Helgen på havet

Vilken solig och härlig helg det har varit! Har spenderat den på rätt sätt tillsammans med familjen på havet. Både hunnit bada och sola och fått röd färg trots SPF50!

Idag blåste det däremot och det blev en himla massa vågor så blev helt genomblöt på vägen hem hehe men så härligt att få komma ut en sväng. Nu ska det strax bli sängdags och imorgon börjar jag på ett nytt jobb, så spännande!!

Gillar

Kommentarer

Sommar viben

Skor från Vans

Jacka från Peak // skärp från H&M

Topp från Zara // Kjol från Zara

Snart är även denna semesterveckan slut och det är dags att börja på nytt jobb! Helt otroligt vad fort tiden går....idag har jag solat, hängt med Oscar, solat lite till och sedan kört en timmes Body Balance på nya gymmet! En perfekt torsdag helt enkelt, ett litet missöde att jag visst råkade cykla till fel gym innan passet började så fick PANIKTRAMPA hela vägen till det andra hahaha MEN jag hann!

Rekommenderar däremot inte någon att cykla med kjol, det kräver en viss teknik men tajt kjol nja det är lite för mycket orosmoment för min del men så härligt att bara rulla runt på cykeln...

Nu är det snart läggdags innan en ny dag startar, även den supersolig! Tror den får bestå av en promenad i solen och till kvällen ett spinningpass med mamma. Tror jag tränat nästan varje dag den a veckan, hur härligt? Idag blev det lite mer aktiv vilodag om man kan säga så, body balance är mer för att stretcha och slappna av på något konstigt vis. Är helt besatt fortfarande och bästa tiden kl 18 på torsdagar direkt efter jobbet. Hopps ni haft en härlig torsdag ni också och är taggade på helg!

Gillar

Kommentarer

Virtual the trip spinning

Herregud vilket jäkla pass jag och mamma kom oss iväg på vid lunch idag! Testade på virtual the trip på nya gymmet här i Stenungsund och de va ingen dans på rosor. Det bara rann svett hahah!!! Men så skönt efteråt, första 20 min var rena döden och sedan testade jag och mamma alla nya maskiner. Kanske inte det mest produktiva gympasset efteråt men det kan man väl inte vänta sig efter total död på cykel i 45 min. Glömde också anteckna att vi dessutom cyklade till gymmet hahah! Det gick inte fort hem efter kan jag lova...

Nu till kvällen har jag, Rasmus, mamma och mormor avnjutit en midsommarmiddag lite i efterhand då ingen var hemma under självaste midsommar men inte klagar jag på lite extra sill och lax med potatis och jordgubbar. Det är ju faktiskt det godaste som finns!

Tillbaka till den inte cirkeln innan det blir läggdags här i semesterhålan och en ny solig dag som ligger framför oss! Har ni kollat förresten? Den är såååå spännande!!!

Gillar

Kommentarer