2020|01|21

Min krigare, min fina vän haha. Gustav! Synkade dessutom dagens outfit idag, svart hoodie och svarta jeans. Bättre blir det väl inte?!


Vad har jag gjort idag då? Signerat ett nytt anställningsavtal, tränat, ätit, preppat för kommande poddavsnitt och nu är det dags för mig att åka tillbaka till jobbet för ett kvällpass. Mitt första dessutom! Hur kul?? Har varit ledig ett tag nu så även om jag verkligen kommit in i ett semestermode så är det nog dags för mig att kamma till mig och hoppa tillbaka in i arbetslivet. Mycket på G nu...

Min Hoodie är dessutom från Dagmar och köpte den på Vallgatan 4 i Göteborg. Där var det däremot den sista de hade men kan finnas online <3 Hoppas ni får en fin kväll nu sötnosar och glöm inte att lyssna på det senaste avsnittet av allt mellan 20 och 30 --> Vi finns där du hittar dina poddar!

Gillar

Kommentarer

Senaste veckan från mobilen

Innehåller affiliate-länkar

Januari börjar gå mot sitt slut, tycker det har gått så fort?! Ibland på kvällen stannar jag upp och tänker, har jag ens hunnit med något alls? Men såklart haha så har jag det. Här är iaf den senaste veckan från min mobil... #nouwinfluencer

En heldag på stan med min favorit Gustav hinner väl alla med mitt i veckan när man är ledig? Har även kommit på att det är precis då det är bäst att shoppa. Inget folk och alla butiker helt för oss själva! Vi tog en fika, sprang runt i regnet och självklart stannade på lunch innan dagen tog slut och vi åkte hem.

Hunnit med flera utsökta middagar. Både hos Cissi, en måndagskväll och självklart i Örebro. För referens: bilden till vänster är vego kebab, så gott?! Cissi hade även gjort någon hemmagjord sås till som var helt galen...Till höger: Tryffelrisotto med svamp. Behöver jag ens säga mer? SÅ GOTT!

Klänningen är en gammal från Nelly, liknande hittar du från NAKD HÄR eller från Nelly HÄR

En tjejmiddag och en liten utgång på det fick nog bli denna veckans höjdpunkt måste jag säga. Alltid lika roligt och fantastiskt att få åka tillbaka till Örebro och träffa alla gamla vänner. SJÄLVKLART träffade jag även Signe men hahah kom då på att jag glömt min plånbok hemma i Stenungsund och min fina bror fick så snällt skynda till affären för att posta upp den samma dag så tanken på lite bilder var kanske inte riktigt närvarande. Oavsett helt magiskt. Var även uppe i Svampen en sväng med mamma för att kolla på utsikten. Helt MAGISKT! #bestrofnouw

Utsikten från Svampen till vänster och väldigt mycket utsökt rökt lax från Laxbutiken i Ljungskile till höger.

Nu är det dags att ladda upp för kommande vecka. Är ni redo?! <3

Gillar

Kommentarer

En liten detal, en stor förändring

OSB!! Inlägg i samarbete med BGA Group AB. Alla åsikter är mina egna och jag tjänar inga pengar på mina åsikter.

Jag har alltid tänkt att Januari är en månad i förändring. Det är i Januari som de flesta (på både gott och ont?) kanske väljer att förändra något eller göra nytt. Personligen tror jag kanske inte riktigt på detta koncept. Tillfället när det är dags att intruducera något nytt i ditt liv kan komma när som helst och suget efter förändring kan väl ändå komma när som helst under året?


I juli 2019 flyttade jag hem igen efter examen, nu är jag på jakt efter ny lägenhet såklart att göra om till mitt hem. Men fram tills dess får jag nöja mig med att göra det så fint som jag bara kan hemma i mitt flickrum. Inredning har heller kanske aldrig riktigt varit min starkaste sida, jag gillar gärna när andra gör det åt mig hehe...Därför blev jag så himla glad när BGA hörde av sig och frågade om jag ville ha en poster att hänga upp i mitt rum, som numera inte har en enda tavla på väggen?! Hade inte ens tänkt hur kalt det har varit förs än jag verkligen tog mig en titt på väggarna i rummet.

Så äntligen fick jag ett litet insperationsflöde och möblerade om ALLT haha. Flyttade sängen, speglarna och ja, alla möbler jag får plats med där inne. Och resultatet blev SÅÅ bra. Tänk vad lite väggkonst kan göra. Älskar mitt rum nu och särskilt min sovhörna, känns som hela rummet fått en ny karaktär.

För er som kanske inte är bekanta med BGA Group så är det ett familjeföretag med rötterna i Gävle. Det finns idag 10 butiker i både Sverige och Norge. Dessutom har de självklart en hemsida där du kan beställa både tavlor, ramar och allt du behöver för att pryda väggarna med vacker konst! Der jag gillar extra mycket med just BGA förutom att det är grundat och drivs här i Sverige är att alla posters som tillverkas kommer från ett hållbart skogsbruk för att minska miljöpåverkan i produktionen.


Tavlan jag valde heter Volswagen Girl och är i storleken 61 x 91,5 vilket passade perfekt över min säng! Jag är personligen inte så förtjust i att bara tejpa upp posters på väggen så valde även en posterhängare till som ni kan hitta här. Den heter Posterhängare Svart och är i samma storlek som affischen.

Och självklart så vill jag ju att ni ska kunna ha det precis lika fint i era hem så BGA var så fina och gav mig en rabattkod att dela med er så skriv in mooahalldin25 i kassan så får ni hela 25% rabatt på posters. Koden gäller mellan 17 - 31 Januari så passa på att fynda fantastiska väggprydnader och glöm för all del inte att skicka bild till mig på vad ni valt för tavlor. Vill se allt!!


Gillar

Kommentarer