24 timmar i Norrköping

Norrköping

Tog bilen till Norrköping och min favorit Karin i helgen. Anlände tillsammans med en riktigt regnskur men annat förväntar jag mig inte för om ni ska veta något så är det att det alltid är oväder när jag åker till Norrköping hahah. MEN fram kom jag oavsett, klädd för VÅR i jeansjacka och sneakers och herregud vad mysigt det blev.

Spontanare nr 1: Hitta tatueringsstudio och tatuera sig. Asså detta är nog bland det mer galna jag gjort under mina 22 år på jorden men åh vad jag är glad att vi gjorde det. Tatuerade in en liten solros på överarmen, ÄSLAKR den. Karin gjorde en sol på revbenen och asså lyssna nu.. En SOLROS på överarmen hahah. Så vi har väl typ en kompistatuering då? Även om hon bara har själva blomman så tycker jag det räknas. Har du tatuering? Vill typ nu göra alla mina tatueringar på en gång hehe men får vänta lite....

Tanken var att vi skulle gå ut och fira men helt ärligt asså vi var SÅÅÅÅ trötta hahaha så blev tacos och tjejkväll men ansiktsmasker och mys hela kvällen. Perfekt ju i Karins sjukt mysiga lägenhet. Hon kan minsann inreda den damen.

Vi valde att istället gå till ett Brunchställe och kicka igång söndagen med en riktig smäll innan jag satte mig i bilen hem. Och då sken solen, så fint väder. 8 grader varmt och det kändes som vår, äntligen. Nu kan vi fylla på garderoben med vårkläder och bara älska livet igen hahah!

Jacka från Levis // Väska från Ralph Lauren // Byxor från Missguiden // Skor från Scorett

Gillar

Kommentarer