Springer på möten

Vilken dag det har varit! I vanlig ordning har torsdagen inte bara levererat fint väder utan också en härlig stund i Stockholm med STF. Jag och Jenny drog dit för en intervju till nästa veckas avsnitt och en sån givande stund. Så glöm Inte att gå in i era telefoner, i poddcast appen och sök efter Klimatsmartpodden och lyssna ikapp de två första avsnitten!

Körde kostymbyxor, vit blus och sneakers till mötet. Enkelt och fab haha - bra klassisk outfit. Uppklädd men bekväm. Kontoret bär jag runt på axeln i form av inspelningsutrustning, ljudkort och dator. Ett måste!

Gillar

Kommentarer

In the rain

Regnet har öst ner och molnen har klätt himlen idag, en typisk svensk höstdag. Jag och Jenny tog tåget till Stockholm för en intervju till podden och det gick som galant! Så himla spännande. Bara att lyssna på Klimatsmart som numera även finns i alla poddappar för både iPhone och android.

Dagens kyla och regn blev temat för outfiten och min nya tröja från Tiger har snabbt blivit en ny favorit! Skönt att få börja täcka sig i dova toner också haha, svart svart och mer svart! Kjol är även att rekommendera i regn, leggings torkar snabbt och det är inte så kallt än. Parade med boots, basker och cape - blev en perfekt liten fransk kombo haha!

Gillar

Kommentarer

Halloween Sneak

Halloween är snart här bara typ två veckor kvar! Spenderade förmiddagen på toaletten med en ljudbok och allt halloweensmink, finns ju inget mer avkopplande än en stund för sig själv med mitt kreativa jag haha!

Började mina sminkningar med en läskig clown/gangster clown typ haha, vart så inspirerad av röda, svarta och lila toner och lite blod upp i det så har vi en look! Sen så hittade jag Jespers förråd med bandanas som jag nu har tagit beslag på, kanske denna look blir en av alla halloween looks?

Gillar

Kommentarer