Och rutiga byxor

Byxor från selected femme // kappa från River Island

Skjorta från Gina // Skor och väska från Jord Stenungsund

Härliga, fantastiska och underbara fredag. Välkommen och tack för att helgen både är kommen och knappt har börjat. Fredagsbyxorna är på haha och tog till och med lite extra tid att för en gångs skull både fixa håret innan jobbet och hälsa på farmor efter. Nu ska jag bara luta mig tillbaka och njuta av helg och en lugn sådan. En helg för själen sådär sista helgen i augusti! Vad ska du hitta på?? #nouwoutfit #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

2019:08:29: Detaljer

Jeans från 7 for all man kind // Skor från Alberville

Kavaj från H&M // Hoodie från Bikbok

Innan cykelturen mot jobbet och torsdag. Kära broder fyller 24 år och har sedan igår bosatt sig i Uppsala. Som jag avundas honom men snart är jag också där igen! Otroligt kvavt ute, trots detta faktum kände jag för lite extra mysiga kläder. Alltså hoodie...Extra uppklätt dock med lite jobbanpassade accessoarer och detaljer. Ikväll blir det bodybalance och avslappning för mig del och uppladdning för helg. Vågar man hoppas på sol och en båttur kanske? #bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Walk with me

06.30 - starta dagen med yoga på altanen innan solen gick upp. 22 grader i skuggan.

08.00 - framme vid hamnen framför kontoret. En heldag med både platsbesök, möten och såklart lunch i solen. 25 grader varmt.

10.00 - påväg ut mot Spekeröd och platsbesök med kollegan för att undersöka inkommet planbesked. En ny känsla att klampa runt i gummistövlar med karta och kamera. Härlig känsla ändå. 27 grader!!

13.00 - cykeltur till Hallerna för ännu ett platsbesök. Härligt men sjukt varmt. 16.00 - möte och efter det äntligen hemgång innan Det blir ytterligare tid i kvällssolen tillsammans med Julia! 28 grader blev det idag som varmast också. Helt galet ändå, önskade så att jag bara legat ute på en klippa men inte så illa att tajma in platsbesök en dag som denna!

Gillar

Kommentarer