Hej alla!

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering allihopa! Men jag har haft så sjukt mycket att göra under dessa dagar, så bloggen har inte vart min högsta prioritet.


Jag har just avslutat mina två första veckor i skolan, vilket är så sjukt skönt! Den amerikanska skolan skiljer sig så enormt mycket från gymnasiet i Sverige.

Skolan börjar varje dag klockan 07.29 och slutar vid 15.49. Man har 2 minuter på sig att ta sig från en lektion till en annan, och kommer man försent så får man frånvaro. Vid lektionens slut så ringer en klocka (precis som i filmer) vilket är rätt coolt. ALLA lektioner slutar dessutom samtidigt, så det är oftast fullt med folk i korridorerna, så det gör inte saken bättre haha. Vi har 20 minuters lunch, och när dessa 20 minuter är över så ringer klockan och man får pallra vidare till nästa lektion. Min lunch ser oftast ut såhär:

Två ljusa mackor med skinka och ost, och som "snack" chips, Oreos, olika slags kakor, äpple och cheese stick. Nyttigt va?

Jag har fått ta med mat den första veckan, eftersom att skolan har haft problem med leveranser osv. Men menyerna i skolan och skiljer sig väldigt mycket från Sverige.

Måndagar: Mac & Cheese

Tisdagar: Hot Dog med majskolv & ost

Onsdag: Pizza & ravioli

Torsdag: Hamburgare


Jag klagar ju inte direkt, men allt är så himla onyttigt här. Förvånar mig inte ifall jag kommer gå upp några kilo haha.

Det blev dessutom Coldplay konsert denna tisdagen i Phoenix. Arenan vart ENORM och det var så himla häftigt att ens vara där. Här är några bilder:

Förra helgen var vi och campade i Flagstaff. Det vart sjukt roligt och jag hittade många nya vänner, men det var sååå kallt. Det var ca 18 grader (vilket egentligen inte är kallt i sig) men kommer man från ett ställe där det konstant är 43 grader, så tycker man det är lite chilly.

Det blev dessutom 10 grader på natten och det blev såpass kallt att jag och min kompis Tina vart tvungna att gå ut och göra situps och armhävningar om och om igen för att inte frysa ihjäl haha.

Flagstaff var väldigt vackert annars, mycket träd och växtligheter - men jag föredra hellre öken och värmen här i GoodYear.

Nästa dag pallrade vi oss vidare till Sedona - "the most beautiful place on earth"

Det vart verkligen så sjukt vackert med alla röd/bruna berg och vattenfall. Om ni aldrig vart i Sedona, snälla åk dit! Jag rekommenderar det verkligen.

Igår var vi och shoppade på Arrowhead Mall i Phoenix, och 3.000 kr senare tycker jag att det var sjukt värt det! Bilder ser ni här nedan 👇🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Arizona
  • 614 Readers

Likes

Comments

Mina flygbiljetter kom igår kväll och det är Engstad 5 Dagar kvar och jag har inte ens börjat packa ännu, varför så typiskt mig? Iallafall, Onsdagen den 3 Augusti åker jag till Landvetter flygplats för att sedan därifrån ta flyget till Bryssel som beräknas ta ca. 1h & 30 minuter. 

Allt känns så sjukt just nu. Jag har tagit farväl av de flesta av mina vänner, vilket självklart inte var det lättaste. Dock  har jag trots allt haft en underbar sommar, och en video kommer inom kort laddas upp på Facebook.  Och den  kommer bland annat innehålla massa minnen som jag har skapat med mina vänner under denna sommaren. 

That's about it. Blev bara ett kort inlägg denna gång, men som sagt.  BARA 5 dagar kvar, och jag är mer redo än någonsin! 

Likes

Comments

Today I received this in my inbox! It's only 41 days left and it's crazy how fast time goes by! It still feels so unreal and I can't believe this is actually happening. I am so exided and I can't barely wait. America, I am ready! 

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder så har jag äntligen fått mitt Avresedatum. Och eftersom att många undrar när jag åker så tänkte jag att jag skulle skriva det här, för enkelhetens skull.

Jag kommer alltså att åka den 6de Augusti, och det är om 54 dagar.

