Special made

Kan vi bara ta en stund och dregla lite extra över den otroligt fina drinken som jag fick specialgjord igår??

Tog med Julia till Fratelli här i Örebro haha, det är väl standardvalet när man vill gå till en resturang där man vet att servicen, maten och drickat alltid är på top!

Vi blev lite sega efter gårdagens promenad och sedan blev det lite fika och allt möjligt så är nog minsann fortfarande mätt även idag haha! Men lite senare på kvällen tog vi en taxi till stan för det började regna så fruktansvärt för att äta en bit mat och det blev ju bara så himla mysigt. Både jag och Julia valde pasta, vilket är en ren dröm, måste väl däremot bli bättre på att välja annan pasta än skaldjurspastan för tror nog det är den jag väljer varje gång. Den är bara så god så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Den får mig att tänka på sommaren hemma på västkusten.

Idag ska vädret tack och lov bli lite bättre så hoppas på att få ta med Julia ut i Oset precis som jag gjorde med pappa innan hon hoppar på tåget hem och jag återgår till vardagen. den kommer helt klart bli lite grå nu när jag haft gäster nästa en hel vecka i sträck, tänk så mysigt det är med lite sällskap ändå!

Hoppas eran helg har varit lika underbar 😍

Gillar

Kommentarer

2019|03|30: lunchin’

En dag på stan fick bli göromålet för denna lördag! Solen är frånvarande och det är ju så himla synd nu när Julia är här och hälsar på så vi kan inte gå ut i Oset och ha picknick som vi tänkte till en början!

Men vad gör det när sällskapet är gott och vi istället fick avnjuta en kopp te på Mocca Deli här i Örebro. Tror minsann att det är ett av de mest populära ställena i stan haha, det är alltid så mycket folk!

Nöjda och glada som vi är dock så blir det en liten promenad hem till lägenheten igen för vi kan inte gömma oss inne hela helgen så får vi se vart eftermiddagen leder oss!

Gillar

Kommentarer

Måsten till charkbrickan

Vad är era måsten när ni sitter tillsammans i soffan och äter chark?

Mina måste har alltid varit lite goda frukter och självklart en variation mellan smaker i kexen. Pappa däremot visade mig nästa besatthet haha nämligen pesto?? HUR GOTT SOM HELST!!

Pesto på allt, gärna en god som den på bilden, en basilika pesto från Zeta. Du kan självklart göra en egen såklart men vi passade på att köpa en riktigt god! Kex med pesto är en vinnare, kex och ost med pesto eller varför inte lite lufttorkad skinka med pesto och kex?

Ni måste bara testa med pesto till eller kanske har ni redan?? Vilka måsten har ni till charken?

  • Köket
  • Nära Tärnvägen, Örebro

Gillar

Kommentarer