The mom jean

Jeans jeans jeans och mera jeans!

Det är nu man vet med säkerhet att våren kommer! Är helt förälskad i mina Mom jeans från Zara som jag faktiskt köpte för över ett år sedan nu. Snart dags för ett par nya. Är helt tokig i alla vårtrender i år, både Jeans, Utility, Citrongult, Neon färger och massa härliga mönster! Plånboken kommer nog få lida under vårterminen haha..

Vad har ni på eran MÅSTE KÖPA lista??

Gillar

Kommentarer

2019|02|27: Möter solen i februari

Skor från Novita / Jeans från Tiger Of sweden

Jacka från Jofama / Halsduk från H&M

Vilken fantastisk dag jag har haft idag, inte överväldigande med plugg så har hunnit att både gå i affärer, förbereda mig för seminarium, ta promenader i solen och så mycket mer! Gud vad dessa vårdagar behövs!

Det finns såklart inget bättre än en promenad tillsammans med mina favorithundar och min favorit Elin som alldeles för ofta får stå bakom kameran haha. Imorgon känns det nästan som att jag tar helg med en gång men först uppsatsseminarium och så spännande det ska bli att få reda på vad lärarna tycker om våran uppsatsidé...Mycket kritik kanske man får också...vi får se!

Gillar

Kommentarer

Brunch

Solen skiner och vad passar då inte bättre än en hederlig och underbart god brunch? Är helt tokig i att bruncha nu för tiden, det finns oändligt med smakkombinationer, recept och brunchställen att gå till!


Vilka är era favoriter??

Jag är nästan lite tråkigt och säger att den godaste på länge är helt klart den från i Söndags hemma hos Jespers familj där det bjöds på allt gott från scones till fritata! 😍

  • Nära Tärnvägen, Örebro

Gillar

Kommentarer