Då kommer jag att lämna kära Halmstad för att pallra mig vidare till Landvetter flygplats. För att sedan åka till NewYork och spendera 3 nätter där med andra utbytesstudenter från olika länder runt om i världen. Vi ska utforska NewYork, lära oss om olika normer och lagar men framförallt vänja oss vid den nya tiden (Vilket jag lär behöva eftersom att Sverige ligger 9 timmar före)

Hur som helst, när mitt äventyr är över i NewYork så kommer jag flyga vidare till min slut destination GoodYear, Arizona.

Så jag har alltså endast 54 dagar kvar i Sverige, och tiden springer iväg. Så om det är någon som vill hitta på något under sommaren, bara skriv till mig så löser vi det 😊

Jag håller dessutom på att smått planera en avskedsfest lite längre fram mot sommaren. Inte så mycket detaljer nu för tillfället eftersom att jag har så fruktansvärt mycket att göra just nu innan avresan, men det kommer iallafall innefatta mina närmaste vänner.

Det känns fortfarande som om inget av det här är verkligt, utan att jag inte alls ska åka. Jag går fortfarande runt i min lilla bubbla och tänker att jag har lång tid kvar i Sverige, men dessvärre är det inte så. Jag kommer verkligen ta vara på denna tid som är kvar och jag ska göra denna sommaren till den absolut bästa! You gotta work hard to play hard, right?

Det är dessutom värme rekord i AZ nu as Well, och med hela 46+ lär jag ju knappast frysa haha.

Likes

Comments

Som de allra flesta kanske redan vet så har jag varit i Stockholm under helgen, och det har vart både lärorikt och väldigt roligt. Så Jag tänkte att jag skulle berätta vad jag har gjort och haft för mig under dessa dagar.

Fredag: Det var en relativ lung dag igemfört med vad vi annars brukar ha, och dessutom fick vi sluta vid 13.25. Vilket ALDRIG brukar förekomma i vanliga fall, så jag är sjukt nöjd! Efter skolan så åkte vi och käkade för att sedan åka upp till Stockholm med bil (vilket var lite av en utmaning för jag är så himla rastlös hehe.) Men när vi väl framme så vart det verkligen värt den långa bilresan.

Lördag: Dagen startade vid 07.00 (Vilket jag tycker är fruktansvärt tidigt att gå upp på en helg.) Men jag kom upp, eller ja, nästan iallfall. Vi gick sedan ner för att äta frukost på hotellet och sen tog vi vårat pick och pack och åkte till "Body flght" Tanken var egentligen att vi skulle ha gjort detta i Florida förra gång vi var där, men maskinen hade gått sönder så der blev ganska misslyckat. Men jag är glad att dem hade en sådan anläggning i Stockholm istället! Det var sjukt kul, adrenalinkickande och spännande att prova på detta, och det rekommenderar jag verkligen till alla er andra våghalsar där ute. Jag såg dock ut som en efterbliven mask som höll på att drunkna typ, men det gör väl inget haha. Principen med detta var att man skulle få känna på hur det känns att hoppa fallskärm (vilket jag egentligen hellre hade velat göra) men som sagt, det var hur kul som helst anyway!

Söndag: EF anordnade ett avresmöte där dem gick igenom både ny och gamla information. Det vart inte så lärorikt dock, eftersom att jag redan hade hört grejerna de tog upp på föregående möten. Men vi fick med oss en Väska samt en EF T-shirt som vi ska ha när vi flyger, för att kunna hitta andra människor som också åker med den organisationen på flygplatsen. Personalen pratade lite om värdfamiljerna, ambassad mötet som skulle äga rum på måndagen samt lite annan information som var bra att veta. Efter mötet så gick jag och mina kompisar ned till Stureplan och shoppade, för att sedan äta en välbehövlig middag tillsammans. Vi åt på Vapiano, och det var verkligen riktigt gott!

