tack för mig 2019

Har blivit lite av en tradition att i slutet av varje år göra en recap av allt som hänt haha och himmel vilket jävla år det har varit. Låt oss säga att 2019 nog inte var mitt bästa år men det har väl kanske inte varit det värsta heller. Väldigt uppiga upp och väldigt låga låg.


Ett nytt år är på något vis ett nytt blad känner jag, helt fyllt av nya utmaningar och händelser. Så spännande på något sätt. Tror och hoppas verkligen att 2020 blir ett sjukt roligt år.

Januari

Tog skoterkort i Gävle med brorsan, flyttade tillbaka till Örebro efter 6 månader i Uppsala och började min sista termin på Uni. Kände ändå att jag började 2019 väldigt bra på något sätt, det var i vanlig ordning full rulle på mig haha! Kommer ihåg hur jag kände mig så i fas, träningen hade även äntligen börjat få resultat efter nästan ett år av kämpande haha så självklart var jag tvungen att klämma in en liten bild från gymmet. Jag är verkligen inte personen som fotar massa när jag tränar men en bild lyckades jag få till här...

Februari

Februari var en riktigt, äta, sova, träna, plugga månad. Hade väldigt roligt och var så glad att vara tillbaka bland mina vänner. Jag reste väldigt mycket och jobbade så fort jag hade en lucka. Så härligt med rediga vintrar när jag bodde mer norrut i landet haha, mer än vad man kan säga nu...

Felicia och Vickan kom även till Örebro ju på alla hjärtans dag. Blev en riktig festhelg det där!

Mars

Mars definieras nog av resan till fjällen med bröderna. Det var så himla mysigt att bara få vara tillsammans en hel vecka och njuta! Sen kom både pappa och Julia på besök till mig i Örebro så kände att denna månaden bara flög förbi. Så himla härligt.

April

April apri, sommarvärmen kom en sväng förbi och hälsade på. Jag var halvtid i Uppsala och halvtid i Örebro. Hann även en vända hem till västkusten över påsk och självklart det obligatoriska Valborgsfirandet i Uppis som ALLTID!

Maj

Större delen av maj var jag i Stockholm, bodde där med mamma medan hon jobbade på Karolinska och det passade så bra i och med att våran uppsats handlade om bland annat Hammarby Sjöstad så även Elin fick ta sig en tur till storstaden för att få lite inspiration till skrivandet. Klimatsmartpodden började få in förfrågningar om gäster och företag som ville vara med så även jag och Jenny fick hålla igång allt arbete med att redigera, resa och göra intervjuer för kommande avsnitt.

Juni

Examen, behöver jag ens säga något mer? Dags att flytta från Örebro och dags att börja ett nytt liv någon annanstans. Kändes så konstigt och sorgligt på ett sätt och spännande på ett annat. Då visste jag inte alls vilken vändning allt skulle ta och att jag nu i december skulle vara kvar på västkusten. Felicia flyttade till Korea, så ledsamt och jag planerade för en korea resa till hösten, som dessvärre blev framskjuten...Småbröderna tog studenten så fick ta en svängom i mitt resande och midsommar, så härligt med högtider!

Juli

Juli började med nytt jobb och äntligen lite värme. Ute med båten var ett måste och självklart stanna uppe så länge det bara var möjligt. Jag hade även semester sista veckan i Juli och var då på marstrand för att återigen fira min examen men då med familjen. Blev teater på tofta sedan middag på ön och liten barrunda att avsluta kvällen med. Det var helt magiskt. Tror faktiskt Juli var den månad som toppade mitt år i år kanske?

Augusti

Födelsedagsmånad, vecka, helg och dag. Det är nog allt jag behöver säga om augusti haha för det tas helt över när jag fyller år. Åkte till fjällbacka, spenderade varje dag vid solrosfältet hos pappa, ute med båten heeeeeela tiden och klämde in jobb mellan allt detta fantastiska. I slutet av månaden hade vi även kräftskiva vilket var så kul haha men herregud vilket rodd! Signe från Örebro kom ner och nästan alla kompisar var på plats. En riktig kväll att minnas under lång tid framöver!

September

Kickade av månaden med en dagstur med lillebror till Strömstad och åh vad jag behövde just det. Bli påmind om de personer som står dig närmast och som vill dig väl. Ta vara på dem. Åkte till Liseberg första gången på flera år och klämde även in en brunch med Sofia. Månaden bjöd på väldigt mycket sol och härliga dagar och även om det var en väldigt tung månad för mig personligen så förgylldes den verkligen av alla mina fina vänner och min familj.

Oktober

Halloween, Karin på besök, Elin på besök och en sex månader försenad fördelsedagsmiddag med mamma. Det blev vad jag gjorde i Oktober. Förutom då alla härliga fredagar hos nyfunna vänner, väldigt mycket shuffleboard och väldigt mycket skratt. Gick till jobbet längs bryggan och bara tittade ut över vattnet, så fint och rosa. Tänk den utsikten kommer jag nog aldrig ha igen på jobbet haha, det var ju verkligen något man njöt av på kommunen!

November

Oklart vad jag gjorde i november hahaha, men åkte iaf till Örebro en helg med mamma. Första snön kom och vi hade väl totalt typ 10 soltimmar här på västkusten så ja, inte konstigt att jag som många andra kanske bara mentalt hoppade över november något? Lillebror fyllde iaf år så lite firande fick vi väl även in denna månaden haha!

December

Sista månaden på året, sista månaden på jobbet sen inte mer sista haha. Men äntligen ett slut på året som nog dessvärre får vara det året där upp har varit väldigt upp och ner har varit väldigt ner. Det har varit en riktig jävla berg och dalbana och är så glad att äntligen få hoppa in i ett nytt år, på något sätt känns det som en nystart. Allt är möjligt och äntligen ska jag bara fokusera på att ha ett grymt jävla år!

Med detta skrivet så tackar jag för mig 2019, har nog aldrig varit mer redo för en ny start och ett nytt år! #bestofnouw #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer