Allt jag behöver

Innehåller affiliate-länkar

Är så inne i en shoppingperiod igen, så sugen på att bara tömma garderoben och fylla den med nya fina fräscha kläder! Lediga stunder spenderas med att komponera snygga outfits, kan någon relatera snälla? Högst upp på listan just nu står typ allting från Acne! Älskar det märket haha, så snygga kläder, 100% min vibe i höst. Oversize, gärna i svarta toner med lite olika material och textur och såklart den väldigt typiska acne mössan tillsammans med en stor och gärna fodrad skinnjacka. Tänk typ outfiten ovan tillsammans med ett par orangea klumpiga sneakers eller ett par riktigt coola boots med snörning, yessss <3

Gillar

Kommentarer

Pyjamas säsong

Innehåller affiliate-länkar

Kalla, mörka och framförallt mysiga kvällar framför brasan med lurviga tofflor och sidenpyjamas. Är inte det hösten så vet jag inte vad. Har ett tag varit på jakt efter en lång pyjamas, i satin, det är för övrigt så himla skönt att sova i och äntligen slog jag jackpot. På H&M! Ni hittar min pyjamas här ! Har storlek Small, den är något kort i storleken så gick upp en storlek och det blev perfekt!

Men nu är jag minsann lite i en pyjamas och mys vibe så har stora planer nu att bara rensa ut alla gamla äckliga tröjor man haft sen 2007 typ och ha lite fina mysiga sovkläder och loungekläder för en gångs skull.

Gillar

Kommentarer

Selected femme

Bor i denna kavajen (och även byxorna tidvis) från Selected femme. Köpte på Pondus nu i somras och den är perfekt att både klä upp och ner.

Denna gången matchade jag med urtvättade jeans, en gammal hoodie och ett par sneakers. Kavajen är dessutom på halva priset nu (!!) ni hittar den här. Jag har storlek 36.

Gillar

Kommentarer