Måndag: Sista dagen i Stockholm & besök på Den Amerikanska Ambassaden. Det blev dessvärre ingen sovmorgon idag heller, då vi gick upp 05.45. Vi hade fått våran tid vid 08.00, men dem rekommenderade att man skulle vara där lite innan. Direkt när jag vaknade så gick jag ner och åt frukost, för att sedan göra mig iordning. När jag kom till ambassaden så hade redan en liten kö bildads, men det var ingenting igemfört med efter jag var klar. Man fick som sagt ställa sig fint i en kö, för att sedan bli inkallad till en säkerhets byggnad där man, innan man fick gå in, visa upp sina skosulor, dricka ur sin vattenflaska för att visa att det verkligen var en flytande vätska i den, visa upp sitt pass och ta av sin jacka. När detta var klar så fick man komma in till själva byggnaden för att skanna sin jacka, skor och allt sådant liknande. Mobiler var inte heller tillåtna att ha med sig in, så man var tvungen att lämna den i ett bås för att sedan hämta ut den senare. När man hade blivit godkänd så skulle man följa en gul linje till en annan byggnad, där intervjun skulle äga rum. När jag gick in genom dörren så skulle man lämna in alla papper samt pass för att sedan sätta sig ned och vänta på att bli uppropad för att göra sin intervju. Det tog inte överdrivet lång tid, men det ända som fanns att göra var att kolla på barack Obama när han talade om nationen, vilket kanske inte var jätte intressant i just den stunden. Tillslag blev jag äntligen uppropad, och jag fick börja med att ta fingeravtryck. Sedan kom frågorna. Det var allt från vart jag skulle hamna, om jag är förväntansfull, till vad mina päron jobbade med samt lite om min skola. Och ja, det var i princip allt. Under dessa dagar så har jag verkligen fått insikt i att det endast är 2 MÅNADER kvar i Sverige. Vilket är sjukt. Det är både på gott och ont, men jag ska försöka göra det mesta av sommaren i Sverige. Det var allt för denna gång, här nedan ser du även lite bilder från de kommande dagarna i Stockholm. Ha det bra så länge!❤️🤘🏼


Likes

Comments
Hej allihopa! ❤️

Jag tänkte inleda detta inlägg med att berätta lite mer om min skola, vilka sporter de har att erbjuda osv.

Jag kommer att gå på en skola med namn "The Odyssey institute for advanced and international studies", vilket innebär att den är lite mer striktare än vad andra skolor i området är. Den är placerad i Buckeye, vilket också innebär att jag får åka buss (Överlycklig).

Vad jag har förstått så är schemat lite annorlunda än här i Sverige, men den största skillnaden är sporterna och de olika tider som förekommer.

Skolan startar vid 7.40 och slutar vid 15.49, men fördelen med detta är att jag är ledig på fredagarna.. Vilket känns så himla skönt! Skolan har dessutom ett antal sporter som man kan välja mellan, och det är bland annat:


* Fotboll

* Golf

* Mountin biking

* Soccer

* Softball

* Spirit line

* Swimming

* Volleyboll

* Wrestling

* Baseball

* Basketball

* Cross country


Jag känner personligen att jag är sugen på att prova baseball, spirit line, golf och mountin bike. Men eftersom att alla sporter är indelade i intervaller beroende på vilken årstid det är, så kanske jag måste välja någon sport specifikt. Men det får ni mer information om sedan!

Det enda som gör mig lite orolig med skolan är att man ska bära uniform. Jag är lite skeptiskt till det då jag gillar att klä upp mig och variera min klädstil, men som sagt. Jag åker inte till USA för att leva ett liv som är exakt lika dant i Sverige, utan man måste våga ta den risken att testa något nytt. Det kanske dessutom tar lite mindre tid på morgonen då jag lägger mycket tid på vad jag ska ha på mig hehe. Annorlunda är bra, dessutom så kommer det att vara en upplevelse.


I tidigare inlägg så har jag nämt att jag ska bo i GoodYear, Arizona. Men här kommer lite annan information:

Just nu är det 31 grader där vilket känns riktigt underbart. På sommaren kan temperaturen överstiga 40 grader, medans på vintern brukar det ligga mellan 16-25. Helt perfekt klimat för mig om jag får säga det själv, och jag är riktigt nöjd med att jag har hamnat just där!

Det är dessutom en enorm tidsskillnad mellan Sverige och Arizona då det är hela 9 timmars skillnad.


