Middag i en plåt

Perfekt lördagsmiddag för två! Orkade helt enkelt Inte stå i köket och göra världens dundermiddag samtidigt var det precis vad jag var sugen på efter en dag i solen. Då svängde jag ihop lite grönsaker, potatis och pulled pork på en plåt och in i ugnen. Ingen disk ingenting. På med lite färska kryddor och vips är middagen klar på typ ja 30 min.

  • Köket
  • Nära Sala

Gillar

Kommentarer

Välkomnar värmen

Äntligen äntligen är det lite värme i luften! Startade veckan med jobb och lite träning på gymmet. Andra passet med ensam gym och även om det är lite små tråkigt så får jag det ändå gjort!

Förutom en solig vecka blir det inte så mycket på schemat. Jobb och jobb och sol och förhoppningsvis en hel del bad i helgen. Längtar redan tillbak till midsommar och VM kvällen i Sala.

Gillar

Kommentarer

Midsommar 2018

Vilken midsommar! Vi åkte från Uppsala ut till Broddbo utanför Sala för att i vanlig ordning fira in sommaren med nära och kära. Himla härlig tradition trots att den inte firas på västkusten..! ;)

Blev grillat och svensk midsommarmat i vanlig ordning, glass och jordgubbar tillsammans med en god tårta som jag stått och bakat hela torsdagskvällen.

Vädret däremot var inte lika förlåtande så istället för fin blommig klänning blev det blå kappa och röda rosor i håret. Senare på kvällen tog vi mod till oss och badade och bastade. Så underbart!

Gillar

Kommentarer