Black Pleather

Har inte riktigt kunnat släppa hela faux leather / pleather viben. För övrigt är det fortfarande så trendig hahah så tänker minsann att jag kan fortsätta ha mina blanka svarta brallor ett tag till.

Byxor från Nelly // Jacka och tröja i samma hahah från Zara (är helt kär i denna, finns i så många färger!!)

Skor från Filippa K - bästa vinterskorna

Gillar

Kommentarer

Hur taggade är vi på Halloween

Hallå allesammans!

Nu är det snart halloween här, en underbart rolig högtid. Tror minsann aldrig att jag kommer tröttna på att fira halloween hehe. Eller iaf kläd ut mig. Är SÅÅ taggad på hela vecka. Även om jag kanske inte firar allt för mycket med familjen utan mest i mig själv och med mina kompisar. Hoppas kunna baka något med halloweentema möjligtvis men framförallt maxa mina kostymer!

Hur ska ni alla fira? eller firar ni ens??

Halloween 2018 

​Förra året på halloween övade jag på en kostym, en verision av en clown som jag dessvärre inte fick klä ut mig till men får kanske bli i år istället och var även någon form av vit, fågelliknande drottning/prinsessa haha. För er som inte är bekanta med mina halloween teman så är det standard att minst en av kostymerna ska vara en prinsessa! 

Föråt til felicia i förväg som tvingades posera med mig på de fåtal bilder vi faktiskt tog under kvällen. och om du läser detta - KOM HEM SNART FÖR JAG SAKNAR DIG <3

hALLOWEEN 2017

För två år sen var det i vanlig ordning en drottning/prinsessa och då var det en dark queen som var valet haha. Eller ja en kombo mellan dark queen och queen of hearts.

Har så svårt att bestämma mig för vad jag ska klä ut mig till i år, har någon ide om en clown haha eftersom jag inte hade tid att leva ut det förra året men samtidigt någon form av snow queen/isbjörn kanske hahah, herregdud jag är kaos...

Gillar

Kommentarer

Halloweenveckan

Ni vet nog inte, eller så gör ni det hehe, hur mycket jag är förtjust i högtider. Halloween såklart inräknat. Kanske lite extra i och med kreativitetsboosten med att planera, sy och maxa olika kostymer. Inte bara för mig såklart, för alla närvarande. Kostymer är väl helt avgörande för kvällen?! Oavsett så är jag galet taggad för veckan och jag, som många andra är helt såld på att läsa "veckans schema" så nu får ni läsa mitt. Även om jag egentligen är alldeles för spontan för att ha ett fast schema, jag gör lite allt möjligt hela tiden haha...

Två väldigt charmerande bilder på mig i söndagshatt och träningskläder hehehe #bestofnouw

Måndag: Jobb, Promenad på kvällen, fota nya kläder - kolla på premiären av vår tid är nu!! Hallå har ni sett serien eller?!

Tisdag: Jobb, Träffa Guss äntligen inte setts på 1000 år!!

Onsdag: Jobba, sy och ev träna

Torsdag: Jobba, Sjukhusbesök, in till stan & om jag hinner body balance

Fredag: Jobb, Utgång Halloween fest

Lördag: Karin kommer <33, Utgång igen

Söndag: Brunch såklart och fotografera MASSOR <3

Gillar

Kommentarer