AZ ligger också placerad nära Kalifornien & New Mexico, vilket känns underbart då min värdfamilj har sagt att vi kommer åka dit ett antal gånger under mitt år. Jag har dock aldrig vart i Cali, men jag har alltid drömt om att åka dit! Min kompis (som också ska åka som utbytesstudent) blev placerad där, och jag är så glad för hennes skull. För hon kommer att ha ett riktigt grymt år! Det blir dessutom nära till att besöka mig, då detta förhoppningsvis kommer att bli aktuellt under vårt år. Min andra och lite mindre intelligentare kompis kom till Wyoming, vilket också låter helt grymt. Det blir dock svårare för oss att träffas, eftersom att staterna ligger så långt ifrån varandra. Men vi kommer göra det bästa av situationen och verkligen försöka ta intiativ till att åka till varandra.


Det börjar närma sig och det är endast 100 dagar kvar tills jag åker (ungefär). Mina nerver är lunga än så länge, och jag har inte hunnit fundera så mycket på allt som komma skall. Men jag är så förväntansfull!! Allt verkar vara så perfekt. Jag älskar min "host family", och dem verkar vara hur gulliga och söta som helst. Det känns som om jag inte hade kunnat haft någon bättre familj än den jag fick, vilket jag är så otroligt tacksam över! Allt känns så rätt helt enkelt.


Likes

Comments

Hej alla!

 Igårkväll fick jag en vänförfrågan på Facebook av en okänd kvinna. Jag skickade iväg ett meddelande som bestod av "Hey, who are you?" Jag hade iofs varit inne på hennes profil och såg att hon kom från USA, och Jag hade såklart mina anningar. Men jag vågade inte hoppas på att hon nu mera var mamman i min nya familj. 

Efter ca 5 minuter fick jag ett svar tillbacka, där hon hade skrivit att jag nu mera skulle bo hos deras familj i ARIZONA. Jag blev så sjukt glad och taggad, och allt verkar så perfekt! 

Jag har aldrig varit i AZ innan, så det kommer definitivt bli en otroligt rolig upplevelse! Jag ska bo i staden "GoodYear", 20 minuter ifrån Phoenix. Temperaturerna där verkar vara lite för underbara. På sommaren överstiger temperaturen ca 56 grader, och på vintern kan det gå ned till 6 grader. Jag har delvis fått en uppfattning om att det knappt går att vara ute när det är som varmast, men det gör inget haha 🤗. 

Om vi går vidare till min nya familj. Mina föräldrar heter Laura & David, samt mina syskon. Ryan som är 12 år, Justin 9 och Joshua 6. Dessutom så har dem tre urgulliga hundar! En German shepherd, German Shepard/chow mix & en puggle. 

Jag har fått höra att dem även åker till Kalifornien ofta, och att dem har ett säsongspass på "Knotts berry Farm" en äventyrspark i Cali.  Vi har gång avstånd till stranden vad jag har förstått, och dessutom en egen pol som går att bada i till Oktober. 

Familjens fritidsintresse är att rida, åka på roadtrips, Hiking, kolla på filmer, gå ut och äta på olika restauranger, bada, spela piano samt datorspel. 

Jag vet dock inte så hemskt mycket om skolan jag skall gå på, men jag tror att den heter " Estrella Foothill High School." Det är 2 mil från mitt hus till skolan, och jag hoppas nästan att jag får åka skolbuss 🚌.  Dem verkar ha alla slags sporter där, bland annat Tennis, Baseball, Photograph, American Football och VolleyBoll. Skolan har dessutom ca. 1000 elever, vilket ger mig ett bra utbud på människor att välja på. 😋

Detta var allt för nu, fortsätt läsa min blogg för fler överraskningar som kommer att uppstå under året. Ha Deee 🇺🇸


Likes

Comments

1: Namn? Moa Larsson

2: Stjärntecken? Vågen

3: Någonting du saknar? Florida

4: Tre saker som du älskar? Resa, när killen skriver först, festa,skratta och ha allmänt kul. Men också att vara med mina vänner och familj 😊

5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Att man är en player och är allmänt dryg typ

6: Har du lärt dig ett nytt språk? Inte nyligen 😊

7: Har du en Bästa vän? Har flera 😊

8: Din sexuella läggning? Heteeero

9: Din första dejt? Kommer inte ihåg, men antar att det var när jag och mitt ex gick ut i en hage och hade en simpel picnic ✌🏾️

