Lite tankar inför globenderbyt 9/1 2016

​MIna tankar inför globenderbyt är att jag tror det kommer bli en tuff match med snabbt spel och två lag som verkligen vill vinna till 110 % 

Just nu är Mora IK det lag som är lite upp och ner just nu med flest dippar i matcherna. Det är väldigt sällsynt att se mora ik spela en match i 60 minuter. Senast jag såg mora spela en match i 60 minuter var mot just de motståndet som väntar i globen, nämligen leksand. Den matchen är överlägset den bästa match jag sett mora spela denna säsongen med myckethög fart med mycket skridskoåkning och en kämparglöd ända in i kaklet som man inte sett på länge nu. Man kämpade och slet i varenda närkamp och gjorde de väldigt svårt för leksand att komma till några riktiga farligheter. Man var tight i defensiven och satte sina lägen i offensiv zon när det gavs. Matcherna efter detta har sett lite halvdant ut med många matcherna där man spelat bra stundtals men man har också spelat stundtals väldigt dåligt och agerat som ett juniorlag vid slutsignaler.  Jag hoppas och tror att mora kan ge leksand en match och att det kommer bli en bra match med härlig stämning på läktaren med fullsatt läktare. 

Men vi ska inte glömma bort att mora har en motståndare som vill vinna denna match också så vi kan räkna med en tuff match. 

Senast Mora mötte Leksand i globen så slutade de med en 5-0 vinst till Leksand och det vill vi inte ska upprepas. Lite chans till revansch. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229