Hej alla! Idag är det lördag och händer inte alls mycket, känner mig smått sjuk och helt död fortfarande efter alla festligheter som varit det sista. Så det är skönt att ta det lugnt en helg för en gångs skull! ;) riktigt drygt att man börjat känna sig sjuk för jag vill verkligen komma igång med träningen igen... Känner mig inte alls i form :/ hoppas alla får en bra lördagkväll :)
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments
Idag har man verkligen mått som man förtjänar... Hade en riktigt bra nyår igår, fram till 12 slaget, efter det minns jag inte så mycket 😂 idag har man bara legat och slappat hela dagen!!

Likes

Comments

Strax kommer mina tjejkompisar hit och vi ska käka middag! Jag har redan börjat dricka, är så taggaaaad. Taggad på nytt år, taggad på att spendera nytt år med nya underbara människor jag träffat, radera gamla som bara tog min energi till något negativt osv! Let's do this. 💋🎉🍸

Likes

Comments

Jag började prata med en kille en gång och jag minns fortfarande hur jag tänkte "ska jag verkligen skriva, jag vågar inte" för det var något speciellt med denna killen, kunde inte sätta fingret på vad det var, men han var tusen gånger snyggare än mig och jag tyckte även att han verkade lite häftig, även om det kanske låter töntigt.. men jag tänkte "skitsamma om han inte svarar, då har jag iaf skrivit" men han svarade och vi började prata lite och märkte ganska fort att vi hade endel gemensamma intressen. Det dröjde inte lång tid innan vi träffades, jag tror vi båda kände att vi ville träffa varandra. Jag var med min tjejkompis Isabelle i Hillared (där jag då bodde med mina föräldrar) och en killkompis. Killen som jag pratade med hette Simon och vi bestämde för att ses, så han kom till Hillared och det första jag tänkte var " är det han som kommer i den gula bilen" Ja.. jag skämdes faktiskt lite haha. Minns att vi gav varandra en kram och allt var väl väldigt pirrigt, då mina kompisar stod mer i bakgrunden och kollade på.. Simon hade även med sig en kompis, som jag är bra kompis med än idag och träffar så ofta jag kan. Vi gick bara en kort promenad och pratade sedan åkte dem hem. Men jag kände bara "jag vill träffa honom igen" Och det gjorde vi, dem flesta gångerna i början åkte vi runt i hans bil, lyssnade musik, pratade, han visade mig olika platser.

Vi började hänga mycket i Målsryd där han bodde med sin kompis. Och jag har så himla starka minnen från tiden där, dels för att det var där vi blev riktigt nykära och för att vi hade så himla kul ihop med varandra där. Jag gick fortfarande i skolan men sov ofta hos honom och behövde ta bussen tidigt på morgonen och minns än idag hur han han höll fast mig och sa "jag tänker inte släppa dig, du får inte gå" Det var även i hans rum i Målsryd som han första gången sa att han älskade mig, men han ville inte säga det rakt ut, så han sa det på ett sånt där sätt så jag fattade precis ändå vad han menade, Vi ville va med varandra hela tiden, och han skaffade egen lägenhet i Borås och jobb också. Tror mycket var för att vi träffades faktiskt.

Vi hade en underbar tid ihop, men självklart många "dåliga" stunder också och bråkade endel.. Men jag tror det var bara för vi älskade varandra så mycket. Vi ville helst enkelt inte förlora varandra

Jag och Simon gjorde väldigt mycket ihop, vi var inte dem som bara ville ligga inne i soffan. Även om att spela tv spel var bland de roligaste vi visste, haha jag minns hur vi gick in för det och kunde bli lite småtjuriga på varandra om vi förlorade i spel. Vi pratade väldigt mycket om allt och han var en av dem smartaste personerna jag träffat faktiskt, han har lärt mig mycket om livet som jag tänker på idag och som jag har tagit lärdom av. Han hade även en hund som heter Diesel som vi ofta var ute med i skogen, Vi tog ofta hans bil och åkte ut i skogen, för det gillade vi alla tre. Köpte korv med bröd och grillade. Efter ett tag skaffade han även en till hund, Junior hette han och det började med att vi passade honom som valp. Vi tog även hans bil en gång till Torpa stenhus och sov över i hans bil, bara för vi kunde. Vi gick på Ken Rings spelning på Xoy och det var den bästa dagen i Simons liv, utan tvekan. Han va så lycklig... Och han pratad inte om något annat på hela vägen hem. Det finns så mycket minnen och olika känslor i mig som dyker upp när jag tänker på honom, jag minns hur jag kunde sitta och kolla på honom och tycka att han var den finaste killen i hela världen. Han hade så starka drag, kindbenen osv, så otroligt vackert!

