Mora IK - Laget i mitt hjärta

​Mora IK är det lag som står mig varmast i hjärtat och kommer alltid att göra. När jag var 9 år så började jag intressera mig för hockey och då stod mora ik närmast att ta till sig och heja på. För varje år som gått så har kärleken till laget mora ik blivit allt större och större. Och nu vid 23 år ålder så jobbar jag inom klubben som funktionär. Att jobba som funktionär är inte ett jobb som man har betalt för men det är ett jobb som jag mer än gärna utför då jag älskar mora ik och vill hjälpa klubben på alla sätt och vis. 

Jag har nu jobbat som funktionär inom statistiken i Mora och det är ett jobb som jag aldrig kommer släppa då jag tycker det är kul och väldigt intressant. Man lägger ner otroligt mycket tid för klubben under veckorna och det gör man på grund av den roliga hockeyn. Ja nu är ju inte hockeyn alltid rolig men man lär sig mycket varje dag som funktionär. 

Att jobba inom sporten hockey har alltid varit kul och jag kommer aldrig lämna de jobbet och framför allt så kommer jag alltid att älska mora ik oavsett vilken liga eller serie dom spelar i. 

Mora IK i med och motgång. HEJA MORA IK !!!!!!!!

Gillar

Kommentarer