I semestertankar

Vid det här laget vet vi alla vart jag håller hus när solen står högt på himlen. Idag var då inget undantag och vi tog båten tidigt imorse för en heldag på havet med bad och sol!

I söndags fick även jag semester och det firades med en eftermiddag på Marstrand och ett besök till Lasse majas krog för en episk pizza. Life hack: köp två och dela haha..nej men faktiskt smart, vi gör det verkligen hela tiden.

Vad har vi kvar att göra då? Minst en dag med shopping, fler båtturer - smögen och Sveriges godaste räkmacka väntar. Födelsedagsfirande (något för tidigt men ack så kul ändå), mycket godis och glass, sovmorgon och massa bilder.

Gillar

Kommentarer

2018|07|25: bara sol

Kan inte säga att jag gör mycket annat än att gå ner till stranden eller ta båten ut på en sväng under mina lediga dagar. Tre dagar ledigt och jag är rödare än normalt, lite gladare och lite mer utvilad. Imorgon är det tillbaka till butiken för att avsluta sommararbetet. Åh vad jag längtar till semester, sol och mer bad haha! Kan verkligen inte få nog!!!

Har spenderat dagen med Felicia och Oscar på klippan och badat, fikat och snackat skit. Det är sommar i ett nötskal.

Gillar

Kommentarer

En ö i havet

Vilken dag det har vart!! Solen skiner och båten ligger i hamnen och väntar. Tog även en förmiddagskaffe hos farmor med pappa innan jag gav mig av ut till havs med mor och steffe. Vi åkte ut till min favoritklippa och badade, fikade och njöt av eftermiddagssolen.

Tre måsten på havet:
Rosa flytväst - självklar
Vattenmelon
Tidningar

Sen såklart vatten och hela faderullan men det känns så uppenbart haha...fick även chansen att va lite extra moderiktig och ha rött under västen, wow vilken kombo!! Behöver även ta tag i håret nu hehe har blivit SÅ HIMLA LÅNGT, dags för en trimning och färgning innan födelsedagen kickar igång??!

Gillar

Kommentarer