Herregud vad det känns konstigt att skriva på svenska efter dessa dagar haha. Jag vet att det är många som undrar hur allt går, ifall jag har det bra osv. Så jag tänkte göra ett inlägg om just det!


Jag har vart i NewYork från onsdag till lördag, alltså i 3 dagar. Vi hade underbart väder hela tiden, och stämningen där vart fantastisk.

Första dagen gjorde vi inget speciellt, utan när vi kom till colleget så åt vi och sedan gick vi och la oss, så det vart ganska skönt efter en hel dags flygresa.


Andra dagen vaknade vi upp utav ett brandlarm. Man förstod först inte vad det var, utan jag och dem jag delade rum med trodde att det vart en väckarklocka. Så vi försökte ju sova vidare haha.. Men efter ett tag så förstod vi att det förmodligen var något annat eftersom att det inte slutade tjuta. Så vi fick gå ut i pyjamas, nyvakna och helt förvirrade och hade ingen anning om vart vi skulle ta vägen då alla redan gått sin väg. En upplevelse rikare I guess.


Tredje dagen åkte vi till New York för att se alla sevärdheter. Jag hade vart där 2 gånger innan så det var lite som en repeat på allting, men jag var med underbara människor och det gjorde det hela så mycket bättre. Vi såg bland annat Time Square, Central Park Ralp Lauren, Louis Vuitton, och massa andra affärer.


Mitt flyg till Phoenix gick 10AM på lördagen men jag fick ändå gå upp vid halv 4. Efter att ha varit uppe en timme och gjort oss i ordning, så åkte vi från collaget till JFK. Det tog ca en timme, så vi var framme vid flygplatsen klockan 6 på morgonen. Väl framme så skulle vi checka in alla väskor, gå igenom passkontroll och grabba något att käka, vilket självklart tog sin tid as Well. Jag kollade sedan på flyg tavlan för att se ifall flyget var försenat, och självklart var de det. Fick vänta ca 2 timmar extra på flygplatsen utan WI-FI haha. Men sedan gick allt jättebra.


So, it's feels to wierd to write in Swedish while I'm here, so this part gonna be in English.

As soon as I got of the plane, I already knew that I would love this place. I really though that the heat down here would be devastating, but I really love it! Everyone told me that it is so hot that you can't barely go out. Well, it is kinda hot, and it does kinda feel like a oven sometimes, but I love it SO MUCH.

Today its only 34 degrees outside (which is really cold because it's usually around 42) and I'm kinda freezing. We did also have a dust storm in this area, I never got the chance to see it though. But I got a warning sign on my phone so I was aware of it. Kinda cool actually.


I've also spend some time with a guy in our neighborhood named Kyle, and he's really cool.

And what about my host fam? I really really reallyyyy love them. They are the most amazing people I've ever meet.

I have tried to learn them Swedish, and they were kind of good, not perfect but at a least they tried. Laura (my host mom) has some struggles with the word "Som" and that's so cute! Even if it's the easiest word that you can ever pronounce ;) Anyway, I just love them. And I wish so bad that everyone could experience those inside jokes and that type of humor we have in this house! Because they're really amazing.


Likes

Comments

Jag har här med skaffat en blogg, och ska försöka hålla den så aktiv som möjligt! Ska också försöka lägga upp massa "challenges", "Moa Testar", och massa roliga inlägg som jag garantera att du kommer att älska! 

Det blir inte så mycket skrivande i detta inlägget, men vill du veta mer om mig så tycker jag att du ska fortsätta läsa. 😊

För att få igång min blogg så tänkte jag börja med en Challenge! & det är ni som håller på makten. Jag kommer att skriva några förslag här nedanför 👇🏻 som ni sedan röstar på. Och den challengen med mest röster gör jag! 

- Chubby Bunny

- krydd challenge

- peperoni Challenge

- cinnamon Challenge

- Smoothie Challenge

& -  Most likely to

Kommentera Vilken ni tycker låter roligast, eller så kan ni också skriv på Facebook som ett meddelande! 

Rösta nu ❤️

Likes

Comments