Too cool for school

Sportig och inte så vintrig var temat idag, men då kan man ju faktiskt glida på isen och vara cool även om man råkar vara akademiker eller iaf nästan!

Gillar

Kommentarer

2018|01|31: from zero to one

Kort arbetsdag men desto mer shopping som kläms in! Lite för och efterbilder och testandet av ett nytt men ändå gammalt läppstift, rosa. Kanske inte passar till min skrikande orangea träningsdräkt men ändå himla fräck färg.

Har även äntligen börjat få bukt på mina ögonbryn som under MÅNGA år varit väldigt kaos...funderar på att färga den lite mörkare men vi får se helt enkelt!

Favoritprodukter för vit, något rosig och vintrig hy:
Makeup Forever Ultra HD foundation
Mac Fix+
Mary Louminizer highligt
Urban Decay Naked Concealer

Gillar

Kommentarer

Få dina skor att se nya ut

För alla er människor där ute som älskar att köpa skor och HATAR att göra sig av med de små älsklingarna efter ett tag haha. Har fått ny förkärlek till att ge mina skor lite extra vård och kärlek under den senaste tiden, vilket inte bara har resulterat i snyggare skor utan också i snyggare skor haha! Små billiga hjälpmedel som hjälper mig hålla mina skor i top skick i många år och i alla väder!

För alla svarta mockaskor

Så till mina mockaskor använder jag en enkel borste och en svart conditioner. lite som att färglägga! Först borstar jag av smutsen och sedan fyller jag i de partier av skon som blivit blekt med den svarta färgen och vipps har du ett par nya mockaskor!

Sneakers

För alla mina sneakers är det lite olika. Jag har i princip bara vita skinn sneakers så börjar med en rengöringsspray för att lösa upp all smuts och alla fula missfärgningar. Efter några minuret använder jag en mjuk borste och smutsen bara försvinner, helt sjukt...Smörjer sedan in skinnskor med skokräm. För svarta skor är det svar och för vita vit osv..ni fattar grejen. avslutar alla mina skorbehandlingar med ett lager inpregnerinsspray, det gör att jag kan använda ALLA mina skor i alla väder utan att bli lidande av blöta strumpor haha!


Nåjaaaaa detta var iaf två tipps på hur du kan få dina skor att hålla längre, se snyggare ut och spendera pengar på andra saker eller spara haha!

Gillar

Kommentarer