Det är så konstigt att det är 2018 och att förra året var 2017. Det känns som att det var 2016 förra året. Tiden stannade då

Jag går nu i termin 5,  hösten 2016 gick jag i termin 2. Hur jag har lyckats ta mig igenom 3 terminer där emellan är helt absurt, märkligt och antagligen ganska ohälsosamt.

Men school keeps me sane, hur mycket jag än hatar den. Jag tycker inte så mycket av det vi läser om just nu är roligt. Alls. Jag ser inte fram emot yrkeslivet. Alls. Men vet ju att det kommer bli bra i slutändan, angående den biten åtminstone. 

Jag letar efter en drivkraft som kan ge mig en push. Men vet inte vad som ska ge bränsle till drivkraften. Vill jobba med chimpanser. Hahaha, det är inte ens rimligt. Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Söndag 22.18

Ganska bra helg, ganska dålig också
Längtar till nästa. Jobbig skolvecka framför mig, långa dagar mycket fokus.
Vill sova ett tag
Godnatt

Likes

Comments

Inget kunnat skriva för har inte kunnat känna.

Men sen kommer årsdagen och man går under. Min syster har varit död i ett år. För 1,5 år sen så pratade vi dagligen. Jag ringde dig när du hade tråkigt. Du ringde mig, jag sa ofta att jag inte hade tid att prata. Nu har jag all tid att prata med dig. Hade pratat med dig resten av mina dagar om det fungerade så.


Min syster var den finaste i världshistorien. Omtänksam, generös, rättvis, aktiverad, på riktigt. Kämpandes. 
Herregud vilken förlust du är, för mig och för världen. För familjen. Jag saknar dig så jag tror det blir min död. Älskling.

Likes

Comments

​tiden rinner förbi. Livet rinner förbi. 
Måsten. Tusen saker att göra, vill bara vila men vill samtidigt inte ha tid till att koppla av. Fångad i mig själv. Måste säga mitt om typsnitt på din gravsten imorgon. Har vägrat men förstår att mamma inte kan göra det själv.

Måste packa till spanien för en festresa med mina kompisar. Hör ni hur ironiskt det låter? 

Men jag vill åka iväg. Vad ska jag göra här hemma förutom att sakna allt som varit här förut.

Likes

Comments

Gråtandet har kommit tillbaka. Mest i smyg så att jag kan avsluta det utan samtal och kramar.

Människor pratar så ogenerat om döden och om deras syskon i min närhet. Jag försöker verka obrydd. Försöker tänka att folk inte menar någonting illa, men i bakhuvudet gnager det ändå.. Hade jag verkligen gjort så? Tror inte det. Eller så lägger man märke till det snacket mer nu.. vem vet.

Idag är en torsdag mitt i livet när jag undrar vad hände med mig och mitt liv. Jag har alltid haft empati för andra och nu är jag den det har hänt.

Snälla

Likes

Comments

Fan vilken dålig dag och fan vad man inser att den hade blivit bättre med dig.

Är så frustrerad nu att jag knäcker nog mig snart i skolan, i ett fyllt lunchrum, högljutt och okontrollerat. Vore typiskt mig hade de säkert tänkt. Eller inte. Vad tänker folk om mig?

Likes

Comments

​Är sjuk. Influensa och har haft den sen förra torsdagen ungefär. Det suger såklart men bryr mig inte så mycket om att lida fysiskt, det gör mig bara stressad att missa skolsaker och vara tvungen att ligga och vila.

Har vänt på dygnet. Somnar sent, vaknar tidigt, sen somnar jag om och vaknar mitt på dagen. Så går det runt så.


Folk verkar sura ibland, irriterade på en liksom. Det gör mig så arg och illa till mods. Känner mig som en krävande människa mot min omgivning. Kräver mer och mer eftersom jag ibland känner att jag inte får någonting tillbaka. 


Folk har glömt mitt lidande och ser mig som en börda

Likes

Comments

Idag är det den 10 februari

Jag känner mig lat. Jag är lat enligt många människor tror jag. Fuck dom dock

Imorgon ska jag fira min födelsedag med mina vänner. Känner mig hemsk, ångesten tränger sig in i min kropp och säger att jag borde inte ha kul. Jag måste dock ignorera den, för planer, roligheter och fest är det som gör att jag fortfarande går upp på morgonen.

Önskar så innerligt Matilda att du kunde komma på min fest imorgon. Charma alla mina kompisar, skryta över mig och jag över dig. Gud, vad jag saknar dig. Längtar efter dig.

Nu ska jag städa här hemma. Sysselsätta mig. Sen ska jag nog åka och shoppa och sen åka till Mirre. Mina 8 följande helger är helt uppbokade. Känns bra men som sagt, ångestframkallande.

Skriver utan någon som ser vad jag skriver


Kanske jag läser det här när jag är lite äldre, kan kolla tillbaka på det och känna att lilla gumman, gör vad du vill så länge du orkar och just- vill.

Likes

Comments

Jag läste något om sorg

Nu är jag här igen, som oftast vid dåliga stunder. Nu har vi passerat 00.00 och det är alltså den 30 december, vilket innebär att det är två dagar kvar utav 2016. Härliga, tråkiga och sedan hemska 2016.

Jag läste en klok sak som jag lade på minnet. Känns som att man läser så mycket dumt nu för tiden att det smarta etsar sig fast. Eller så dras alla människor till olika textrader. Antagligen det sistnämnda. Det var någon som skrev, kan ha varit Magdalena Graaf (ej säker), att sorg är inte något som man går igenom och sedan är allt bra. Nä, det finns med en hela tiden. I toppar och dalar.

Har fått hem en låda kläder av dina och sköljmedlet som du övergödde dina kläder med gav mig en käftsmäll. Jag minns mest alla roliga stunder. Hur rolig du var. Hur jag skrattade mitt djupaste, längsta och ärligaste skratt i din närvaro. Hur jag kände mig cool när jag gick med dig på stan, från det att jag var en liten flicka tills jag var 22. Min stolthet i världen var du, är du.

Har säkert skrivit samma sak i andra blogginlägg. Men jag orkar inte läsa och se efter, vem bryr sig om sånt. Skriver vad jag vill skriva.

Det gör så ont på jorden utan dig min älskade


Likes

Comments

Ligger i soffan där jag alltid sover nu för tiden.

Vill inte sova i mitt gamla rum där allting påminner. Att sova i soffan var någonting nytt och därför har jag gjort det sen den dagen.

Äter skräpmat och irriterar mig på allt, inte minst mig själv. Stör mig på att jag stör mig.
Är irriterad på att min fasad, som stundtals varit relativt äkta, fått människor att kunna vara lite ilskna mot mig igen. Jag vill ju självklart att allt ska vara som vanligt och att ingen ska behandla mig något annorlunda


Men snälla det har fucking inte ens gått 3 månader.


Likes

Comments