10: Hur lång är du? 157

11: Vad saknar du just nu? Inget speciellt, en pojkvän hade varit skönt att ha.. Men annars är jag väl nöjd med tillvaron 😊

12: Vilken tid föddes du? Ingeeeen anning

13: Din Favoritfärg? Grå/vit tror jag

14: Är du kär i någon? Nope

15: Favoritcitat? "Work until your idols become your rivals"

16: Favoritplats? Min säng ofc

17: Favoritmat? Pad Mi Stay 😍

18: Är du någon gång ironisk? Hela tiden typ

19: Vad lyssnar du på just nu? Hurtin - The lyrical

20: Vad lägger du först märke till med en ny person? Klädstil, leende, ögon, personlighet

21: Skostorlek? 38

22: Ögonfärg? Brown

23: Hårfärg? Brown

24: Favoritfärg på kläder? Typ Gråa

25: Har du någon gång busringt någon? Absolut

26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig? Grå & Rosa

27: 3 Viktigaste egenskaperna med en partner? Han skall vara lojal, aldrig ljuga och älska mig med hela hans hjärta.


28: Favoritfilm? Kommer inte på någon specifik just nu, men om jag måste svara så får det bli antingen "Dear John" Eller "The last song"

29: Hur känner du dig just nu? Jag mår allmänt bra😊

30: Någon du älskar? Mina vänner och familj 😚

31: Din relationsstatus? Singeeeel

32: Din relation med dina föräldrar? 👌🏼👌🏼

33: Favorithögtid? Midsommar

34. Vad har du på dig just nu? vit GANT tröja, Hilfiger byxor, RL strumpor och några smycken


35: Tatueringar/piercingar du vill ha? Vill ha en tatuering, vet dock inte vad jag vill ha :) Men något litet och betydelsefullt.


36: Vad längtar du till just nu? Mitt utbytesår i USA

37: Hatar du och ditt ex Varandra? Nepp 😚

38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS? Händer väl ibland😊

39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade? Neeej, inte vad jag kommer ihåg igallfall 😊

40: När höll du senaste handen med någon?För några timmar sedan ✌🏾️

41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen? 1 timme och 15 minutoos

42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna? Yeess

43: Vart är du just nu? Hemma

44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig? Ingen behöver ta hand om mig, men om jag måste välja så får det väl bli min kompanjon Louise

45: Har du varit på ett bröllop? Aaa

46: Bor du med dina föräldrar? Aao

47: Längtar du till något? Sommar ✨

48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? Några stycken ja 😊

49: Har du varit underviktig? Naaah, inte vad jag vet iallafall

50: När kramade du någon senast? 10 minuter sedan

51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig? Inte så hemskt mycket haha 😂

52: Finns det någon du litar på men inte borde? Naae, är väldigt medveten om vilka vänner jag och vad vad jag berättar för dem.

53: Något du inte gillar med idag? Att gå upp från min härliga varma säng för att åka till skolan

54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara? Channing Tatum

55: Vad tänker du på mest? Mat

56: Din konstigaste talang? Har ingen vad jag kan komma på.

57: Har du några konstiga fobier? Naahh

58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran? Min plats är framför Kameran 👌🏼

59: Vad var din senaste lögn om? "Förlåt för att jag kom försent, men jag missade bussen och dessutom var den sjuuuuukt försenad"

60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta? Föredrar båda.

61: Tror du på spöken? Ja

62: Tror du på magi? Nix

63: Tror du på lycka? Absolut

64: Hur är vädret just nu? Kaaaalt

65: Vilken var den senaste boken du läste? Kommer inte ihåg, men antagligen The Fault In Our Stars.

