Pre gym, pre school, pre life

En god frukost är enligt mig den bästa starten på dagen man kan få! Fast då är frukost också det bästa på hela dagen, det godaste och mysigaste! Finns något magiskt med morgonen, lugnet och tystnaden när ingen annan vaknat än.

Rutinmänniskan i min har skapat en för mig energirik och god frukost för varje dag, innan gymmet, innan skolan, innan stan. Ja innan allt! Tog ca. 20 år, kall havremjölk och massa bär för att jag skulle börja tycka om gröt, så ge inte upp om du inte är där än, det finns hopp! Bären är godare än sylt och bryter den degiga konsistensen, havremjölk är sötare och krämigare än vanlig mjölk - blir även kall och god i gröten, bra mix! Har även i kanel och lite salt för en extra smakbomb vilket faktiskt gör riktigt stor skillnad! Tillsammans med en god knäckis och en kopp kaffe är frukosten klar! Idag blev det även ett glas hempressad apelsinjuice, inget jag gör varje dag men idag hade jag lite extra tid!

En annan förändring som jag själv också gjort är att äta frukosten vid matbordet, hörde att det ska hjälpa till att lugna stressen som kan komma krypande på morgonen och det hjälper en att fokusera på vad man faktiskt äter istället för tvn som allt för ofta tar över fokus. Jag har på nyhetsmorgon, radio eller ljudbok i bakgrunden för att inte sitta helt i radiotystnad!

  • Köket
  • Nära Uppsala

Gillar

Kommentarer

2018|08|28: Inskrivning

Jacka: Calvin Klein // Linne: Samsoe Samsoe // jeans: Levis // väska: Karen Miller // skor: adidas // hårband: Zara

Sista lediga tisdagen på länge länge! Fikat och hämtar kurslitteratur och skrivit in mig på Snärkes nation det är vad min dag bestått av! Inget jättespännande men räcker gott å väl, har haft mysigt sällskap av både min bror som är här och hälsar på men även Fillan. Drack kaffe någon timme och vandrade runt Uppsalas gator i jakt på campusbokhandeln!

Gillar

Kommentarer

Nyheter i skönhetsrutinen

Efter Prag och en liten tur till Stockholm igår har jag fått köpt på mig både roliga och nödvändiga produkter till badrumsskåpet!

Too faced born this way concealer: kanske lite pratad om som tarte shape tape, ska bli så himla roligt att få testa! Köpte två färger dela för att blanda och dels för att ha både en ljus att highlighta med och en mer hudfärgad för att täcka! Måste även kasta in att concealern är massiv i storlek, både på gott och ont! Perfekt om den är bra men va lite klurigt att få med på resan om man har massa andra krämer osv!

Huda Beauty lashes: köpte nr 7. Har hört både gott och ont om fransarna, att de är fantastiska och att de är hårda och svåra att fästa! Ger det ett försök tänkte jag, ungefär samma pris som house of lashes som jag älskar och använder!

Urban decay setting spray: det var väl ett mindre roligt inköp men ändå lika viktigt! Har använt body shops sprayer också och de är även en stor favorit! For nog bli en kombo av sprayer för min del hehe.

Kiehls: älskar Kiehls allt! Har använt deras hudvård ett par år nu och det funkar verkligen för mig! Tycks alltid luta mig tillbaka på deras produkter även efter att ha testat nya. Inga tillsatta dofter, resultatet är perfekt och jag får så fint lyster!

Nu köpte jag en ny dagkräm som ska ge extra mycket glow och fukt, ett serum som också ska ge väldigt mycket fukt och en Nattmask att sova med ist för nattkräm. Har nog snart gått igenom hela deras sortiment hehe!

Gillar

Kommentarer