​Huff, å blogge regelmessig er ikke det jeg er flinkest på. Jeg var så flink på det før! Fortalte alt! Har bare skjedd så mye i livet mitt i det siste at denne nye bloggen har bare falt langt ned på listen for å si det mildt.

Men over til noe annet. Jeg klippet meg i dag, og det var så deilig! Jeg er den typen jente som liker seg best med kort hår. Jeg sier at jeg skal spare håret, men så sier jeg bare fuck it, og klipper det kort igjen. Er ikke en som får angstanfall om frisøren klipper av 2cm for å si det sånn. Stilen på håret jeg gikk for er inspirert av Deborah Harry, med hennes rufsete bob, og jeg fikk en lang lugg som hun har på noen bilder. Veldig fornøyd! Om du bor i Trondheim, dra til Vibeke på Ruby frisør! Hun er så flink til å skjønne hva du vil ha, og jeg drar alltid fornøyd derfra.

En annen ting som jeg vil tipse om: Jeans. De jeansene jeg har på meg på bildet er fra Monki, som er en butikk jeg aldri har tenkt over jeansene til. Har veldig vanskelig med å finne jeans som passer, fordi jeg har litt hofter og korte ben. Jeans blir ofte litt for trange oppe eller for lange bein. Men jeansen fra Monki er laget med et kjempebra jeansstoff, de er komfortable, og de passer meg perfekt! I tillegg er de billige, 400kr! De har mange ulike jeans som er kjempekule alle sammen med kjempefine farger.

Håper du har en fin sommer!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I dag er nest siste dag av praksisperioden min på barneskolen, og det blir deilig å bli ferdig! Jeg fikk vurderingen i dag, og jeg har forbedret meg mye fra forrige praksisperiode, så det er jeg fornøyd med.

Er ikke så lett å skrive om hverdagen som det var for meg før. Da fikk jeg alt ut ved hjelp av tastaturet uten problemer, men nå er det som om jeg har så mange ulike tanker som vil komme ut, men de er bare ikke klare til å skrives ned med det første. Det kommer nok etter hvert når hodet tenker litt klarere.

En ting jeg sliter med om dagen er å bekymre meg over alt. Jeg er ofte en som bekymrer meg for mye, og det kan lett ta litt overhånd som det gjør nå. Jeg bekymrer meg over hva jeg skal spise, hva jeg skal ha på meg, mine relasjoner til andre mennesker, eksamen, hvordan jeg ser ut, forholdet mitt, hvem jeg kan stole på, skole osv. Når jeg har vært med coach har jeg ofte pratet om disse bekymringene mine, og han har kommet med gode poeng, som at hvis du ikke tenker på disse bekymringene, hvor er de da? Om jeg ikke kan få gjort noe med denne bekymringen nå, hvorfor skal jeg gå rundt og tenke på den konstant, når jeg heller kan fokusere på ting jeg kan gjøre nå som gjør meg glad og føler meg fri? Det er vanskelig for meg å slippe alle disse bekymringene, men jeg jobber med det.

Det føles bra å ha skrevet ned litt nå i hvert fall. Blir inspirert til å skrive når jeg leser spennende tekster som essay av forfattere, og vil lære å skrive like bra som de gjør. Det vil sikkert bli lettere etter hvert, så lenge jeg fortsetter å skrive og finner emner å skrive om.

Likes

Comments

Jeg har tenkt en stund på å skrive blogg igjen, men har ikke helt fått startet. Vet ikke hvordan jeg skal starte med å skrive, og føler at det aldri blir helt riktig. Men prøver nå, og får se hvordan det går! Savner å ha et sted hvor jeg kan få utløp for tankene mine og legge ut bilder og lignende. Får håpe det blir en bra opplevelse!

Kort kommer denne bloggen til å handle om livet mitt, hva jeg gjør, gode og dårlige dager, inspirasjonen min i hverdagen, ting jeg liker, bildene jeg tar og lignende. Kanskje litt musikkanbefalinger nå og da. Og andre anbefalinger.

Gleder meg til å starte å skrive litt igjen!

Likes

Comments