Kvarntorpstrappan

Vilken underbar förmiddag!

Tog med Elin & Tilda till Kvarntorpstrappan för både motion och äventyr. För er som inte vet vad det är så är Kvarntorpshögen en hög i Kumla (kan inte så mycket om den) som typ ryker?? hahah jag vet faktiskt inte historian bakom men massor av konstverk fanns det på toppen, en himla långa trappa och en fin utsikt! Luktade dock himla konstigt där på toppen, Tilda berättade att det har något att göra med all skit som är lagd på hög? hahah som sagt vet verkligen inte vad jag pratar om just nu. Tog iaf med min lilla kameran för att aldrig glömma denna mysiga utflykt! Både jag och Tilda var helt slut när vi kom till toppen hahah, Elin skuttade runt som en pigg kanin, inte för att trappan är så lång men tillräckligt för att vi ska vara helt slut. Finns tydligen en utmaning också till alla ni som planerat på att åka dit eller som har vart där. Upp för trappan och ner för backen 10 gånger på en timme! Perfekt att göra nu när vädret är på ett evigt glatt humör, så slipper man vara instängd på gymmet haha. Booty on point efter trappan! 

Vi drog sedan vidare till Marieberg för shopping till både oss själva och till diverse examenstagare haha. Om det nu ens är ett ord.

Gillar

Kommentarer

Girls night

Underbar gårdag! Blev massor med god mat och fika och självklart en picknick. Jag bjöd hem Elin, Tilda och Sara på ett litet knytkalas för att fira in det efterlängtade sommarlovet. Vi gjorde lite halloumi hamburgare, chokladoppade jordgubbar och goda drinkar innan vi begav oss ut för kvällen. Kaotisk kväll haha, mycket velande men vad annat kan man förvänta sig. Mycket skratt blev det iaf och det är allt sommaren handlar om ändå. Skratt, god mat, solsken och fina vänner!

Gillar

Kommentarer

I slutet av maj vid svartån

Snart är ännu en månad slut, älskade soliga maj. Idag har vart en dag på språng! Herregud vad det har hänt mycket. Som tur var spenderade jag lunchen med Signe på lunch buffé på stadsträdgården och eftermiddagen spenderade jag med Elin. För att verkligen fånga dagens sista solstrålar tog vi cyklarna ner till slottet för en mysig stund på bryggan. Vi tänkte köpa glass haha men det var så mysigt ändå!
Lite bilder fick det också bli på min väldigt jeansiga outfit. Är så lycklig att hårband är en grej?? Får en sån himla Gossip girl vibe korsat med lite Göteborgs känsla. Eller det kanske bara är jag som kopplar jeans med jeans till Göteborg...det är iaf mitt go to nu i sommar. Oversized jeans jacka (100 år gammal) och jeanskjol eller mamma brallor till. Hade faktiskt jeanskjol idag hela dagen men då var det ändå 27 grader och vindstilla, nu blåser det och ja, jag cyklar väl helt enkelt för snabbt så jag fryser?

Gillar

Kommentarer