingen tvivl om, at jeg savner min mor - og jeg ved hun vil sige, at jeg ikke skal have dårlig samvittighed. Når jeg besøger min mors have, så får den også for fulde gardiner (aller mest når jeg er alene). Jeg snakker til hende, jeg griner til hende, jeg græder til hende og fortæller hende en masse ting - tanker, følelser og tårer får frit spil - og det er lige sådan det skal være. Elliot sagde inden vi tog fra kirkegården 'farvel min mormor, vi ses imorgen' <3

Likes

Comments

Morlivet

Halli hallo, bloggen har i den grad holdt sommerferie - det har vidst været tiltrængt. Nu er sommeren forbi (hvis man overhovedet kan kalde denne sommer, for sommer) for de fleste - og det samme gælder for os, hverdagen er for alvor i gang. Vi har haft en skøn ferie, med masser af kvalitetstid - lige hvad vi trængte til. Vi brugte en uge herhjemme, med praktiske gøremål i huset, tur i Legoland og fejring af elliots 3 års fødselsdag - 3 år, det er for vildt. Efterfølgende tog vi en uge i sommerhus - virkelig hyggeligt, med besøg af gode venner og familie i løbet af ugen. Den sidste uges ferie brugte vi i Tversted, sammen med min far, min søster og svoger og deres lille nyfødte dreng. Det var meget med blandede følelser at vende tilbage - Tversted er et sted, med mange minder. Det er er sted, vi er kommet som familie, i alt den tid jeg kan huske - det er et sted vi altid har elsket at vende tilbage til - i år var første år uden en vigtig person, og det gjorde sgu ondt. Hun manglede, hun manglede i den grad <3 vi havde en god uge, trods alt - som bød på tur til stranden, ture til Skagen, hygge, leg, togture, campingliv, god mad, rødvin, kortspil, gode snakke om gode minder, køreture og masser af kvalitetstid med min far. Sommeren har i den grad været god ved os - trods det, at vi 'bare' har været hjemme. Vi er dog ikke i tvivl om, at næste år venter der 3 ugers ferie i udlandet - og dét glæder vi os til. Jeg håber i alle har haft en dejlig sommer - jeg er klar med nye blogindlæg, og håber i stadig vil følge med - trods mit fravær :-)

Likes

Comments