Friday night dinner

En god middag, mysigt sällskap och ett glas rött. Perfekt helt enkelt!

Fick feeling och ställde mig tidigt vid spisen för att göra potatis, tzatziki, vitlöksbröd, sallad och lite lövbiff till middag. Hanna kikade förbi och Jesper köpte hem gott vin till maten. Mätta och belåtna tryckte vi allesammans både jordgubbar och dessert och passade på att smaka den nya marabou hallon chokladen! MUMS säger jag bara!

Kanon fredag helt enkelt. Nu hoppas vi på en FiB dag imorgon, första juni, helt galet att det redan är sommar. Dags för vädret att visa det också! Jag är redo.

Gillar

Kommentarer

Kristihimmelfärd

Lång dag igår, klockan 10 startade jag dagen med gym tillsammans med Felicia för att vidare äta lite brunch med Jesper som hade dagen ledig. Sedan blev det ett par timmar med opponering innan vi tillsammans med Jens tog oss en tur till golfbanan och övade lite puttar!

Nu sitter jag och redigerar veckans kommande poddavsnitt, ett helt fullspäckat avsnitt om sommarlov, hållbara knep och picknick måsten!

Gillar

Kommentarer

Onsdagsmöten & radiointervju

05.15 uppe med tuppen, hoppa på tåget mot Stockholm för intervju med Öhman om hållbara finanser. Så givande och så taggad på nytt avsnitt om två veckor!

11.30 tillbaka i Uppsala och redo för att vara med i P4 Uppland?! Hur galet att ni alla kunde lyssna på lilla Moa i nästan 30 min i radion? Så galet... men så roligt det var!

14.00 ett nytt möte med Uppsala vatten och avfall och sedan avslutade jag hos frissan för nu minsann är det inte långt kvar till examen! Så taggad jag är och så kul det ska bli och om inte minst skönt med lite sommar!!

Nu är klockan 21.47, solen är fortfarande uppe len påväg ner och jag har nyligen kommit tillbaka från en mysig kvällspromenad. Tänk ändå så härligt allt kan vara ibland.

Gillar

Kommentarer