En dag av förberedelser

Ojojojo vad mycket kakor det blev! Och även ett pepparkakshus december till ära och allt. En härlig torsdag precis som det ska vara med måttligt med plugg och bak i överflöd!

Åkte snabbt hem till Elin för att dra till mataffären och sedan bara gå loss på allt vad man kan tänka sig är gott...en riktigt sockerbomb är vad det resulterade i. Men Ååh vilken underbar dag. Blev chokladkakor med kolasås, pepparkakor både med och utan kristyr, sockerkakor med diverse dekorationer, nöttoppar och till sist ett helt hus av underbart socker!

Nu blir det att krypa ner i nybäddade lakan (vilket för övrigt är det bästa som finns) och kolla ikapp lite serier!

  • Köket
  • Nära Örebro

Gillar

Kommentarer

Oh darling

Godmorgon! Onsdag och regn innebär en avslappnad look och vad är då inte bättre än boyfriend jeans och JORDENS mjukaste tröja haha! Ska strax springa iväg till uni för ännu en pluggdag innan jag taggar upp för promenad med grannen Signe! Mysig onsdag helt enkelt!

Gillar

Kommentarer

BB Nude

Testade en ny produkt gårdagen till ära haha då denna tisdag varit full av regn, plugg, jobb och Ica! Så Eborian, ett av alla populära koreanska märken, har bland annat i sin kollektion en BB créme. Mycket liten förpackning men lite räckte väldigt långt! Bilden är väl något missvisande då den är väldigt svart och vit. Men uppdatering följer...kan detta bli en ny favorit?? Den är trots allt väldigt smidig att ha i väskan, få se om den presterar också.

Har någon testat den kanske?? Eller någon annan BB créme som är en favorit?

Gillar

Kommentarer