Påskafton

Massor med hundar är vad påsken består av i år, tillsammans med en massa godis också såklart! Jag började min helg redan i onsdags men efter detta har der bli it påskägg och jakt, middagar, promenader och mycket sol. Bara vädret gör ju att allt känns lite enklare!
Hoppas ni har en underbar påsk allihopa!

Gillar

Kommentarer

2018|03|27: ränder

Glad vår på er alla glada!! Underbar tisdag är i full gång för mig och är för tillfället hemma hos min broder och dricker min fjärde kopp kaffe för dagen! Nytt rekord helt klart?? Ska strax åka iväg och köpa nytt schampoo, balsam och inpackning för att göra ett tappert försök att rädda mitt VÄLDIGT SLITNA HÅR. Några tipps kanske finns där ute så snälla dela med er av era bästa tipps för att rädda torrt hår!!

Har även på mig en av mina nya favorit toppar på mig från Zara som jag köpte under mitt senaste besök i Stocholm och är helt förälskad.

Gillar

Kommentarer

Röda skor och svart BH

Hej alla fina!

Ny vecka och en kort dessutom, väl behövligt efter att ha ställt om till sommartid och får en ynka timme mindre sömn...!

Men oj vad värt det är för alla vackra sommarkvällar som väntar oss..Jag har iaf vilat upp mig ordentligt i helgen och fick tag på ännu mer(!!!) godsaker till vår- och sommargarderoben. SÅKLART blev det mer underkläder från Samsoe (måttligt besatt), snart måste jag väl ändå ha alla färger...Men jag gjorde även ett litet fynd. Jag vet inte om ni handlar ofta på skopunkten men oj vad de gömmer små diamanter där bland alla miljoner skor. Hittade dessa röda, helt fantastiska skor. Finns för övrigt i massor va färger och mönster...bara att vänta och sedan kommer jag väl ha köpt alla dem också!

Ynka 300:- för ett par och om man köper två par får man det ena för halva priset?? och ännu bättre, köper man tre par får man ett par gratis?! Hur underbart kan det blir?

Jag nöjde mig dock med ett par denna gång och Elin köpte ett par till sig, så dessa kostade mig bara ca 200 kr, för man får ännu mer rabatt om man är medlem också och självklart är det ett måste att vara medlem överallt.

Nu ska jag efter en lång arbetsdag luta mig tillbaka och invänta min käre bror som kommer på kvällsfika och göra klart alla påskägg. Älskar för övrigt påsken. Brukar alltid fylla med enorma mängder godis eller ibland en liten present...

Gillar

Kommentarer