66: Gillar du lukten av bensin? På sommaren

67: Har du några smeknamn? Mooiis typ

68: Senaste skadan? Stukade min fot på gymmet #duktig 😇

69: Spenderar du pengar eller sparar du dom? Ugghh.. Spenderar dem 😂

70: Kan du röra din näsa med tungan? Yes

71: Är det något rosa i rummet du är i nu? Yes, min mobil

72: Favoritdjur? Har inget speciellt favoritdjur, men katt förmodligen

73: Vad gjorde du igår vid midnatt? Pratade med Looouiss på telefonen

74: Vad tror du satans efternamn är? Vinter

75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den? Wake me up - Avicii

76: Hur kan man vinna ditt hjärta? Va lojal, snäll, rolig, håll inte på med någon annan, ha bra klädsmak, och visa att du älskar mig ✌🏾️

77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten? Konstig fråga får jag må att säga

78: Har du varit olyckligt kär? Pff.. Klart jag har

79: Ditt favoritord? "Fuck" Eller "Seriöst"

80: En bra blogg du följer? Följer ingen blogg

81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga? "Skit i vad andra tycker om dig, kör ditt eget race, gör det du gillar och låt ingen stå i din väg"

82: Känner du någon som sitter i fängelse? Inte ännu igallfall 😂

83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn? En bild på en Quote ✌🏾️

84: Favorit replik? " Vad är din anledning till att inte kyssa mig just nu?

85: Använt den någon gång? Aa haha

86: Fått IG i ett ämne/kurs? HAHAH, yeeees

87: Kysst en kille? Jaaa haha

88: Kysst en tjej? På fest, yeeees

89: Kysst någon i regnet? Positivt

90: Haft ett jobb? Aaaa

91: Lämnat huset utan plånbok? Mmh

92: Mobbat någon på internet? Aldrig

93: Haft sex offentligt? Nepp

94: Rökt? Yees

95: Druckit alkohol? Heheh, lite för ofta

96: Är du vegetarian/vegan? Nein

97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck? Det är jag typ varje dag 😂

98: Tittat på tv 5 timmar i sträck? Lam fråga

99: Varit utomlands? Japp

100: Fått ditt hjärta krossat? Har väl alla? 😊

Likes

Comments

Hej alla!

Den här bloggen är tänkt som en dagbok, före, i och efter USA. Jag har tänkt att använda denna framför allt för att se tillbaka när allt när är över, men också för er som är intresserade att se vad jag gör under mitt år på andra sidan atlanten. Självklart så ska jag försöka uppdatera så mycket, dock så blir det inte så himla mycket nu innan jag åker, men när jag väl har kommit iväg så kommer det mer som småningom. Nog om det, nu ska jag berätta lite om den informationen jag har fått än så länge om mitt utbytesår.

Idag är det 156 dagar kvar tills jag lämnar Landvetter.

Från Landvetter, åker jag med dem andra utbytesstudenter till NewYork i 4 dagar, där vi får lära känna landet & människor från andra kulturer. Det ska bli så himla roligt att få åka till NYC igen, även om det inte var så himla längesen.

Jag har inte fått min värdfamilj ännu, och jag har heller ingen aning när jag får reda på det. Vissa har redan blivit tilldelade en, medans andra får vänta hur länge som helst. Det beror som sagt på hur man har skrivit sin prestation, i vilken stat man har sökt, och lite andra grejer.

Man kan göra ett delstats/regionval, dock så kostade det extra. Men jag tänkte att det är bättre att hamna där jag vill än att bo i en kall stat där jag inte trivs. Jag har då valt att mitt förstaval är Florida, andra val Kalifornien & mitt tredje val är Arizona. Dessa stater har många olikheter, men även en stor likhet vilket är värmen. I Arizona ligger temperaturen runt Augusti på hela 110 F - 48 Grader. Och dem andra staterna ligger inte långt efter. Så fort jag får reda på vart jag har blivit placerad någonstans så hör jag av mig.

Jag åker med organisationen EF (Education first) Jag ansåg att det var den bästa & lyxigaste man kunde åka med. Det finns dock andra som är mycket billigare, men om man ändå ska lägga pengar på att åka till USA så ska man också trivas. Man kan ringa administratörerna när som helst, ställa de dummaste frågorna, och ändå få en bra service. Det känns rätt helt enkelt. :)

Det var allt jag ville säga och allt jag kommer på för tillfället (har säkert glömt något dock.) Kommer det upp något mer så kommer jag göra ett inlägg igen, men tills dess.. Ha det bra! <3Likes

Comments