2018|12|28: Chark

En riktig shoppingfredag som avslutas på bästa sätt med en god ost bricka och lite frukt och chark!

Jag tog med lilla mormor och moder till domkyrkan och därefter en sväng på stan. Vi hann med my let shopping och sedan blev det tillbaka till middag och sällskapsspel. Nu laddar vi upp för film och god plockmat, kanske en runda till av Alfapet måste bara ha revansch...

Gillar

Kommentarer

Julen kom och gick

Då har ännu en underbar och helt fantastiskt jul passerat. I år blev det ännu fler dagar av underbar mat och trevligt sällskap än vanligt. Det blev sju härliga dagar hemma hos släkt och familj och nu sitter jag faktiskt hos frissan (?!) och blir fin till nyår som även detta ska firas med dunder och brak!

Vi började den 23:e med uppesittarkväll hos mamma med mormor och lilla familjen, ingen vinst på bingo såklart men vem vinner någonsin något haha. Klädde även granen i vanlig ordning och i år blev det en mini mini gran, en liten Disney gran nästan haha var bara tvungen att få bild på granen och såklart dra en liten pose bredvid.

Julafton firades med den stora familjen hos pappa, stor gran och massa djur och spel och väldigt många paket! Julborden flöt på och i vanlig ordning förlorade jag spel efter spel men jag säger bara att jag har tur i kärlek istället!

Jag åkte på en redig förkylning på julafton, så himla typiskt så fick stanna hemma HELA juldagen, tråkigt tråkigt men fick spendera lite extra tid framför tv men ett härligt marathon av film. Legally blonde och Änglagård. Två favoriter helt klart!

Igår blev det avslut med släkten och en hederlig taco-kväll! Så gott och perfekt efter all julmat. Ett riktigt bra slut på julhelgen.

Gillar

Kommentarer

2018|12|22

Ja varför inte köra outfitbilder med Ica påsarna under armen? De representerar min dag i sin helhet haha. Ica, systemet och sedan fiskarn för att köpa ALLT till morgondagens julfirande som är först av tre totalt. Men inte klagar man heller för det finns ju inget bättre än att fira jul och bara umgås och njuta av det härliga sällskapet. Nu bli det dock en lite micro paus för det viktigaste av allt måste kanske vara att kolla klart på julkalendern! Så mysigt haha, vad tycker ni om den i år?

  • Min garderod
  • Nära Kyrkenorumsvägen , Stenungsund

Gillar

Kommentarer