... Ja men precis som det står :( inte ätit på hela dagen och mår förfärligt! Inte tid med sånt här nu när jag börjar få muskler jag behöver underhålla ;) tur min kära sambo kommit hem och tar hand om mig ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God afton!

Hur mår ni? Jag håller på att bli sjuk.. Jätteförkyld och mår allmänt knas:( idag vart jag och tränade mot min kropps vilja, måste hålla igång nu när jag fått igång rutinen igen!
Jag och A (killen;) ) var i stan en stund och käkade med tre vänner på eftermiddagen vilket var jättetrevligt! Sen åkte vi och handlade tv och en micro!! Äntligen! Älskar att trotsa den typiska -sitta hemma och ha ångest- söndagen och faktiskt gå ut och ha roligt:)

Imorgon är det måndag! Jag har ett prov att göra sen hoppas jag på att jobba in lite så jag får lite extra julcash :) men nu ska jag sappa runt på min nya tv och ha det gött;)

Godnatt!

Likes

Comments

Alltså vad är det för väder ute?

Här regnar det galet mycket! Gick till gymmet, sen till stan och sen cyklade jag och killen hem.. Blöt igenom skor och jacka nu :/

Jag hade för övrigt ett slappt pass idag, motivationen var inte så hög idag som jag förväntar mig. Men jag blev lite gladare när vi gick och köpte ny bcaa, protein och pwo. Alltid kul att ha nytt!:) nu har vi beställt onlinepizza (hell yes it's cheatday) och laddat med en bra film.

Vad gör ni ikväll? Black friday trots allt och många väljer att gå till krogen! Vädret här motiverar en inte till att gå ut iallafall :'D

Likes

Comments

Tjolahopp!

Jag är en tjej på 22år som valt att skapa en blogg om mitt vardagsliv, mina tankar och funderingar. bloggen är inte till för att få följare utan mest avsedd för en mental träning för just mig. vem är då jag? Träningsfreak, tillfrisknar från flera olika diagnoser av ätstörningar, universitetstudent och sambo. en kort indroduktion är väl det vi alla vill ha? ett litet hum om mig har ni fått och nu ska jag iväg och träna. det är ju trots allt discofredag ;) kram på er!

Likes

Comments