Header

Hej kompisar.
Som ni ser i titeln kommer jag ta bort bloggen, MEN jag kommer göra en nya som är fresh och verkligen försöka hålla i och blogga mycket.
Kommer länka den nya bloggen innan jag tar bort den här.
puss och tack för att ni har hängt med mig på den här bloggen i nästan 2 år<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag, Linda och Theo åkte ut till kalkbrottet, vi tog med fika och filt och bara satt och prata. Så himla mysigt och fint i kalkbrottet.
En riktigt bra förmiddag<3

Likes

Comments

Godmorgon!
Vaknade av att Johan åkte till jobbet vid 5 imorse och efter det har Hugo vart igång och slickat mig i ansiktet och sprungit runt i sängen så åkte hem vid 8.. Sitter och äter lite frukost och sen ska jag gå ut och måla en spegel.
Ha en bra dag, kramisar.

Likes

Comments

Godmorgon!
Vi tog en sovmorgon och sen gick vi ner till tunnelbanan för att köpa bröd och frysta bär. Har precis ätit frukost och nu ska jag börja fixa mig, senare ska vi ta oss in mot centralen osv. Ni kommer få veta vad som händer idag lite senare.
Kram, ha en bra dag.

Likes

Comments

​Hej på er!
Idag har jag firat min farfar som fyllde 80 år i Måndags, det vart lite kalas som var super trevligt. Nu håller jag på att försöka samla kraft och energi för att packa, ta en promenad med vovvarna och sen sminka mig.. Så trött och lat idag haha.
Ikväll åker jag och syrran till Stockholm och vi stannar där tills Måndag, vi ska på konsert men mer om det får ni veta senare.

Likes

Comments

​Dom som skulle laga våra skärmar hade inte fått hem nya skärmar en så det var ännu en onödig sväng till Örebro, men alltid mysigt med kvalitets tid med syrran. 
Vi stannade iallafall och tog en fika på espresso house, testade is kaffelatte för första gången och det var faktiskt jätte gott.

Likes

Comments

Tre snapshots från dom senaste dagarna.
Godmorgon! Uppe tidigt idag för jag och Amanda ska åka in till Örebro och laga telefonskärmarna. Vi hörs senare!

Likes

Comments

Jeans-Dr.denim / Tisha-Gina / tröja och skor-Adidas

Likes

Comments

FREEDOM IS THE ULTIMATE LUXURY