Beanie

Veckans favoritfärg: orange och definitivt brun Manchester. Tyckte även att det var väldigt passande med solglasögon när det varit hela 10h sol på hela månaden?! Det är helt galet gubbar och gummor. Nu får vi lysa upp med lite färg i mörkret! Mössa från H&M btw!!

Gillar

Kommentarer

Hemma hos mina vänner

Angelica och Simon fick i vanlig ordning numera stå för kulisser till mina outfitbilder hahah, det roligaste är väl ändå att fota när man egentligen ska sitta och vara social haha, stackars mina fina vänner. Dom har det inte alltid så enkelt!

#nouwoutfit #ootdmagazine #ootdstyle

Fick oavsett chansen att inviga vinterns gulligaste topp kanske? Hela 75 kr fick jag ge för den på NAKD outlet i Gbg. Har ni varit där inne? Det är verkligen sådant kaos men om man verkligen ger sig hän att hitta något i kaoset kan man ha tur. Min tropp är något stor över bysten haha men inget en stor BH inte kan lösa....

Topp från NAKD // Byxor från Selected Femme // Skärp från H&M

Gillar

Kommentarer

Vad händer i veckan?

Två väldigt härliga och goda bilder från helgen haha, till höger: Fiskgryta och till vänster: Asiatisk biff sallad. MUMS! Helgen har varit fantastisk, veckan som gått har varit lång. Tycker nog November i år är det mörkaste någonsin? Bara regn och molnigt var dag som går.

I lördags blev det ännu en kväll hemma hos Simon och Angelica. Ännu mer shuffle board och äntligen en vinst. Kände verkligen att veckan avslutades på topp där hahah. Hann även med en vänta på Coop och fota lite med nudlar uppenbarligen... #bestofnouw

Denna veckan blir full av andra bullar, varje dag är nästan maxad med aktiviteter och dessutom en hel del jobb, såklart haha!

Måndag:

Jobb, Lunch med mormor, Yoga med G

Tisdag:

Jobb, träning, hemligt ärende och fika (såklart!!) mer lunch med mormor, haha min bästa lunch kompis.

Onsdag:

Heldag i Lilla Edet med jobbet, packa för Örebro

Torsdag:

Möte, Jobb i bilen på g till Örebro! Fota också såklart...Given.

Fredag:

Jobb, träffa gamla kollegor, födelsedagsfest...

Lördag:

Träffa ALLA vänner och bekanta, umgås med mamma och ja kanske lite drinkar på kvällen...vem vet?

Söndag:

Hem tidigt, Yoga och sedan snabbt kasta ihop en första adventskaka till obligatoriska fikat!


Vad händer för er i veckan? 

Gillar

Kommentarer