Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Från dagens promenix, kommer upp fler bilder senare tänkte jag, utan massa text haha.

Gårdagen var verkligen jätte mysig! Mötet gick snabbare än väntat och det verkar som om det kommer bli riktigt bra! Vissa saker som kanske inte kommer floata min boat men andra (så som lönen) kommer va mycket nice haha!

Sedan blev det restaurang med pojkvän + familj och efter det bio. Maten var riktigt god, lite tråkigt att de endast hade en vegetarisk maträtt på menyn men har lärt mig att det mesta faktiskt går att göra vegetarianskt om man plockar bort lite grejer haha. Filmen (Joy) var kanske inte den bästa heller. Den var helt klart sevärd men inte på bio, dock var Jennifer Lawrence huvudperson and Damn I Love that girl! Så sjuuukt begåvad!

Likes

Comments

Usch, det har vart dåligt med uppdatering här haha, har gått på högsta växeln sedan nyår! På nyår jobbade jag, även de två följande dagarna (två av dessa tre pass var dubbelpass så ah, inte haft mycket tid över) Men nu är jag back om track med fixade naglar (by moi) som förövrigt redan ser för jäkliga ut redan haha! Måste införskaffa lite dyrare och hållbarare lack...

Jag har i alla fall hunnit träna exakt så mycket jag önska och fått ut min P-stav som orsakat mig mycket problem i ca 1,5 år och fått mini-piller istället. Så håller tummarna för att dessa fungerar bättre haha! Måste erkänna att jag känner mig ovanligt produktiv, and I like it! :)

Likes

Comments

Tar vara på mina sista timmar som ledig innan det blir två dagar med dubbelpass i rad! Men med storhelgsOB då känns det jäkligt okej faktiskt haha, speciellt då det är sjukt mysigt att jobba på ålderdomshem. Det blir första gången som jag jobbar överhuvudtaget på nyår, men tror att det kan vara ganska trevligt. Kommer faktiskt få fira själva nollslaget hemma, det enda är att jag inte kan supa mig redlös men det var inte direkt planen från början heller haha!

Sitter i alla fall och kollar på hobbit, tänkte att jag ska försöka ta mig igenom alla tre filmer de närmaste dagarna (typ idag, imon och övermorgon). Har läst boken men inte sett alla filmer och det är ju en så mysig story! Perfekt om man är lite seg som jag är just nu :)

Likes

Comments

Klockan är 2, mina öron tinar upp och ögonlocken känns tunga. Jag är så glad över att vädret börjar förstå att det faktiskt är vinter, för vad är det vi säger? Jo, bättre sent än aldrig och jag vill verkligen ha snö. Så att öronen blev halvt förfrusna gör mig egentligen ingenting för det hänger snö i luften och det gör mig glad, på insidan liksom.

Gumpasset idag gick förresten överförväntan. Jag trodde det skulle vara så sjukt mycket jobbigare men det var fullt överkomligt. Kunde inte göra alla övningar på grund av upptagna maskiner och försvunnen utrustning iof men gjorde vad jag kunde och det är jag mycket nöjd med. Det som kämpades igenom var mestadels bröst och triceps men körde även några övningar för bålen. Kändes som ett lagom komma igång pass :)

Men nu blir det till att slagga, behöver verkligen vila upp mig ordentligt under lovet för att komma tillbaks till skolan men all energi jag kan få inför sista terminen. Ska även bli ett gympass imorgon om allt går som planerat, och det håller vi tummarna för att det gör haha, som sagt, vill ha rutiner!

Godnatt på er!

Likes

Comments

Godmorgon!
Sitter nu i min rosa polkaprickiga morgonrock (som kom till mig i form av en julklapp från lillebror. Klockren klapp, rosa är liksom min favoritfärg och vem gillar inte mega fluffiga saker på morgonen? Tror alla gör det.) och äter sjukt god frukost, omelett med vegokorv och ost, kvarg och kaffe. Helt enkelt en mysmorgon med ordentlig frukost och mysig rock, mycket mer än så begär jag faktiskt inte av en morgon. Hade i och försig vart trevligt med sällskap men i min ensamhet kan jag lyssna på bok istället, vilket också är väldigt trevligt haha :)

Men nu ska jag ta tag i dagen, packa träningsväskan och damma av gymkortet. Alldeles för längesedan jag var där och saknar det to be honest, vill ha rutiner! haha

Vi får se vad dagen har att erbjuda, men for now, ha det bra!

Likes

Comments