En tomte med champagne

Årets tomte! Haha varit lite MIA under julen men foton har det blivit! Både äggosten tillagades och julklappar delades ut. I år behöll vi traditionen och jag fick agera tomte, svårt men lyckat uppdrag. Blev belönad med ett par glas champagne för min storslagna insatts haha!

Nu är det dags för lite jobb på Hotel express innan nyår kommer till oss!

Gillar

Kommentarer

Kronor

Har fortfarande inte riktigt kommit in i tänket med att Scorett har snygga assessorer men så fel man kan ha! Hittade denna perfekta partyväskan att ha till nyår. Även en nominering till VÄRLDENS bösta butiksbiträde till kvinnan på Scorett i Stenungsund. Frågade lite om skor till min klänning och hon drar in mig i en helt ny värld av tankar kring skor, har inte alls reflekterat över vilken skillnad det verkligen kan göra med ett par riktigt riktigt grymma skor på fötterna!

Gillar

Kommentarer

Dan före dan

Pizza är kanske inte det första man tänker på den 22:a december och mitt i julruschen! Men ibland krävs det nya lösningar på gamla problem och problemet är såklart att handla i flera timmar och sedan inte ha varken tid eller ork att ställa sig i köket. Det var mammas argument iaf och ingen sa emot när pizza blev middagsförslaget, ack så gott!

Gillar

Kommentarer