Jag tog balen, studenten och tredje året på gymnasiet var slut.. Jag åkte på en resa med min kompis Nathalie i två veckor och jag och Simon hade gjort slut efter endel omständigheter, men min kärlek till honom tog aldrig slut. Jag minns hur jag saknade honom somfan när jag var utomlands och alla pengar jag hade fyllt på min mobil tog slut för jag ringde hem till honom. Jga vet hur oerhört ledsen Simon var när vi gjorde slut och jag tror han drack endel.. Jag kom hem på en tisdag och på torsdagen träffade jag honom, hos honom.. Det var lite stelt till en början, men sen var allt som vanligt igen och det var som att vi aldrig gjort slut eller varit ifrån varandra. Vi gav varandra massa bamsekramar och vi ville aldrig släppa taget.. Sedan kom hans kompis och vi gick ner till stan. Jag skulle ta ut pengar och det var där vi skiljdes åt. En kram och sa hejdå och sedan skulle jag aldrig få träffa min Simon igen.

Jag åkte på fest på kvällen och Simon tyckte väl inte om det direkt och vi började började bråka lite. Dagen efter får jag ett samtal av ett dolt nummer och jag svarade vilket jag aldrig gör, men det var Polisen och dem sa att de ville prata med mig om Simon. Jag tänkte hela tiden "vad har han gjort nu då" Jag var hemma hos min kompis Nathalie när dem ringde och dem kommer dit. Dem började fråga om Simons tatueringar och jag förklarade, förstod inte alls vad det var frågan om och då säger dem "Det är han. Simon är död, vi hittade honom inatt i ett garage" Jag fattar såklart ingenting och ifrågarsätter dem nog minst 1000 gånger. Jag får följa med till polisstationen och sitter där nog ca 2 timmar under förhör och jag tror inte på dem fortfarande. Någonstans förstår man men man är i sån chock så det är inte verklighet för dig. Den dagen jag verkligen insåg att det var på riktigt, att det verkligen var MIN SIMON som hade dött var när jag fick se honom ligga i kistan.. Då kunde jag med mina egna ögon se att det var han.

Det går inte förklara min sorg och hur otroligt jobbigt det har varit sen den 28 juni 2013. Det är som att jag aldrig blir hel igen och jag kan nog va väldigt inåt när det handlar om detta och kanske inte är så konstigt egentligen, men tror jag alltid varit en sån person, håller mycket inom mig, vill helst inte prata om tråkigheter med vänner och familj osv fast dem vill att jag öppnar mig mer, men tyvärr det är bara sån jag är.. Jag är en väldigt känslig person och har säkert blivit det allt mer efter detta också.

Det är så himla mycket mer jag vill skriva, men ibland är det svårt att förklara sig.. Men Simon, om du finns där uppe, vilket jag hoppas och tror, så har jag aldrig träffat någon som dig och kommer aldrig göra igen, du tog mig med storm och det kommer alltid vara sån extrem sorg efter dig!!! Vila i Frid min fantstiska Simon. Och det gör så ont i mig att det sista vi sa till varandra va som ovänner. Men jag hoppas du förlåter mig. Jag älskar dig föralltid!

Likes

Comments

Precis handlat inför nyår nu med tjejerna. Blir lite middag hos mig som sagt och sen ska vi dra och festa vidare. Jag tror och hoppas denna nyår kommer bli en av dom bättre! Jag ser fram emot ett nytt år😃🎉

Likes

Comments

Första inlägget och imorgon är det nytt år och det ska jag fira med mina underbara vänner Linn och Julia med lite middag hos mig. Jag bor själv i en lägenhet på Bergsbo i Borås och det har jag gjort sen Maj detta året. Det är så himla skönt att bo själv, fast självklart lite ensamt också ibland. Imorgon är planerna att mina vänner kommer hit hyfsat tidigt och vi börjar fixa med maten, fixa i ordning oss och sedan ska vi fira 12 slaget med massa andra vänner, blir säkert någonstans här i Borås så man kan se alla raketerna bra!

Jag har tänkt att skriva ett inlägg lite om mig osv senare, för er som inte vet vem jag är... Jag hade en blogg en gång i tiden som var rätt "känd" men jag la ner den efter ett tag då jag tyckte det blev jobbigt med all negativ kretik man fick, jag var ju ändå bara 14, 15 år någonting och gjorde mycket videoklipp på olika grejer. Det var på den tiden man var lite fjortis och sa "cha cha bloggen!" och det blev jag igenkänd med ganska snabbt. Men nu har man väl förhoppningsvis vuxnat till sig lite och hoppas på att jag kan komma med lite mogna inlägg osv framöver! ;)

Likes

Comments