Skvalborg & Kvalborg

God valborg alla fina människor!
Vi har det helt underbart här i molniga Uppsala och nu är det middagspaus från den väldigt välspäckade parken. MEN de senaste dagarna har varit minst lika härliga, i lördags var det skvalborg och vi var ute på upptäcksfärd, glassnjutning och på kvällen blev det en pub runda!
Igår var det kvalborg och då blev det mer shopping, sedan middag på kvällen och självklart lite vin. bättre blir det inte! Vi käkade även brunch på Melrose här i Uppsala och YES de va as gott. Beställ Dock inte pannkakorna haha så besviken på de upptinade typiskt billiga och tråkiga. Men damn vad allt annat var gott!!

Gillar

Kommentarer

Fyra dagar av valborg

Godmorgon godmorgon!
Tillbaka i Uppsala igen och under valborgshelgen dessutom?? Efter att ha fått skjuts till Felicia från Örebro igår började det lilla äventyret. Vi åkte till universitetet en sväng, ner på stan för att göra lite skada i plånboken och sedan självklart till Bastard burgers för en god middag! Kan det ens bli mysigare???
Som avslut på kvällen blev det hemmafest hos Felicia goda vän och trevligare sällskap får man leta efter! Nu laddar vi upp för en härlig solig dag till med mycket skratt, svett och förhoppningsvis inget blod.

Gillar

Kommentarer

Glow

Avslutar denna regniga tisdag med en liten ego boost! Idag har faktist det ledsamma vädret inte påverkat mig något vidare. Började dagen med att cykla i motvind till frisören och efter ett par timmar blev håret bra mycket kortare och ljusare och dessutom mjukare. Ska känna in resultatet i ett par dar, har alltid haft så himla ljust hår så är nästan lite rädd att låta mycket av min bottenfärg vara kvar. Blev sedan ett försök till plugg på Mocha Deli för vi är väl ändå studenter och måste leva upp till 19 fikastunder i veckan, inte sant?

Gillar

Kommentarer