Det är jobb att ha en podd

Vi alla vet vid det här laget att jag & min kollega Jenny driver Klimatsmartpodden och herregud vad kul det är! Men så himla mycket jobb också. Jag som blivande arbetsnarkoman stormtrivs med ett fullspäckat schema med massa kreativt arbete och i kombination med skolan så känner jag bara more is more och ja det är så himla kul!

Idag har inte heller varit något undantag. Det var jobb, plugg, boka tåg, göra reasearch men också som jag tycker är så kul, ta instagrambilder! Denna veckan har vi mat vecka igen med fokus på krav märkt mat och då passade såklart jag och Elin på att springa in på Coop i Örebro för att ta en massa bilder på min väldigt ekologiska och kravmärkta citronsaft.

Sen såklart så vill man alltid hinna cykla iväg till gymmet men idag tror jag att det får bli ett hemmapass istället, det funkat ju det med. Har däremot inte fått köpt mig någon yogamatta än så får använda en handduk eller bara se till att golvet är ordentligt moppat...Har ni tips på bra och inte för dyra (studentvänliga) yogamattor??? Dela länkar and help a girl in need!!

Har du för övrigt missat podden så finns den såklart redan i din telefon, sök efter "Klimatsmartpodden" där du lyssnar på poddar och den kommer bara dyka upp, underbar, fantastiskt och redo för dina öron!

Gillar

Kommentarer

Föll för trenden

Okej, såhär ligger det till. Jag är helt besatt av den där lite Bratz stuket / moonboots / iunikki skor som alla och deras mamma har just nu och har haft sen förra vintern. Men som student är jag kanske lite snål och sparsam så jag är inte heller riktigt med på att köpa hur dyra skor som helst, även om vi nu råkar bo i Sverige och vintern är typ 90% av hela året så är sommaren bara lite bättre. Iallafall i vissa avseenden och nu vill jag ha vår haha!

Men tillbaka till ämnet skor. Jag har faktiskt inte köpt något på mellandagsrean heller, eller inte till mig själv iaf men nu var det dags. Tog hem dessa, underbart varma och fantastiska skorna för ynka 700 kronor! DunderREA och en klapp på axeln till mig själv. Så idag har jag faktiskt invigt dessa små nya kärlekar, både genom att cykla till jobbet, gå i snö och även shoppa. Det är faktiskt en liten klack på skon men den är så perfekt placerad och de är så enkla att gå i så jag kan nog nästan springa ett marathon i mina nya skor. Det känns som ett par inomhustofflor haha. Känner redan att jag kommer köpa både Uggs, Moonboots och Iunikki skor efter dessa. Hjälp...

Gillar

Kommentarer

2019|01|28: Rivstart

Innehåller affiliate-länkar

Måndag och ny vecka och såklart en ny snöstorm! Idag har vi hängt på bibblan för intensiva studier och även en photosession. Vad annars?? Vi har faktiskt dessutom hunnit med en hel del! Dagen har varit helt fullspäckad med saker och jag har knappt tid att sova någonsin känns det som haha...

Vi började såklart med plugg hela förmiddagen och nästan hela eftermiddagen. Sedan blev det en snabb tur ner på stan och lyckan slog när jag också FAKTISKT hittade ett par vinterskor! Äntligen kan jag också vara varm om tårna i vintertid. Ni får självklart se imorgon haha...Nöjd med mitt fynd så blev det en tur på Ica, mitt andra hem innan stressen slog och jag fick kuta hem, äta och sedan hoppa på cykeln. Ja du läste rätt, jag cyklar även nu i snön. Inte helt riskfritt dock haha och det går minsann inte fort men det går ändå snabbare än att gå och snö är ju mjukt att välta i?? Iaf nog om mitt vintercyklande, jag tog mig iaf helskinnad till gymmet för en session med Sandra, lika härligt som vanligt och sedan blev det myssnack med Fellan innan jag sitter här och skrivet detta.


Har även krupit in i min nya hoddie! Åh som jag älskar den haha, den är så mjuk och underbar och ja, finner inga ord mer än att den finns i tusen färger och är perfekt för ja hela vintern. Kanske bör jag köpa en i varje färg så slipper jag tänka på vad jag ska ha på mig under veckorna haha? Omega hoodie <-- klicka för att komma direkt till Bikboks hemsida och tröjan så kan vi matcha... ;)

Ja och för all del glöm heller inte att vi har släppt det senaste avsnittet av Klimatsmartpodden idag! Intervjun med KRAV vilket var mycket spännande så in och lyssna med er. Nu ska jag faktiskt packa ihop mig själv, förbereda inför morgondagens lektion och njuta av några youtube videos medan jag målar naglarna. Youtube är definitivt en del av min kvällsrutin haha älskar att ligga i sängen och bara bli inspirerad tills jag somnar. Så mysigt!

Gillar

Kommentarer